Vizitator PopaCosmin Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 In uichendul asta cica se tin niste cursuri, se baga careva? Aveti idee cine vine si ce anume se va preda, o fi ceva interesant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 "niste cursuri"? de agatat/de condus/de reparat/de pictat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 In uichendul asta cica se tin niste cursuri, se baga careva? Aveti idee cine vine si ce anume se va preda, o fi ceva interesant? Unde naiba? Ca astia de la Bavaria n-au ciripit nimic. http://www.bavaria-bmw-motorrad.ro/news.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazbuzuku Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Aici : http://bavaria-bmw-motorrad.ro/bmw-rider-training/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Eu m-am inscris ca am primit sms, dar pe ploaia asta ma indoiesc ca se tine ceva Unde e exact ca am vazut ceva iuliu Maniu, e o reprezentanta BMW undeva pnain Militari Shopping Center, acolo oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 pai da, ca bmw-ul face motociclete pentru zile cu soare, la namol si conditii extreme exista rudele austriece... deh, clima.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 pai da, ca bmw-ul face motociclete pentru zile cu soare, la namol si conditii extreme exista rudele austriece... deh, clima.... Cata rautate, dom'le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Am trimis si eu un formular de inscriere , mi-au spus ca voi fi tinut la curent . Pe Iuliu Maniu este un dealer BMW , MHS Motors , aproape de iesirea pe A1 , pe partea dreapta . Sa vedem ce zice si vremea, ca o tine numai intr-o ploaie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 pai da, ca bmw-ul face motociclete pentru zile cu soare, la namol si conditii extreme exista rudele austriece... deh, clima.... Bre, motocicletele tine, noi suntem batrani si comozi ca nu ne ducem cand ploo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 E 440 RON cursul, am inteles eu bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Am fost la cursurile gratuite organizate de A Bavaria. Mi s-au parut interesante. Am invatat citeva lucruri noi si am mai rafinat citeva manevre pe care le invatasem dupa ureche. Daca dispuneam de ceva dineros ma inscriam si la cursurile platite. Nota 10 pt A Bavaria referitor la aceste cursuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h4mM3r00 Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 unde mai exact ai facut cursurile, in bucuresti ? Poti pune mai multe informatii ? sencs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate