nosferatum18 Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 mai multe detalii pentru cel albastru daca se poate? unde e si daca are un pret.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 da atasul e super tare , e un steib si chiar e valoros, cat vrea pe el? as fi interesat cum seamana toate intre ele bata-le norocu' ...e si mai valoros ca si-a bagat unul ciocanul calumea in toata partea din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Motorul de la cea albastra este de BSA probabil MZ21 din anii '50 nu stiu sigur oricum este englezesc iar furca posibil BMW sau M . Intrun cuvint se pare ca este o combinatie a timpurilor trecute . Asa cum am spus momentan nu stiu daca voi putea intra in posesia lor dar fiti siguri ca voi posta daca voi avea si alte info in afara de aceste foto . Citeva foto de motoare asemanatoare BSA . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Motorul de la cea albastra este de BSA probabil MZ21 din anii '50 nu stiu sigur oricum este englezesc iar furca posibil BMW sau M . Intrun cuvint se pare ca este o combinatie a timpurilor trecute . Asa cum am spus momentan nu stiu daca voi putea intra in posesia lor dar fiti siguri ca voi posta daca voi avea si alte info in afara de aceste foto . Citeva foto de motoare asemanatoare BSA . un motor incomplet de BSA stiu eu aproape de mine, a fost pus pe un circular,aveam si poze undeva cu el si 2 de victoria. posibil sa mai aiba 4bike ceva foto cu ele ca eu nu le gasesc. intradevar e de BSA motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Am gasit o cioarsa prin vecini...nu-i comunista, dar e veche, iar proprietarul si-a batut joc de ea.Sper sa o resuscitez ca sa bata fecior-miu dealurile cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Am gasit o cioarsa prin vecini...nu-i comunista, dar e veche, iar proprietarul si-a batut joc de ea.Sper sa o resuscitez ca sa bata fecior-miu dealurile cu ea. mare scofala nu e...un ducati pe mana unui copil ...macar invata sa schimbe vitezele......bafta la resuscitare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 mare scofala nu e...un ducati pe mana unui copil ...macar invata sa schimbe vitezele......bafta la resuscitare. E Cagiva Elefant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 esti sigur ca fecioru tau se poate urca macar pe ea? apai sa mai mearga pe dealuri.ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 esti sigur ca fecioru tau se poate urca macar pe ea? apai sa mai mearga pe dealuri.ciudat E in crestere....sper sa nu creasca si Elefantul odata cu fiu`-miu.. Asta nu e mobra de unica folosinta.Motorul Ducati Pantah a fost unul revolutionar la vremea lui....si mobra din poza are doar 9500km.(am luat-o cu istoric complet). Apropos, am nevoie de acte de Cagiva Elefant.350/650, daca stie cineva, pe undeva,,,,,!!!!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Inca una toporita bine . Este un DKV NZ 250 din 1941 , asa scrie in actu vechi si seria motorului corespunde . Daca este cineva interesat astept oferte pe privat sau la tel . 0740376555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 oare sa fie frate cu asta ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 (editat) oare sa fie frate cu asta ??? http://i11.ebayimg.com/02/m/000/9d/82/fef8_14.JPG o fi o motoreta ca asta ?...ardie motor 196cm anul 1936 ?Details Andere Ardie 200 Gebrauchtfahrzeug, Oldtimer Motorrad , Motorrad EZ: 1/1936 198 cm³, 1 km Editat Iunie 30, 2011 de mihaai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 cu motoras minimobra Are cineva ceva documentatii pentru minimobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 (editat) ce se mai gaseste prin moldova... indian 741b Editat Iulie 3, 2011 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 ,,,si sta asa abandonata pe strada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 (editat)  Gata, s-au terminat motocicletele abandonate? Revin cu niÂşte poze la un Sport cu Panonia, starechiar buna, si 2 ijuri, unu parca e 49, dar nu l-am scos de sub maldarul de folii si carpe, ma cam zorea mosul. Editat August 10, 2011 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndUtz Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Am gasit la fiare vechi un CZ 175( actualul meu motor) cu numere vechi forma originala... motor complet pt doat 50 lei )) Altceva am mai gasit un mz la un vecin si un ij jupiter.... La fiare vechi in pitesti am gasit gramezi de piese de jawa si mi-am ales si eu de pe acolo cate ceva la kg.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Am gasit la fiare vechi un CZ 175( actualul meu motor) cu numere vechi forma originala... motor complet pt doat 50 lei )) Altceva am mai gasit un mz la un vecin si un ij jupiter.... La fiare vechi in pitesti am gasit gramezi de piese de jawa si mi-am ales si eu de pe acolo cate ceva la kg.... ceva de Voshod ai recunoscut pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 tobele....sant de vanzare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 Sunt de CZ Sport sau poate de Jawa 634, dacă spui că motocicleta nu era TS-ul nou. Dar parcă tobele de la 634 erau dintr-o singură bucată, aÂşa că... Poze cu motocicleta? ÂŞi pe ce ai de gând să pui tobele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 Tobele-s de CZ Sport, SIGUR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 o motocicleta imbracata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Ce sa fie? It's a plane? It'a a bird? No, is SuperUralllll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 (editat) eu vreau ceva cu ataÂş.caut dar nu gasesc.ma gandeam tot asa abandonata pe la tara prin curte pe la vre un tataie care a facut razboiu cu ea.dc stie cineva ceva,are un pont,sunt interesat Editat Septembrie 8, 2011 de SheriffC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Stiu eu una cu atas, abandonata la un mos in curte,care a facut razboiul cu ea. Te costa 100 de euro motocicleta. Plus 14900 mie, ca ti-o aduc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate