JustMe_DF Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 Blackrider : ai promis niste poze bune, ai uitat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Ma bucur foarte tare pt.tine! E fain ! Sa-l calaresti sanatos si sa ai parte de drumuri frumoase si fara incidente neplacute,sa-l iubesti si sa-l ingrijesti. Din inima felicitari !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 16, 2006 Autor Share Postat Octombrie 16, 2006 va multumesc si va doresc si eu voua, ceea ce-mi urati voi mie. din pacate,motorul e in ca in germania,intr-un garaj,asa ca poze si detalii despre motor,ceva mai incolo(probabil la iarna). B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Felicitari Black!!! Foarte frumoasa motocicleta! Ce nume i-ai pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Bravos,stimabile!Sa-l calaresti sanatos si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 18, 2006 Autor Share Postat Octombrie 18, 2006 multumesc. nu m-am gandit sa-i dau nume. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 this is what it`s all about !!! sincere felicitari si un mare bravos si mai ales sa stii ca au meritat aia 8 ani;mai am si io cel mult 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 si cand o aduci in tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 22, 2006 Autor Share Postat Octombrie 22, 2006 pai sper in noiembrie sa-i fac actele si s-o aduc.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 pt black banuiesc ca-ti place cureaua de transmisie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 26, 2006 Autor Share Postat Octombrie 26, 2006 imi place cureau de primar,dar imi place mult si furca! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 uite ceva frumos care da belea pe shovel e un kit de lubrefiere din cupru care arata marfa,cred ca ai mai vazut pe mobre,vine montat de sus din capacele chiulaselor pana jos la baie cred, sau ce dreaq o fi acolo. bafta http://www.krugger.net/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 8, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2006 multam. luna asta aduc motoru acasa. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 ne bucuram si asteptam poze pe lumina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razzie Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Multumesc baieti! pt ca aici suntem offtopic,o sa fac un topic nou,cand o sa am motorul in curte si mai multe poze. B. Long ride!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 26, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2006 iacata-l,a ajuns akasa ,dar trebuie sa-i caut carburator,ca ala ce se vede e de Evo si nu potriveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 Da,vad inca un motor adevarat la noi.Bravo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 B. chiar frumos motorul! Sa-l stapanesti sanatos si sa te duca multe mile de acu incolo! mmmm, dublu disc pe fata, nice. ale naibii telescoape, cat de bine dau vopsite in negru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 Beton barbate, sa avetzi grije unul de altul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 La cati mai multi Km ! TFFT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 (editat) tzapan de tot , o intrebare: cum il inmatriculezi? ca ce? ce carburator te interesaza? nu trebuie facute multe la el sa arate tzapan de tot, felicitari inca o data. Editat Noiembrie 27, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 27, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2006 multumesc,trag tare.....Geo,Nastase who? kata=l-am bagat pe leasing,ca orice motocicleta normala. la noi chestia cu oltimere e confuza. carburator inca nu stiu de care trebuie sa-i pun,dar banuiesc ca un S&S super E cu clamps. imi trebuie asamblul complet: manifold+carb. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 felicitari Cristi! la cat mai multi kilometri fara incidente, drumuri frumoase avem destule! banuiesc ca abia astepti sa o dai o tura, cat de frig ar fi. TFFT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 E superb, domnuBlack! Banuiesc, ca o sa fie negru mat... Multi ani impreuma!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 multumesc,trag tare.....Geo,Nastase who? kata=l-am bagat pe leasing,ca orice motocicleta normala. la noi chestia cu oltimere e confuza. carburator inca nu stiu de care trebuie sa-i pun,dar banuiesc ca un S&S super E cu clamps. imi trebuie asamblul complet: manifold+carb. B. poate gasesti un mikuni, ii mult mai fiabil decat S&S, super E-ul ar fi ok il am io pe FLH-ul meu si nu ii un carburator pe care sa il setezi si sa nu ai batai de cap cu el, trebuie tot timpul ajustat si piscalit. super G-ul ii facut mai mult pentru racing si performantza. cu un mikuni nu ai probleme cat traiesti poate ca ii mai putzin adjustabil dar va fi constant si setarile nu se duc dreq de la stop la stop, daaar in motorul tau si faci ce vrei cu el nu? sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate