Vizitator darcocbr Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 (editat) Nu nu )) » Post actualizat in 11 Mar 2015 19:54 Fain. La agro am terminat si eu ... Mai tu vrei sa vii la furat, Gh.Lazar Editat Martie 11, 2015 de darcocbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivanescu Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 si lucrezi in domeniu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Da. Sunt cu agricultura . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivanescu Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Super.. si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Fain . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 .....Si au trait pana la adanci batraneti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 A ajuns in Banat, deci merita sa apara si pe topicul dedicat. Mai multe foto, aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 Bravo mai baiatule, arata misto, trebuie sa o vad si live .Cat mai multi km cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 Poate-si revine vremea pana maine, ca ma mananca palmele...si talpile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 sa fii fericit alaturi de dânsa ! belea motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 A ajuns in Banat, deci merita sa apara si pe topicul dedicat. Mai multe foto, aici. Frumoasa jucaria . Sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Poate-si revine vremea pana maine, ca ma mananca palmele...si talpile... Cum e mirosul de nou ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TwinS Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 (editat) A plecat din banat acum ceva ani dar am adus-o vineri acasa, are nevoie de putina atentie sa dea bine la ochi dar mecanic e ok. GSXR 1000 k3 Editat Mai 24, 2015 de TwinS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Faina, m-am plimbat cu asa ceva era sa si ma pricopsesc cu una, sa o stapanesti fara incidente, e cam naravasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TwinS Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Din contra daca o respecti e blanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 A plecat din banat acum ceva ani dar am adus-o vineri acasa, are nevoie de putina atentie sa dea bine la ochi dar mecanic e ok. GSXR 1000 k3 IMAG0204.jpg Welcome home , boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 A ajuns in Banat, deci merita sa apara si pe topicul dedicat. Mai multe foto, aici. Iaca si un "frate". Parca ii sta mai bine in decorul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Hmmm, da, asa e, măndru-i în păduce! Tre sa vin aproape, sa nu raman la poze pe asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 @ Cristi unde e facuta poza asta? Ca nu recunosc drumul, am vazut ca ati fost in w/e la Caproiru, Taul Ursului si Ruschita, dar nu mi se pare drumul asta cunoscut. Iaca si un "frate". Parca ii sta mai bine in decorul asta. 20150525071456 (1).jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 La intoarcere am mai bagat eu si Andrei o tura pe Valea mare (Jdioara-Nadrag). Drumul nu mai e folosit cam de multisor (au si pus bariera la iesirea din Jdioara). Noi am ocolit printr-o faneata si am coborat prin padure inapoi pe drum. Noroi la greu, mai ales aproape de Nadrag unde drumul e complet acoperit de pomi si nu bate soarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Merci de info! Bariera era si anul trecut, am fost la sfarsitul lui iunie, dar eram 3 motoristi si am reusit sa trecem motoarele pe sub bariera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivanescu Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Salutari !!! Primul video e live !!! Astept parerile voastre. Daca va placut , va rog sa dati un Share,Like si Subscribe , astama va ajuta sa fac ca urmatoarele clipuri sa fie mai bune! Mersi ! ENJOY!!! VIDEO : FACEBOOK : https://www.facebook.com/KraiT94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Nu imi place ce ai facut la bariera(cateodata mai vin si 2 trenuri) si parerea mea este ca ai mers destul de tare pe autostrada care e toata peticita, in fiecare zi apare un damb care te poate costa foarte scump,Poti incerca si pantaloni,cizme daca tot iti place tare di tat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 O camera de filmat te poate " provoca " involuntar sa faci lucruri pe care de obicei nu le faci . Este frumos sa ne impartasesti imaginile dar . . . sfatul meu este sa o lasi putin mai moale . Cu stima . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Na, acum are si politia, daca vrea, dovada ca sa-ti ia permisul pentru trecerea de la bariera si nenumaratele depasiri pe linia continua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate