motor_bla Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 spectacol e putin spus...dureros de-a dreptul...(in sensul ca ma doare burta, ca nu ma pot abtine...sa nu rad...desi nu e de ras...e tragic...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 de vede, bre, ca nu ati citit "Kpra koo 3 yezi" varianta coca & pitzi. Nu mai aveati probleme cu termenii mentionati prin posturile de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetFighter69 Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 parca era ceva moto aicia sa ne prezentam si am ajuns la barfe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) 'aicia' e Banatul 'aicia' e tara noastra Editat Februarie 28, 2009 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 parca era ceva moto aicia sa ne prezentam si am ajuns la barfe! Inca este "ceva moto aicia" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 parca era ceva moto aicia sa ne prezentam si am ajuns la barfe! Aici era ceva moto si acum vreo 2 luni cand ti-ai creat tu vreo 2-3 useri si te jurai ca nu esti unul ci alalalt, care de fapt erai al treilea. Partea frumoasa e ca Timisul e mic, caldura e pe vine si satele nu sunt departe de oras. Sa ne vedem cu bine, prietene ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetFighter69 Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) sal, bine imi cer scuze pt greseli nus atent scriu repede! Motoristu66 este al unui preten de-al meu nu spun de unde si imi cer scuze fata de el ca iam folosei useru , asta este al meu ! mie numi pasa de parerile altora ! Editat Februarie 28, 2009 de StreetFighter69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigdan Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 pe tot site ul - forumul asta cu si despre motocilete , nu mai barfe si confruntari de genu "a mea e mai mare ka a ta" ....probabil asta i un din chestiile caracteristice romanilor "MAI AVEM MULT PANA LA CIVILIZATIE ?!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 e cazul sa o prezint pe ,,chichireata mea". Si clar ma indrageste mult deoarece a batut 600 de km si multe sarituri in sus cu tot cu remorca doar sa fie cu mine . hai vara hai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 e cazul sa o prezint pe ,,chichireata mea". Si clar ma indrageste mult deoarece a batut 600 de km si multe sarituri in sus cu tot cu remorca doar sa fie cu mine . hai vara hai! da' adidasii e reising? scuze baiatu; , da' io asha vad in poze. Shukar casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 nu. nu baiatu.numai sireturiile is reising.daca te uiti bine au insertie de metal..In schimb am auzit ca ai avea capac,,reising" la zet. Acuma asa zic guriile rele.Chiar nu stiu ce sa cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 (editat) ,Cata cum a tras motoru cu 2 cai putere Editat Martie 7, 2009 de ghostrider18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetFighter69 Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Sal, te-am vazut zilelea astea prin 11 parca erai prin oras cu moto!!!!! presupun ca erai u ca erai k in poza , daca nu ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Vad ca s-a c-am dus offtopic pe aici asa ca hai sa-l aduc inapoi. Uite "calu batran". Yamaha Xj600S, '93, 79000 km. Momentan se afla in sistemul birocratic asteptand sa ajunga la rand la RAR. Sper ca se vede poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo_zxr Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Si e cazu sa prezint si eu noua mea motocicleta , gata nu mai sunt frustrat ca merg cu tramvaiu si se uita lumea la mine cum ma da jos controloru , acuma ma uit eu cum ii da jos pe alti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Si e cazu sa prezint si eu noua mea motocicleta , gata nu mai sunt frustrat ca merg cu tramvaiu si se uita lumea la mine cum ma da jos controloru , acuma ma uit eu cum ii da jos pe alti ) I-ai dat 80? Fain motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) I-ai dat 80? Fain motor. in a Ia? @bobo: buna alegere Editat Martie 18, 2009 de RaduZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Si e cazu sa prezint si eu noua mea motocicleta , gata nu mai sunt frustrat ca merg cu tramvaiu si se uita lumea la mine cum ma da jos controloru , acuma ma uit eu cum ii da jos pe alti ) Frumos motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Si e cazu sa prezint si eu noua mea motocicleta , gata nu mai sunt frustrat ca merg cu tramvaiu si se uita lumea la mine cum ma da jos controloru , acuma ma uit eu cum ii da jos pe alti ) BOBO trebuia sa le zici ca ai sub 14 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Vad ca s-a c-am dus offtopic pe aici asa ca hai sa-l aduc inapoi.Uite "calu batran". Yamaha Xj600S, '93, 79000 km. Momentan se afla in sistemul birocratic asteptand sa ajunga la rand la RAR. Sper ca se vede poza... misto diversionul si a mea are aceasi culoare , sa ne vedem pe sosea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danetz23 Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 salut pe toata lumea... asta este motoreta mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motor_bla Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 DTM-istu'...wellcome ...poze cu scooteru' nu pui ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r_masseria Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 HOP SI EU CU NOUA ACHIZITIE! VAD CA E LA MODA R6! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danetz23 Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 DTM-istu'...wellcome ...poze cu scooteru' nu pui ) multumesc........inca nu am scooter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camyane Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 "amantul"..meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate