hardcore Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 ce baterie intra p dominator specificatii marimi va rog unde gasesc sa cumpar una in buc si cam la cati bani.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 un loc ar fi reprezentanta Varta de pe bd. Stefan cel Mare (vis-a-vis de stadionul Dinamo, ). program pina la 17, costa 250RON daca nu duci baterie la schimb. Detinut minte ca trebuie in termen de 5 zile sa ajungi la "garantie" (pe Masina de Paine, pe linga cimitirul reinvierea program pina la 16:30) se pare ca poti sa cumperi si de acolo baterie. o alternativa ar fi magazinul lipi2550 din cart. Drumul Taberei, pe bd. Timisoara (pe linga Neowell) doar ca acolo nu stiu sa-ti zic cit costa, daca intr-adevar au ce iti trebuie tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 intre kiseleff si 1 mai pe strada aia care da in piateta cu zburatorul tip statuie, in parculet e o ghereta fost wc public cred, am vazut si baterii moto, le monteaza pe loc si verifica pt garantie, avantajul e ca au program pana la 7-8 seara NU CA RESTUL SERVICE-URILOR DE GARANTIE CARE INCHID INAINTE SA PLECE OMUL DE LA SERVICI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 poate te ajuta dim. astea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 eu am fost la aia de care zice Axa. e Caranda pe o parte si intr-un garaj e Zap. cel de la Zap mi-a zis ca nu are baterie de Dominator. tot Zap mai poti gasi si linga Carefour Orhideea (nu ai zis pe unde stai si d-asta iti dam magazine din tot Bucurestiul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 la louis vreo 20 eur, da tre sa astepti decat 2,5 mil EXIDE merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 2.5 mil este yuasa (ytx9-bs) , exide trebuie sa fie pe la jumatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 2.5 mil este yuasa (ytx9-bs) , exide trebuie sa fie pe la jumatate shit inseamna ca ala de la MagnaTech e (nu e vorba de DanAndrei, am inteles ca tocmai plecase) si de 2 saptamani stau pe bara asteptand baterie de la louis magna tech Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berto Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 pt baterii adevarate va recomand Bumbas Electric-varta la super preturi(mai mici decat in Germania)pe Masina de Paine langa Obor sau Al Padrino pe Stefan Cel Mare cu baterii Victor(poate ati auzit voi de firma asta ca eu ?) Bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate