Sari la conținut

Segmenti pt o baba din 1985


Postări Recomandate

salutare. stie cineva pe unde as putea gasi segmenti pt o honda shadow vt700c din 1985. am gasit intr un loc in sua dar mi au anulat transportul si mi au ratacit si piesele. multumesc aticipat pt ajutor. dau o bere,,sau o vodk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Un set de segmenti pentru 1 piston costa 48 euro.

http://www.cmsnl.com/honda-vt700c-shadow-1...list/E++13.html

 

Io nu-nteleg de unde dracu gasiti de cumparati modelele astea rare de motociclete...

 

Honda Shadow 700 s-a fabricat numai pt piata americana - 84-87..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un set de segmenti costa 48 euro, plus 28 euro shipping-ul in Polonia sau Cz (in Romania nu au shipping), plus ca sunt "not available" pe acel site. Iar daca omul de-i vinde i-a gasit in alta parte pe stoc, plateste si transport, si la vama i se mai cer si TVA si taxa vamala (ca la toate produsele din SUA), isi mai pune si el 10 euro si uite 450 lei per bucata.

Ca sa iesi mai ieftin, poti incerca ceva, dar e foarte migalos: faci rost de dimensiunile exacte ale segmentilor motocicletei tale (ii masori, diametru piston, plus grosimea si adancimea fiecaruia) si incerci sa gasesti vreo motocicleta cu acelasi tip de segmenti: in principiu downloadezi carti tehnice ale diferitelor modele unde crezi ca ai avea sanse sa se potriveasca si cauti dimensiunile pistonului si grosimea segmentilor. Dar sunt sanse mici de reusita. Ca si exemplu, am incercat sa fac aceeasi chestie pentru Husqvarna TE610, am gasit ca si KTM 530 are piston de 98mm, dar grosimea segmentilor era diferita, mi-ar fi batut motorul...asa ca eu am mers pe comanda de piese originale.

Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

scumpi segmentii aia ... niste "bijuterii" :laugh:

 

Ca sa iesi mai ieftin, poti incerca ceva, dar e foarte migalos: faci rost de dimensiunile exacte ale segmentilor motocicletei tale (ii masori, diametru piston, plus grosimea si adancimea fiecaruia) si incerci sa gasesti vreo motocicleta cu acelasi tip de segmenti: in principiu downloadezi carti tehnice ale diferitelor modele unde crezi ca ai avea sanse sa se potriveasca si cauti dimensiunile pistonului si grosimea segmentilor. Dar sunt sanse mici de reusita.

Bafta

 

asds mi-ai adus aminte de vremurile in care incercam sa fac din caca.t bici ;)

 

segmenti piliti , masurati , cilindrii alezati .... mai cautaun piston .... mai mergi 2 zile cu mobra.. mai crapa ceva :) .... pe vremea aia nu aveam permis si nici fonduri :wacko:

 

ps. parca erea mai frumos ...... decat sa dai fuga la magazin si sa comanzi tot ce trebuie

Editat de SSb_484
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa se intampla cand ai motociclete rare...ca omul cu model american, sau ca mine cu model din 95, iar singurii importatori de piese au doar manuale de dupa 98, si nu stiau daca se potrivesc segmentii...

Rezolvarea: comanzi din afara si iesi dublu ca pret din cauza transportului. Riscuri asumate odata cu achizitia motorului. :wacko:

 

P.S. Referitor la motociclete rare, am si un Transalp 400, model japonez, si singurii din Romania care se lauda ca pot sa-mi aduca piese pt el sunt Kampur Motors. Arunca o intrebare si la ei, poate ai o surpriza placuta.

Editat de asds
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai bine iti iei de pe ebay ambele pistoane cu tot cu segmenti second si dai 20 de dolari plus transportul care e undeva pe la 30 de dolari pana in ro. si nu platesti nici-un fel de taxa vamala sau tva. Am gasit si set complet cu cilindru cu tot cu 100 de dolari. Uite link-ul de la pistoane http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA-SHADO...s#ht_978wt_1165

Editat de Bogdis
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Io nu-nteleg de unde dracu gasiti de cumparati modelele astea rare de motociclete...

:laugh:

 

Acum, "raul" fiind deja facut, daca as fi fost eu mi-as fi luat pana la urma, ce sa-i faci? :)

 

Intrebarea e - sigur segmentii-s tociti? Nu cumva lipsa de compresie e din alta parte? Intreb doar... tu oi fi testat dar n-ai specificat nimic de asta.

Daca segmentii-s tociti - cilindrul si pistonul cum se prezinta?

 

Ah si inca ceva... odata erau meseriasi foarte buni care confectionau segmenti. Or mai exista? :wacko:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...