Blackrider Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 sal,am mai tras o tura ieri,de vre-o 50km.... am constatat ca al meu kilometraj, nu inregistreaza km reali.... cred ca nu e compatibil kilometrajul 100% cu turatia din cutie. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 sal,am mai tras o tura ieri,de vre-o 50km.... am constatat ca al meu kilometraj, nu inregistreaza km reali.... cred ca nu e compatibil kilometrajul 100% cu turatia din cutie. B. In ce sens? sunt mai mici sau mai mari? Poate e in mile, nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 pai tocmai ca e in km/h.....si tare mi-e teama ca e gandit pt MPH. am mai fost cu cineva cu o japoneza si zicea ca a mers cu 100km/h cand la mine arata 80. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 pai tocmai ca e in km/h.....si tare mi-e teama ca e gandit pt MPH. am mai fost cu cineva cu o japoneza si zicea ca a mers cu 100km/h cand la mine arata 80. Stai putin ca nu-i tot aia. Una e viteza (masurata cu vitezometrul, cu acul) si alta kilometrajul (masurat cu tahometrul, adica cati kilometri a facut) Inteleg ca la tine e vitezometrul care da eroare? Sau si kilometrajul?Ziceai ca ai facut 50 de km. Roaga pe cineva sa faca acelasi traseu si vezi daca ii da tot 50. Iar raportul 100/80 da 1,25, nu 1,6, cat ar trebui sa fie raportul mila/km. E o buba pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 Stai putin ca nu-i tot aia. Una e viteza (masurata cu vitezometrul, cu acul) si alta kilometrajul (masurat cu tahometrul, adica cati kilometri a facut) Inteleg ca la tine e vitezometrul care da eroare? Sau si kilometrajul?Ziceai ca ai facut 50 de km. Roaga pe cineva sa faca acelasi traseu si vezi daca ii da tot 50. Iar raportul 100/80 da 1,25, nu 1,6, cat ar trebui sa fie raportul mila/km. E o buba pe undeva. pai e tot aia,ca ceasul de kilometraj/vitezometru e antrenat doar de 1 cablu....asa ca inregistreaza amandoua deodata(km/h si km parcursi)... o sa-mi iau un ceas in mile.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Cred ca Speedo-ul e schimbat. NU vad care ar fi problema... calculeaza rabatul tot timpul , o sa te obishnuieshti! Shi la mine e aceashi faza. Am schimbat roata pe fatza de la 18 la 16 shi speedo-ul citeshte aiurea. Oricum nu ma deranjeaza... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Ceasul la Niprul a aratat cu 20 km/h mai putin cu roata de masina. Sau cu 20 km/h mai mult? Nu mai stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 la mine cablul vine din cutie....o sa incerc sa merg in palalel cu o masina sa vad cat indica exact. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Ceasul la Niprul a aratat cu 20 km/h mai putin cu roata de masina. Sau cu 20 km/h mai mult? Nu mai stiu. cu roata normala arata cu 20 mai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Cui ii pasa cu ce viteza merge pe un chopper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 (editat) ia blackule unu din 86 cu spriger, ar fi trebuit sa ii fac si niste poze din partea cealalta, data viitoare off topic: sa mai imi spui odata adresa ta sa iti trimit un catalog de la tandy (sa nu faci greseala sa iti comazi set. jumate din ce-i intr-un kit nu ai nevoie) Editat Martie 13, 2007 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 13, 2007 Autor Share Postat Martie 13, 2007 merci kata,dar am catalog de la Tandy,l-am primit de la ei prin posta.....si deja am cumparat kit-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Oare cum ii sade lui Blackrider noul sau Harley? Judecati si voi! Filmarea e facuta la Sibiu, in fata barului Supporter. Blackrider_on_Harley.mpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 ai zis ca-l pui la topicul despre shovelhead....la-s ca-l mut eu. Black. ps:am descoperit de ce intrerupea....mi-a cazut surubul de la borna de - de la baterie....hahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Filmarea e facuta la Sibiu, in fata barului Supporter. unde-i casca man? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Shit, nu l-a luat pe tot. Mai era sosirea, parcarea si oprirea motorului. Nu se pot urca decat 6 mega? Nu-i nimic, l-am pus si pe Youtube si cand e gata acolo o sa dau linkul. offtopic: Se pregateste de filmare Lupalb cu tobele cele noi. Dupa care facem sondaj intre cele doua concerte pentru tobe fara orchestra. Gata, e si pe Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=-yCCJ-xgslY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Shit, nu l-a luat pe tot. Mai era sosirea, parcarea si oprirea motorului. Nu se pot urca decat 6 mega? Nu-i nimic, l-am pus si pe Youtube si cand e gata acolo o sa dau linkul. offtopic: Se pregateste de filmare Lupalb cu tobele cele noi. Dupa care facem sondaj intre cele doua concerte pentru tobe fara orchestra. Gata, e si pe Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=-yCCJ-xgslY Super inceput...daca ii punei si o coloana sonora era belea. Poate se uita si alti chopperisti la filmuletul asta si inteleg si ei cum se parcheaza un motor. Acu, daca e de concurat la tobe, castig. Clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Fain! Suna si arata super Shovel-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Super inceput...daca ii punei si o coloana sonora era belea. Poate nu ti-ai dat seama: ARE COLOANA SONORA. Ce mai voiai in plus? BTW: azi, pe la un 5.00 esti liber? ne putem intalni la mine sau la barul din apropiere, daca nu ploua, sa facem filmarea. Mai departe nu pot ca azi iar sunt "de straja patriei" cu loazele alea mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 Mihai crede ca daca el are boxele arse,orice film e mut...hehehe Radu,casca era pe ghidon si apoi la Sorin in mana...de ce?hehehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 da,acum merge bine....cu un pic de noroc,ii schimb tobele zilele astea cu unele mai "loud".... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate