univet Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 (editat) ma tot gandesc daca e bine sa-i schimb finala. cea originala e masiva, foarte infundata si parca vrei sa mai acoperi tacanitul supapelor si sa ai si un raspuns mai prompt la gaz.....Poate sa-i strice avand in vedere ca are catalizatorul si sonda Lambda in plamanul ce uneste cele doua evacuari...? Am pus aici doua variante....poate va dati si voi cu parerea Editat Octombrie 15, 2006 de univet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 a ta este breva pe care o tot vad prin oras.felicitari.ma uit pe saite ul moto morini.com si modelul corsaro 1200 are euro 3 si lambda.el este disponibil cu o evacuare finala racing din titan asadar nu cred ca iy strica.si in plus,tobele pe care le ai in poze sunt cam urite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 In primul rand eu zic sa dai cu globul ocular pe asta (eventual sa actionezi in consecinta): http://www.guzzitech.com/MGGriso/Files/Bre...Brng-Recall.pdf Cat priveste tobele, designul 2-1-2 e clasic si suna bine. Insa nu e placut (vizual) de toata lumea. Cel minimalist e OK, insa ar trebui o nuanta de gri mai intunecata, pentru a se potrivi cu suportul scaritelor. In cazul sondei lambda, ai de ales intre a pastra crossoverul original (daca schimbi doar evacuarile finale) sau de a-l inlocui cu unul compatibil (daca schimbi toata 'linia'). Pentru mai multe optiuni, poti sa te uiti si la ce ofera Mistral, QUAT-D, Galassetti etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Octombrie 16, 2006 Autor Share Postat Octombrie 16, 2006 Pentru mai multe optiuni, poti sa te uiti si la ce ofera Mistral, QUAT-D, Galassetti etc. Foarte multumesc, vad ca esti super conectat la informatia motociclistica..... Deci nu se intampla nimic cu motorul daca-i bag tobe racing? Treaba cu cardanul o stiam, motocicleta are garantie 18 luni...dupa care vom vedea Oricum zice ca seriile pana la 6M (prior to) si a mea are 35 M 112345 Motocicleta am luat-o cu un mare discount - vizitati site-ul IMSAT Maritime asa ca.....am rezerve la revanzare Am facut poze mai bune cu cele doua tobe pe care vi le propun la vot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 parca asta din carbon arata mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 parca mai bine dadea cu un mop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Octombrie 17, 2006 Autor Share Postat Octombrie 17, 2006 Suntem in lucru..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 arata f. bine, oricum, mult mai bine decat cealalta poate mi se pare mie, dar parca este prea micutza toba in comparatie cu diametrul tevii de esapament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Octombrie 18, 2006 Autor Share Postat Octombrie 18, 2006 arata f. bine, oricum, mult mai bine decat cealalta poate mi se pare mie, dar parca este prea micutza toba in comparatie cu diametrul tevii de esapament Toba e racing - adica goala. Am pus-o azi merge mult mai bine, raspunde excelent la gaz si se aude gros, gen Ducati. Sunt foarte multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Rezultatul final arata foarte bine (vezi semnatura). Cat despre sunet, am postat acum ceva timp un filmulet in topicul "Moto Guzzi Griso" cu un Griso ce are aceleasi (sau aproape aceleasi) tobe. Banuiesc ca sunetul seamana destul de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Foarte curios cum de e asa de rara pe la noi motocicleta asta... asta e singurul topic pe care l-am gasit si e din 2006! Si Breva si Griso sunt doua modele de strada foarte misto. Am mers cu una de 750 anul trecut si mi s-a parut foarte "prietenoasa". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 pai e simplu desi sunt mobre excelente romanu vrea tot r1/r6 vecinul meu are un guzzi nevada care arata excelent. vara asta poate il pacalesc sa mi-o dea o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate