Azamfirei Alexandru Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Salutare tuturor,dupa cum stiti RS e o motocicleta foarte buna din toate punctele de vedere,mai putin aspectul tobei,am vazut un anunt cu o RS incredibila,se vede ca sunt niste tobe false,insa cum as putea sa imi pun si eu asa ceva? CLICK!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
430if Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 salut! din cate stiu tobele nu sunt puse doar pentru design, ci sunt adaptate pt ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 cum ma sa arate in halu ala rsu :x sunt curios ce randament ii dau tobele alea si cum se aude...ca doar e dupa ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Azamfirei Alexandru Postat Mai 14, 2011 Autor Share Postat Mai 14, 2011 Sincer chiar nu prea imi pasa cum se aud,la cum arata pot sa se auda si ca la un scuter de 4t,arat prea criminal:X:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 arata ca dracu unu la mana , doi la mana strica toata motocicleta , ca si randament in niciun caz nu este mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 arata ca dracu unu la mana , doi la mana strica toata motocicleta , ca si randament in niciun caz nu este mai bun. Cu asta se poate închide topicul. Mamă ce fel poa` să arate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Azamfirei Alexandru Postat Mai 14, 2011 Autor Share Postat Mai 14, 2011 Nu vad de ce s-ar inchide topicul,eu inca astept un raspuns despre cum pot obtine asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Nu vad de ce s-ar inchide topicul,eu inca astept un raspuns despre cum pot obtine asa ceva. Crezi ca-i vreo inginerie?Orice mecanic iti va spune ca el stie sa-ti faca asta.Chivu-le da-i ma id lu thunder mai face si el un ban cu prostia altora ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Azamfirei Alexandru Postat Mai 14, 2011 Autor Share Postat Mai 14, 2011 (editat) Mie imi place ca pana acum mi-au raspuns doi proprietari de rs,ambii ramasi cu gura cascata de ce au vazut,dar insa apar alti 2 oameni,unul proprietar de hornet,altul de 1000rr,si ne spun noua ca nu e bine.Hai dati-mi id-ul lui thunder sa faca omul un ban pe prostia mea,chiar astept PM Editat Mai 14, 2011 de Azamfirei Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Mie imi place ca pana acum mi-au raspuns doi proprietari de rs,ambii ramasi cu gura cascata de ce au vazut,dar insa apar alti 2 oameni,unul proprietar de hornet,altul de 1000rr,si ne spun noua ca nu e bine.Hai dati-mi id-ul lui thunder sa faca omul un ban pe prostia mea,chiar astept PM Tin sa te anunt ca eu sunt fost proprietar de rs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Azamfirei Alexandru Postat Mai 14, 2011 Autor Share Postat Mai 14, 2011 ok,ok acum imi dai te rog id respectivului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Cea mai mare tampienie a putut sa faca ala. Nu e greu , te duci intr-un atelier unde se lucreaZA cu autogenu si din cimpoi iti scoate 2tevi , dupa care tu iti pui 2finale...MARE BRANZA !!!! Dar , oricum ARATA CA NAIBA ! Si pe langa asta ...i-a stricat toata ciclistica. Randament 0 , aceeasi "paraiala" o scoate . Mai pe scurt . Ala si-a stricat motocicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 ma si miram sa o ajute cu ceva toba ....mai ales la 2 timpi conteaza mult toba,lasa-i toba aia care o ai ca e f buna si termina cu chestiile astea sa arate mai bine,peste 2 ani dai de A si o sa vrei ceva mai mare,nu mai baga bani in ea ca nu ii recuperezi si nu se merita decat daca o ti f mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Unde s-a ajuns ..... Merge proverbul ala pentru rs asta cu gardul si leopardul =)).Alinee cum vb mah tu care ai 1000 ce sti tu ala ce e rs. Chivu esti gelos ca nu ai pus si tu pe NSR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 (editat) Cum de ţi-ai dat seama? Mă roade rău. Ţi-ai luat gixăr ? Editat Mai 15, 2011 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Cum de ți-ai dat seama? Mă roade rău. Ăi-ai luat gixăr ? Dap , am terminat cu 125u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 :lol: Mooor..cum sa-ti pui tigania aia pe rs ?! . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 (editat) Mai scumpe sunt tobele decat motoru...Nici alea de 600 sau 1000(cu cateva excepti) nu au 2 tobe da` tu sa zici ca ai 125 cu doua tobe . Editat Mai 15, 2011 de k-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Cea mai mare tampienie a putut sa faca ala. Nu e greu , te duci intr-un atelier unde se lucreaZA cu autogenu si din cimpoi iti scoate 2tevi , dupa care tu iti pui 2finale...MARE BRANZA !!!! Dar , oricum ARATA CA NAIBA ! Si pe langa asta ...i-a stricat toata ciclistica. Randament 0 , aceeasi "paraiala" o scoate . Mai pe scurt . Ala si-a stricat motocicleta... in ce consta toata ciclistica asta? cum sa strici o motocicleta daca ii pui 2 tobe supradimensionate? e o chestie de gust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Nu se strică ciclistica, dar chiar nu le văd rostul, arată ca un cvr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 :lol: Mooor..cum sa-ti pui tigania aia pe rs ?! . Mai bine ai pune si tu pe RR unele ca astea sa aibe mai mult aspect Faci 3 frati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Alea 2 tobe în plus dau minim 5 cai. Eu mi-am pus sticker cu fuck you pe carenă, ăsta dă numa` 2 cai dar coroborat cu celalalt sticker NO FEAR de pe aripă ajung la vreo 3-4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 (editat) malasorte s-a dat pe gixer....nu o sa ii mai bage in seama pe astia cu 125u stai ca imi vand si eu drujba si te ajung dinou la capacitatea cilindrica nu stiu cum afecteaza modul de pilotaj tobele alea,adica daca te dezavantajeaza la lasatul pe curbe,daca ar avea toba stock ar arata bine,vopseaua da bine pe ea Editat Mai 15, 2011 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Mai bine ai pune si tu pe RR unele ca astea sa aibe mai mult aspect Faci 3 frati Daca imi pun doua o sa fac 4 frati :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Two brothers-u tau si cu arrow-u meu sunt 2 frati, se aud frumos in 15 mii de ture amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate