Sari la conținut

Honda Dominator


hardcore
 Share

Postări Recomandate

un loc ar fi reprezentanta Varta de pe bd. Stefan cel Mare (vis-a-vis de stadionul Dinamo, ). program pina la 17, costa 250RON daca nu duci baterie la schimb. Detinut minte ca trebuie in termen de 5 zile sa ajungi la "garantie" (pe Masina de Paine, pe linga cimitirul reinvierea program pina la 16:30) se pare ca poti sa cumperi si de acolo baterie.

o alternativa ar fi magazinul lipi2550 din cart. Drumul Taberei, pe bd. Timisoara (pe linga Neowell) doar ca acolo nu stiu sa-ti zic cit costa, daca intr-adevar au ce iti trebuie tie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

intre kiseleff si 1 mai pe strada aia care da in piateta cu zburatorul tip statuie, in parculet e o ghereta fost wc public cred, am vazut si baterii moto, le monteaza pe loc si verifica pt garantie, avantajul e ca au program pana la 7-8 seara NU CA RESTUL SERVICE-URILOR DE GARANTIE CARE INCHID INAINTE SA PLECE OMUL DE LA SERVICI.

 

 

:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am fost la aia de care zice Axa. e Caranda pe o parte si intr-un garaj e Zap. cel de la Zap mi-a zis ca nu are baterie de Dominator. tot Zap mai poti gasi si linga Carefour Orhideea (nu ai zis pe unde stai si d-asta iti dam magazine din tot Bucurestiul)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pt baterii adevarate va recomand Bumbas Electric-varta la super preturi(mai mici decat in Germania)pe Masina de Paine langa Obor sau Al Padrino pe Stefan Cel Mare cu baterii Victor(poate ati auzit voi de firma asta ca eu ?)

Bafta maxima

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...