Alex_16 Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 am luat-o de pe net... ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 @alex Tu ce parere ai ?????? Doamne fereste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Octombrie 10, 2006 Autor Share Postat Octombrie 10, 2006 parerea mea? viteza ( pe primul loc) si in rest... neatentie... Doamne fereste ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Brrrrrr. Ma trec fiori. Avea ceva viteza...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 vai mam'.....!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Studiatii aici mai intai delatii aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 roata spate mai e buna, la fel si stopu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Parerea mea e ca poza asta are cel putin 2 ani vechime.. a mai fost publicata pe aici cu ceva vreme in urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Si pt ce ai pus poza la accidente cand nu s-a intamplat absolut nimic cu nici unul dintre noi? PS: poza a fost in xxxxxxspe mii de posturi pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Si pt ce ai pus poza la accidente cand nu s-a intamplat absolut nimic cu nici unul dintre noi? PS: poza a fost in xxxxxxspe mii de posturi pana acum. lasati fratilor omul in pace, amu a gasit-o si el si a crezut ca a facut bine postand-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Si pt ce ai pus poza la accidente cand nu s-a intamplat absolut nimic cu nici unul dintre noi? PS: poza a fost in xxxxxxspe mii de posturi pana acum. Bah... da' incetati odata cu cacaturile astea de poze dezastru la rubrica accidente luate de pe net si din filme de prin Yugospania (sau linkuri cu filme cu acc anonime). Si io am poze de genu si filme si chiar mai blana decat asta. Ce fac? Ma apuc sa deschit cate un topic cu fiecare dintre ele? Si pun si titlu: "Ce parere aveti?". Get a life in pana mea. E un topic hardcore la incepatori cu poze explicite si e pus si link. PS: e veche ca bunica poza. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Nici eu nu vad nici un sens la postul asta...un accident...nasol...si?Ce naiba...parca nu mai sunt oameni unii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 E TRUCAJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Octombrie 11, 2006 Autor Share Postat Octombrie 11, 2006 aha....atunci imi cer scuze!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Cred ca poza a fost facuta in urma unui accident (in urma cu vreo 10 ani). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate