Sari la conținut

Ce Pot Sa-mi Iau De 1000 Euro?


AirDany
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 98
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ca sa revenim la problema cu condusul scuterelor pana in 50 cmc shi cu viteza limitata la 45 km/h, eshti la mana politzistului cand te oreshte!!!

 

legal nu ai voie sa circului!!! asha ca potzi lejer sa te alegi cu dosar penal!!!cel mai simplu ar fi sa ashteptzi sa faci 16 ani sau sa-tzi iei scuter sa te plimbi pe la bunici pe la tzara, daca ai!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca asa sta treaba...nu inseamna ca numai pe la tzara la bunici pot sa-l conduc...probabil chestia e sa evit arterele mari ale orasului, fiindca nu gasesti politzia la orice colt de bloc. Si din cate am vazut eu prin Iasi mergand cu masina (nu conduceam eu! stati calmi! :D ) nu prea am vazut politie prea multa nici pe strazile importante.

 

oricum, eu totusi sper sa nu patesc asa ceva, avand in vedere stilul meu de a conduce si conduita mea. Doar stiti vorba/reclama aia : "soferii prosti primesc amezi, dar soferii buni ce primesc?"...eu m-as multumi sa nu primesc nimic, daca CEVA inseamna Dosar Penal :D

 

si alta chestie ar fi sa nu turui degeaba prin aceleasi zone mereu....poate mai face careva reclamatie... :) ...si atunci...chiar am incurcat-o :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :D :D :P

 

daca era furat :hug: loool...oricum e greseala sa te opreasca fara sa-ti ceara actele..si mai si spune ca "ti-a cerut cineva actele?" :hug: daca era camera ascunsa il ardea pe politzai :hug:

 

pe mine nu m-a deranjat ca nu mi-a cerut actele :D

 

Snake eu nu inteleg ceva....daca nu i-ai dat actele.. de unde stia nenea politist ca scuterul este de 1 persoana ? putea isa zici ca ti s-a rupt o scarita pt pasager si pe cealalta ai dat`o jos...

 

shaua este mai scurta decat la cele de 2 persoane. in loc de saua pt pasager are un fel de eleron :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hai sa zicem ca tu conduci atent!!! dar catzi dintre noi nu au cazut din cauza unor shoferi neatentzi!!! shtii unde te duci dupa ce faci accident??? la politzie shi atunci sigur nu scapi fara doasar penal daca nu ai cine shtie ce pile :D

 

mda...sincer la asta nu m-am gandit :) .....in cazul asta...nu pot decat sa ma rog sa nu fie vreun betziv la volan in preajma mea si ca primul accident sa fie dupa 16 ani (oricum...nu ma supar daca nu va exista nici un "primul accident" :D )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe mine nu m-a deranjat ca nu mi-a cerut actele :lol:

shaua este mai scurta decat la cele de 2 persoane. in loc de saua pt pasager are un fel de eleron :)

 

 

ita.. nu merge asa ! :) e prima oara cand aud.... :lol: trebuia sa zici ca e model special pentru japonezi, ca aia sunt mai mici si intra 2 pe el :D oricum... ciudat politist.... :D daca in talon scrie ca e de 1pers.. atunci are dreptate.... daca nu scrie.... pe ce baza te-a amendat el ?

 

 

hai bafta :P .....

 

ps. AirDany, eu zic sa mai astepti un an, si pe urma sa-ti iei scuter.... in timpu` asta mai strangi si tu 3-400 euro si iti iei unu bun,intretinut..... nu are rost sa risti acum sa mergi de la 15 ani cu el.... oricat de atent ai merge...daca intra unu in tine(Doamne fereshte),ce o sa faci atunci?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mda...sincer la asta nu m-am gandit :) .....in cazul asta...nu pot decat sa ma rog sa nu fie vreun betziv la volan in preajma mea si ca primul accident sa fie dupa 16 ani (oricum...nu ma supar daca nu va exista nici un "primul accident" :D )

 

o sa afli pe pielea ta ca nu betzia e motivul din cauza caruia nu se uita unii in oglinzi cum trebuie!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

NU CUMPARA FIRST BIKE.

Daca mergi ziua prin oras si e aglomeratie , iar tu esti pe bande a-2-a, cam greu sa te opreasca cineva. In Bucuresti e aproape imposibil,asa-i de aglomerat. Noaptea e mai nasol, ca nu-i mai nimeni pe strada,2-3 masini si atunci te ia ca din oala. Totusi , parerea mea este ca rabdarea este o virtute,deci fii virtuos si asteapta si tu pina faci 16 anisori,mai stringi bani,iei un scuter mai bun,acum vine iarna,de ce sa ta grabesti ? Pina la anu esti in regula si cu banii si cu virsta si dupa aia lumea e a ta , o sa te rogi sa te opreasca si pe tine un gabor,sa-i arati ca esti legal si atunci nu o sa te mai bage nici dracu' in seama . Da ia sa vezi cind mergi pe naspa ce se iau toti de tine.

Succes. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda...adevar graiti toti...n-am cum sa contrazic (din pacate pt. mine si rabdarea mea :) )....

 

Si din moment ce nu vreau sa ma aleg cu dosar penal, amenzi de sa-i fac pe parinti sa regrete scuterul...cred ca am sa ma consolez cu faptul ca nu mai am chiar o vecie pana la 16 ani (desi pt. mine asa pare) :) ....

 

Si totusi...desi nu pare...situatia mea are si un avantaj : am timp suficient sa caut modele peste modele de scutere, sa ma documentez, sa vad care-i mai buna si chestii de genu.........si chiar de la inceput..am aflat ceva....fara scutere FIRST BIKE...desi (sa nu mai spuneti la nimeni!!!) prima data de acolo m-am gandit sa iau :D (ce sa-i faci?! lipsa de experienta...)

 

totusi...uitandu-ma pe diverse modele de scutere....simpatia mi-a cazut pe gilera runner....voi ce parere aveti? :P

 

 

 

asfalt uscat si salutari cu farul (de la bicla momentan :D )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu intentia de a nu deschide un topic nou cu un subiect identic cu acesta am sa imi cer scz fata de AirDany(si sper sa ma inteleaga) ca o sa imi relatez "durerea" aici. Ca si in cazul lui dispun de 1000euro pt achizitionarea unui scuter. Prioritatile stau astfel: 1) Gilera DNA 50cc an '00-'05, km pana in 20.000

2) Aprilia RS50 an '96-'97-'98, km pana in 30.000

3) Gilera Runner 125cc an peste '00, km pana in 20.000

4) Aprilia SR an peste '00, km pana in 15.000

5) Gilera Runner peste '00, km pana in 15.000

Sursa de inspiratie despre preturile actuale a fost BIKESHOP. Asa ca ma puteti ajuta si cu cateva indrumari in ceea ce priveste targurile cu asa ceva din diferite orase...Din ce am vazut eu pe bikeshop preturile stau cam asa: -la dna se gasesc de la 1200euro-1250-1300-1400-1500. Cativa au spus ca lasa si la 1000-1100 de euro.

- rs50 cu vechimea aia intre 900E-1500E...deci am de unde alege

- Runner de 125cc am gasit unul la 1250E cred ca mai merge un pic negociat(insa se complica treaba ca imi trebuie apoi acte de 50 care nu se gasesc asa usor)

- SR intre 700-1200E sunt destule

- Runner intre 650-1200E la fel sunt optiuni

Acum pro/contra: 1) la dna'ul de 50cc din cate am auzit delimitat este cam puturos 80km\h cu o singura persoana, am mai pus'o si pe a 2-a tare mi'e teama ca nu sare de 65... :D . Insa sunt innebunit dupa cum arata!

2) la RS50 ma ingrijoreaza un pic "batranetea" si chiar daca sare de 100km\h demaraj canci avand in vedere schimbarea celor 6 trepte pana in 45 :D . Si de data asta imi place cum arata.

3) Runnerul de 125cc ma incanta foarte mult raportul putere\greutate si probabil ca sare de 120km\h insa nu prea ma incanta de fel forma de scuter clasic...desi este un model aratos. Si ma repet mai intervine problema actelor "mincinoase" (greu de obtinut dar nu imposibil)

4)SR'ul si Runnerul sunt variante in caz de urgenta desi pt capacitatea lor se duc foarte bine...90-100km\h(din auzite si relatate de propietari)

 

Ce vreau de la voi este simplu sa ma criticati sau sa imi dati dreptate in ceea ce priveste caracteristicile la modelele expuse de mine si ce ati alege in locul meu. Multumesc anticipat! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

desigur crettz! n-am de ce sa ma supar...doar suntem in aceeasi barca, nu? :D si chiar daca n-am fi...tot nu m-as supara :P

 

hm...la ce ai spus tu pe acolo, eu tot cred ca gilera runner de 50 e mai bun ca sa nu zik k e mai ieftin...ca e puturos de nu ajunge decat la 80km/h...asta....n-are ce face...din cate am vazut..cam toate scuterele de 50 au asa........parerea mea personala..ce as face eu in locul tau : nu m-as complica sa caut acte false ca stii f. bine ca e ilegal...si daca te-a prins............te prajeste legea la foc mare....daca nu te-a prins...bucuria ta...dar eu nu prea as merge linistit pe strazi stiind ca am "acte mincinoase"........ca sa fii cu inima impacata si sa fii calm la drum trebuie sa stii ca nu are politia cu ce sa te prinda :) ......

 

 

eu n-as crede ca daca stau 2 persoane pe el...nu va trece de 65.......nu zic...va avea consum mai mare.....pornire mai lenta....dar dar...va ajunge si la viteza...si in fond...cu scuterul nu te duci pe autostrada bucuresti-pitesti sau sa faci tur de tzara ca sa-ti trebuiasca viteza pentru 2 persoane....eu zik ca 65 ajunge.........avand in vedere ca in oras limita legala este de 50...si...desi nu prea pare....pentru o chestie cu 2 roti in oras.....chiar si 50 e multishor.......cand ai drum lung...hai! merge....bagi cat incape...dar in oras.........45-50 e bun......

 

 

......parerea mea! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ms Dany insa am o boala incurabila a vitezei... :) si ghinionul meu ca trebuie sa ma rezum la 50cc o data ca am 1000euro pt "obiectu" in sine si in al doilea rand n'as mai avea cu ce sa fac si scoala ca sa imi obtin plasticul...Mai asteptam ceva pareri...nu ma grabesc de frica sa nu fac vreo greaseala si sa ma aleg cu vreo rapandula :D...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:) mda..cunosc boala "need for speed" :P ....chiar si eu o am........prin transmitere genetica de la bunicul meu care zici ca face raliuri prin oras ca sa nu mai zic de drifturile din curbe (naiba stie cum de rezista masina aia asa..........la cat o tureaza si o freaca..........dar adevarul este ca si munceste mult la ea....isi petrece mult timp cu bijuteria lui...cunoaste masina aia ca pe propriul lui suflet )

 

 

dar...revenind la cele 2 roti ale noastre....eu cred ca in oras 50-60 e mai mult decat suficient...cu 80 mergi in afara dar (dupa cum spuneam) desi pare putin (cu o masina nici nu simti 80)......incearca pe un drum intins...sa vezi ce inseamna 80 la un scuter :D ....nu ca as cunoaste viteza pe un scuter...dar eu cu bicla la vale am prins vreo 30-40 si imi era oarecum frika si eram cu mainile pe ambele frane

 

 

 

si..dupa cum am mai zis intr-un post anterior....simpatia mi-a cazut pe gilera runner.....si chiar cred ca asa ceva am sa-mi iau cand voi implini varsta...si dupa ce-mi iau carnet.....am sa ma pot bucura din plin de ea :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da...dar gilera r. are top speed de 80.........in sch...malaguti are 120-140 la bord..nu mai stiu exact...si cred ca prinde minim un 100....si desi arata mai nasol k gilera r....nu e chiar urat......

Runnerul are 120km/h pe bord si un top speed 90 si umpic testa.

F12`le are 100km/h pe bord nu are cum sa prinda in viata lui 100km/h cu motor stock

F10`le are 80km/h pe bord si din cate am inteles fuge cam 70-76km/h

 

Reisarilor toti vreti viteza , numai viteza aveti in cap. :)

 

Vreti viteza luati`va motor sau puneti`va set de 70cc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...