Frentzi Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Buna seara. Am sa sparg gheatza si sa fac un apel la cei care sunt plecati in spania, ca n-ar fi rau(daca vretzi,sigur)sa ne prezentam intai aici si de ce nu la cate o plimbare. Ma numesc george locuiesc in madrid(constantza) si sunt posesorul unei suzuki v-strom de 650 din 2009. Astept sa se prezinte si altzii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Buna seara. Am sa sparg gheatza si sa fac un apel la cei care sunt plecati in spania, ca n-ar fi rau(daca vretzi,sigur)sa ne prezentam intai aici si de ce nu la cate o plimbare. Ma numesc george locuiesc in madrid(constantza) si sunt posesorul unei suzuki v-strom de 650 din 2009. Astept sa se prezinte si altzii! Salut eu stau pe la Valencia am un BMW R100RT un clasic din 1983 pe care vreau sal vind sti pe careva care ar putea sa fie interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frentzi Postat Mai 29, 2011 Autor Share Postat Mai 29, 2011 salut, personal nu stiu pe nimeni,dar pune-o in s mano sau pe forumuri.ce vrei sa-ti iei? nu mergi in vara asta acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 salut, personal nu stiu pe nimeni,dar pune-o in s mano sau pe forumuri.ce vrei sa-ti iei? nu mergi in vara asta acasa? Salut am puso la vinzare si pe s mano si pe ebay, vreau sami iau un Harley un sporster. Nu merg in tara anul asta poate la anul... ar fi fost misto sa mergem in grup pe motoare pina in tara dar la puta crisis nu ne lasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 romani sunt ... dar pe plantatia de capsuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edusho10 Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Buna baieti! Stiu cativa romania motociclisti in Spania. O sa incerc sa-i trimit pe site sa luati legatura.Poate va intalniti si voi la o tura pe-acolo. Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Cineva de pe langa Malaga pe forum? Cineva de pe langa Malaga pe forum? Am rezolvat, nu mai conteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Postati si voi "tips-uri" pentru cei care vor sa ajunga in Spania, mie mi-a placut DN3** care serpuieste coasta de sud a spaniei, si drumul de la Barcelona la Andorra - astea doua au fost fantastice. Ce tara frumoasa e Spania pentru motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 (editat) Postati si voi "tips-uri" pentru cei care vor sa ajunga in Spania, mie mi-a placut DN3** care serpuieste coasta de sud a spaniei, si drumul de la Barcelona la Andorra - astea doua au fost fantastice. Ce tara frumoasa e Spania pentru motociclisti da e frumos in spania pentru motociclisti ai dreptate, au strazi si autostrazi bune, ca sa nu mai vb. de peisaje... si fiesta todo el año Editat Iunie 18, 2011 de HOGAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mura delmura Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 salut prieteni!!! va asteptam la MOTORFEST Iasi 22-24 iulie unde impreuna cu cei de la Ducati si cei de la Lemon Bikers vom proba circuitul moto de la ERA si unde se poate castiga o motocicleta!!! detalii pe My link sa auzim numai de bine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 (editat) . Editat Iulie 31, 2011 de turku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
highway Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Holla! Din cate am inteles de pe forumuri, in 2012, in iunie se face o mega intrunire in nordul Spaniei a detinatorilor de intruder. Nu ca n-as vrea unul, dar vreau sa ajung in Spania cu ce am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Salutare, Stefan din Valencia - iar motorul o Honda VFR 800 FI - mereu dornica de calatorii si kilometri. Daca cineva ajunge prin zona si are nevoie de ajutor tehnic, de orientare sau sa bea o bere rece intr-un tur al orasului - imi poate trimite un mesaj. Salutare si asfalt uscat, Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Hola los amigos care locuiti pe langa Madrid? eu mi-am propus sa fac o excursie cu burgmanul luna asta pana la Atlantic via Portugalia, nu am hotarat inca data, poate se mai baga cineva va astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen09 Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 (editat) salut. ma numesc eugen din vinaros,castellon. nu am motocicleta. doar vechituri.(vespino,vespa,lambretta, etc.) am in schimb o intrebare. stie cineva ce acte am nevoie ca sa aduc in spania un mz-125 rt.din romania. motorul nu are nici un act.l-am cumparat fara acte sa il restaurez si sa-l inmatriculez aici cu numar istoric,dar firma de transport vrea acte sa fie in regula pe drum. daca cineva a trecut prin asta sau stie cum se procedeaza dau o bere mare. multumesc Editat August 13, 2011 de eugen09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 Salut Eugen... Intra pe www.lamaneta.com si o sa gasesti ceva raspunsuri la intrebarile tale. Tot acolo gasesti si cluburi de detinatori de motorete istorice, ei sant in masura sa-ti dea detaliile de care ai nevoie si de ce nu chiar si o mana de ajutor. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintea_eddy Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 Salut, sunt Eddy ,stau in Coslada,Madrid. Nu am inca permis pentru motociclete, si vreau sa fac scoala aici. Ceva sugestii,se merita nu se merita ? eu am mai condus motorete de 125 si 750, pot sa zic ca ma descurc la sofat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frentzi Postat Octombrie 2, 2011 Autor Share Postat Octombrie 2, 2011 Mergi si informeaza-te la o scoala,iti faci un calcul si gata. Nu vezi ca e din ce in ce mai scump sa-ti scoti carnet? yo merg zilnic cu moto si pt mine se merita,dar asta depinde de fiecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LONEWOLF Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 salut prieteni!!! va asteptam la MOTORFEST Iasi 22-24 iulie unde impreuna cu cei de la Ducati si cei de la Lemon Bikers vom proba circuitul moto de la ERA si unde se poate castiga o motocicleta!!! detalii pe My link sa auzim numai de bine!!!! ACHILE (Bucuresti) acum in tenerife Spania, va salut si va astept pe serpentinele VULCANULUI TEIDE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankenstein Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 (editat) Salut, sunt Lucian. Locuiesc in Vallecas, Madrid. Am o Yamaha SR250 Special. Pe data de 30 iunie 2012 are loc in Segovia aniversarea a 30 de ani a motocicletei. https://sites.google.com/site/30aniversariosr250/ Poate ne gasim acolo sau prin Madrid, dati un semn de viata. Numai bine ! Editat Ianuarie 14, 2012 de frankenstein Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-v Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 Salutare, Stefan din Valencia - iar motorul o Honda VFR 800 FI - mereu dornica de calatorii si kilometri. Daca cineva ajunge prin zona si are nevoie de ajutor tehnic, de orientare sau sa bea o bere rece intr-un tur al orasului - imi poate trimite un mesaj. Salutare si asfalt uscat, Stefan Salut, Sunt Cristi si is in Italia. In septembrie ma gandeam sa fac o tura prin Spania. Poate ne vedem la o bere. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian72 Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 Salutare Sunt Cristian si sunt din Gandia la 70 km sud de Valencia Am un TDM si momentan nu fac prea multe plimbari....lipsa de timp Daca mai e cineva prin zona bem o bere . Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfman8854 Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 salut eu stau in castellon am o yamaha r6 ,momentan sunt in tara ;)cu tot cu moto ,am si un costinesti la activ pacat ca am plecat singur pana acolo si inapoi! ... dar... asta este prin septembrie revin in spania ...daca mai sunt alti din zona mea sa mi ar face placere .asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Salutare, merge careva in cheste anul asta? Prin com. Vlc, nu exista mociclisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ES_MaNy Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 salut,ma numesc Many detin un r6 cam de vreo 3 ani si locuiesc in Teruel,momentan lucrez la firma cea mai mare din spania ``Paro`` si am destul timp liber,cine sta prin apropiere si vrea sa dam o tura pe aici prin munti sa ma contacteze si stabilam o ruta. es_many@yahoo.es, numai bine vsssssssssssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate