cardan Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 sal,nou pe forum si asta mi-e frumoasa superba!sa-ti traiasca si sa aveti grija unul de celalalt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_DODO Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Spuneti-mi va rog unde pot sa gasesc un magazin moto ...as avea nevoie de placute de frana si ulei (honda f4s)? Astazi ajung in Timisoara si sambata plec de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuta Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 superba!sa-ti traiasca si sa aveti grija unul de celalalt! ms mult. ne vedem prin oras sau alte parti(nu sunt mare fan al taficului:|) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Dnepr MT-11.,650cc,mai am un pic de lucru la ea,si trebuie sa-i fac RAR-ul,pentru transcriere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 frumos motor voshoade, sa-ti traiasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
havrincea Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 suzi mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 (editat) din greseala! Editat August 8, 2009 de alxcristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jules27 Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 (editat) my shadow... Editat August 28, 2009 de jules27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robicutz Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Din pacate e in reparatii iubita, pozele sunt cand era sanatoasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Iubita sau motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robicutz Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Motoru motoru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 (editat) sa ma laud si eu, ca am cu ce e un VN1500 Classic Editat Septembrie 6, 2009 de kapno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 sa ma laud si eu, ca am cu ce e un VN1500 Classic foarte bine se aude cioparul asta! Sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 foarte bine se aude cioparul asta! Sa-l stapanesti sanatos multam x2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
havrincea Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 ba deci ai trecut pe langa mine...nici nu mai auzeam motorul meu...care se auzea ca o drujba turata.. super motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator oldgeorge Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 ba deci ai trecut pe langa mine...nici nu mai auzeam motorul meu...care se auzea ca o drujba turata..super motorul. Asta-i un motiv bun sa punem de o cheta ...sa-si ia si saracu' kapno niste tobe mai decente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Poze dupa identificare,itp,schimbat culoare si omologare atas: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Poze dupa identificare,itp,schimbat culoare si omologare atas: ti-am dat add pe mess sa discutam.... is curios cum a decurs tot cu rar-ul cu omologari, schimbari culoare, costuri etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 nice one voshoade ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramm Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 sa ma laud si eu, ca am cu ce e un VN1500 Classic Superb Bike! Si parca iti sta mai bine pe asta decat ......ce mai , belea motorul! Sa faci multi km cu ea sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi272 Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 zuzuki meu....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motor_bla Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 oooooo...sa-l stapanesti sanatos...n-am stiut ca esti pasionat de moto...iti aduci singur piesele sau mergi la un magazin specializat? Mesaj completat oooooo...sa-l stapanesti sanatos...n-am stiut ca esti pasionat de moto...iti aduci singur piesele sau mergi la un magazin specializat? sa nu uiti sa precizezi cand comanzi piesele ca motorul e negru...altfel nu se potrivesc:) mult noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi272 Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 oooooo...sa-l stapanesti sanatos...n-am stiut ca esti pasionat de moto...iti aduci singur piesele sau mergi la un magazin specializat?Mesaj completat oooooo...sa-l stapanesti sanatos...n-am stiut ca esti pasionat de moto...iti aduci singur piesele sau mergi la un magazin specializat? sa nu uiti sa precizezi cand comanzi piesele ca motorul e negru...altfel nu se potrivesc:) mult noroc nu prea se gasesc pe negru.... dar le comand pe rosu si le modific putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 (editat) Va salut baieti (si fete). Asta este a mea. Editat Octombrie 2, 2009 de tibor_mt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Grasul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate