escovent Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 - Yamaha TDM din timisoara .... S-O STAPANESTI SANATOS . LA MULTI KMÂ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 - merci la fel la toata lumea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CASYTO Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 (editat) Va prezint GSR-ul meu. Editat Iunie 20, 2011 de CASYTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speiti Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Va prezint GSR-ul meu. Felicitari si astfalt uscat,cand iesim la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CASYTO Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Merci,merci! Sa termin odata cu renovarile si mergem unde vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kempflar Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Va prezint GSR-ul meu. Direct din Showroom? S-o stapanesti sanatos ! Asfalt uscat si multi km fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Ce-i mai bun decat o Honda? Evident, DOUA Honde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Ce-i mai bun decat o Honda? Evident, DOUA Honde Sau 3 yamaha sau 4 ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Ce-i mai bun decat o Honda? Evident, DOUA Honde Sa ai parte, fara incidente. Atentie la cazaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Sau 3 yamaha sau 4 ducati Yamaha ?!?!?!? Pianul ala pe doua roti, care are ca sigla trei diapazoane ?!?!? Multam, nu ...prefer un motor Sa ai parte, fara incidente. Atentie la cazaturi. Multam frumos, Tibor, esti invitatul meu la o tura cu "Nebuna" P.S. C-o cazatura toti suntem datori (motociclistii, desigur) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Ce-i mai bun decat o Honda? Evident, DOUA Honde  URMATOARELE MOTOARE , AFRICA SI VARADERO ?  SA FIE 4 HONDE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 URMATOARELE MOTOARE , AFRICA SI VARADERO ? Â SA FIE 4 HONDE Daca te uiti atent la poza,Blondy are motor de Africana. Crezi ca merita sa o schimb pentru 50 cmc in plus...si vreo 60 de kile de fier...tot in plus ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 poate ca la ce vei folosi tu mobra vor fi in plus dar fi sigur ca producatorul a gandit bine ce a gandit si nu-s deloc in plus(mai ales capacitatea rezervorului)! daca ai motor de rd03 ar fi 100cmc! sa le stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speiti Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Noua achizitie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Noua achizitie.... SA AI PARTE DE EAÂ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soka94 Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 (editat) Salut, sunt nou in lumea motociclismului, de aceea mi-am luat o motocicleta mica si sportiva , o Yamaha R125 . Mi-ar place sa fac si eu trip-uri cu voi din pacate n-am o enduro-touring ci un super sport.. pentru mine este ceva ? Aceasta este albinuta mea. Editat August 17, 2011 de soka94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 De putin timp intors in tm, tot cu 2 honde in garaj, una din ele cu 5roti Ne vedem la o tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SunOfTheRain Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 Upgrade-ul de anul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 Upgrade-ul de anul acesta. Arata foarte bine , s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 Upgrade-ul de anul acesta. 1200 ....nice!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djraven79 Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Asta e my honda...sunt incepator in motociclism...sper sa n'am evenimente...drum uscat tuturor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Degeaba ti-ai sters numarul din poza fiindca se vede la avatar! In rest sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djraven79 Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Degeaba ti-ai sters numarul din poza fiindca se vede la avatar! In rest sa o stapanesti sanatos Poza am facut-o inainte de a'mi face contul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 (editat) Poza am facut-o inainte de a'mi face contul Poze si cu a mea! Editat Septembrie 2, 2011 de -alex- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 Poze si cu a mea! Foarte frumoasa . Am vazut motocicleta in piata Unirii . Superb intretinuta . Sa o stapanesti sanatos ! Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate