Sari la conținut

mixabilitate uleiuri 2T


XorX
 Share

Postări Recomandate

Intrebarea e pentru cei care au mers si au experienta cu 2T, in special cu moto cu rezervor separat de ulei si injector. La uleiurile 2T este vreo problema sa le combini? Ma intreb ce faci cind mai ceva ulei in rezervor dar nu suficient si vrei sa pleci la drum iar noul ulei este diferit de cel vechi, e vreo problema sa le "mixezi" asa cum se zice ca nu e recomandabil la 4T?

 

VA ROG NU INTRATI IN POLEMICI VIS-A-VIS MIXABILITATEA ULEIURILOR 4T

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

An avut probleme la o Yamaha 2T cu rezervor separat pt ulei, cand am amestecat Yamalube cu Castrol nu-stiu-de-care. Proportiile au fost cam egale. Probleme insemnand ca mi-a omorat bujia. Am pus bujie noua, am mers mai departe asa, am golit cu prima ocazie ceva din rezervorul de ulei dar nu complet, nu curatat, nu eforturi "speciale". Si am completat cu Yamalube. Problem solved, in cazul meu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am prea multa experienta la mobre in 2T dar ma gandesc ca nu ar avea ce afecta. Alea in 4T fac spuma pt ca se agita in motor, dar din cate stiu eu nu ii de rau spuma aia :blbl:

 

Daca la 2T ar fi probleme ar insemna ca tre sa bagi acelasi ulei in rezervor de cand ai facut km1 cu mobra pana ce o arunci, nu? :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu face breh nimeni nici o spuma! Case closed.

 

Cititi standardele API sau ISO pt uleiuri si vedeti ca toate uleiurile din aceeasi gama trebuie sa fie MISCIBILE chiar daca sunt facute de producatori diferiti. E o conditie impusa de STANDARD, asta inseamna ca nu ai voie sa produci ulei care nu e miscibil cu unul asemanator de la alt producator. E conditie prevazuta de LEGE! De standard, de API, de ISO!

 

:blbl:

 

Discutiile pe tema asta NU AU SENS! VA rog nu mai deschideti astfel de topicuri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...