bigdan Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 faina honda,cat mai multi km cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentyno_ro Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Asta e motorul meu. Sunt un BIKER DE DUMINICA din Timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gehoreca Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 si eu!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 e ceva mai mica decat restul motoarelor dar e a mea si ma mandresc cu ea ... HONDA CB450S Ei intre timp CB450S-ul a plecat la TG.JIU si a venit in schimb o alta HONDA dar putin mai mare si mai pentru drumurile patriei noastre ... HONDA DOMINATOR ... din pacate nu pot pune poza cu ea dar se poate vedea la profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator oldgeorge Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Suzana mea a fost fata cuminte...si a primit coburi noi Merita, dupa primii 500 de km facuti impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seba_bmw Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Cu ea imi petrec cea mai mare parte din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theIntruder Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Intruder, custom paint - EDDIE (iron maiden). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danetz23 Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 salut pe toata lumea...asta este motoreta mea. asta este noua mea motoreta,R6 a plecat la Curtici...... numarul este provizoriu doar,pun DTM-ul acusi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 asta este noua mea motoreta,R6 a plecat la Curtici......numarul este provizoriu doar,pun DTM-ul acusi.... Absolut superb Buell'ul. L-am vazut acum vreo 2 luni parcat (cred ca asta era) si nu-mi mai venea sa plec. Superba motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigdan Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 super buel-u , cat ai dat pe el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danetz23 Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 multumesc frumos am dat 5000 pe el,normal ele sint mai scumpe dar omul a avut nevoie de bani.... ne vedem pe la plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 superb motoru ,pfuu sa auziti cum se aude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentyno_ro Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 PRINTESELE MELE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drakushor Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) hop si a mea refacuta si revopsita Editat Iunie 16, 2009 de drakushor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 hop si a mea refacuta si revopsita sa iti poarte noroc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kennyc2 Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 My bike , merge bine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TurboSnail Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 hop si a mea refacuta si revopsita Prietene DrăcuÂşor, Corect este Yamaha Tunet Mâț Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetFighter69 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Dupa revopsire!! reparati de iarna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator oldgeorge Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 My bike , merge bine ) Kawasaki merge bine intodeauna ....contrar parerilor ...si in ciuda unor " hondisti" consacrati Sa o stapanesti sanatos si la mai mare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 deocamdata,singura mea functionala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drakushor Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Prietene DrăcuÂşor, Corect este Yamaha Tunet Mâț corect e asa cum am zis eu .. pentru ca "fulger mitz " e porecla data(nu traducerea din engleza ) motorului acesta de baietii nostrii acum vreo 2 ani de zile ... adica mai exact de prietenul nostru @BSide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 adica mai exact de prietenul nostru @BSide De fapt de prietenul Danut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slow Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 e ok.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu Tamasan Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 mandra mea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuta Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 sal,nou pe forum si asta mi-e frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate