TibiN Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Salutare la toti Asta e a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pufarinu Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Salutare la toti Asta e a mea asta-i puiu meu cand am luat-o,Duminica am sa schimb poza cu ea! --- Mesaj completat în 16 Jan 2008 19:20 ------------- asta-i puiu meu cand am luat-o,Duminica am sa schimb poza cu ea! frumoasa scula! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 e vorba de vtr ul din planul apropiat o frumusete! nu-i asa? asfalt uscat la toata lumea si Sarbatori Fericite si a mea este cea din planul indepartat fuckk...n-a luat si pozele...ups Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 (editat) De anul trecut sunt fericitul proprietar al unui Fireblade... aporpo SUPER MOBRA!!! Editat Ianuarie 23, 2008 de Zeno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SmK Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Ij de 3jumate din 91 (chopperit), Kawa de 400 (spidushca), Gilera 600R (endureala) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alix87 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 nu e mare, nu e puternica, nu fuge tare, dar e a mea (si e ideala pt oras) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 nu e mare, nu e puternica, nu fuge tare, dar e a mea (si e ideala pt oras) asta nu o fost a lu dan ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alix87 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 e de anu trecut la mine si da, de la e la el am cumparat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rusu Adi Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 motoreta mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaniamihalinet Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 (editat) salut tari motoarele!!!!!!!!!! asta e kawa meu l-am cumparat anul trecut . zx9r an 1995 ,141ps,merge ff bine deocamdata nu prea mai am ce sa scriu ca nu m-am dat prea mult cu el. Editat Februarie 8, 2008 de vaniamihalinet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drakushor Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 frumos motorul ... imi pare cunoscut nr tau de undeva ... MIG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deniels7 Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 am vrut si eu modelul dar mi se pare cam dur.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Ij de 3jumate din 91 (chopperit), Kawa de 400 (spidushca), Gilera 600R (endureala) omul e complet are din fisticare cite ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SmK Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 omul e complet are din fisticare cite ceva păi na . . .boală grea . .ce să faci . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowfox Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 mafioata (a circulat pana acu o luna in sicilia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany0301 Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 (editat) HOP si o comunista (super fiabil motor) Editat Aprilie 28, 2008 de dany0301 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowm60 Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Respect!!! arata ff fain. a mea mai are de invatat pana ajunge la dalia asta HOP si o comunista (super fiabil motor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Sunt Marius din Vinga si asta e suzi a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d0deck Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) Cbrica a meu sau cum i se mai spun SUPERMOBRA Salutari Editat Mai 2, 2008 de d0deck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mistero Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 (editat) Kawa GPZ 500.... o am de 2 saptamani dar am facut deja 300 km! Editat Mai 3, 2008 de Mistero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride2Esc Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Salut Hai ca imi bag si io motoru aici. Este vorba despre un Suzuki V-Strom, 650 DL, din 2007. L-am cumparat in aprilie 2007, 0 KM la bord (adica nou-nout), am facut cu el o parte a europei - Italia, Austria, Croatia, Ungaria..pe-acolo.. Sunt extrem de multumit de el, in ciuda jegurilor de la reprezentanta Suzuki din Timisoara care mi l-au vandut. Ceea ce vedeti pe el, sunt accesorii de vreo 1500 Euro, care nu au venit odata cu motorul. (cric central, top case, side cases, scut motor, crash bars...etc) Mai mult de 200 Km /h nu vrea sa mearga, si cei 67 de cai intra in actiune dupa 5000 de turatii. Este un motor bun, frumos, si cu care poti parcurge linistit Route 66, doar ca trebuie sa mergi cu schimbul de ulei dupa tine. In rest, nu stiu ce sa mai zic... Cateva poze:.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) Salut! Sunt proaspatul posesor al unei africane - nickname : "lacusta" O sa-i cumpar, daca vine cu note mari acasa , niste genti laterale de aluminiu, ca pentru mers pana prin India... Editat Mai 5, 2008 de mircealeschian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridenotdie Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 motoarele noastre: www.bikerideduminica.hi5.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurtm Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Salutare la toti bikerii! Pun si eu o poza cu motoru meu (primul de altfel). Asfalt uscat si ne vedem in TM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 a mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate