marinesku73 Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 UNDE IL GASESC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Februarie 26, 2007 Autor Share Postat Februarie 26, 2007 UNDE IL GASESC? tot la sectiunea "motocicleta mea", topicul lui se cheama parca "ce parere aveti despre moto guzzi".....sau cam asa ceva....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Mda ,o mai aparut un baiat cu o mobra dinasta,m`io trimis mie un pm asa am aflat si eu de el!! Apropo,salutari,ce tot combinati aci si io nu stiu?......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Mda ,o mai aparut un baiat cu o mobra dinasta,m`io trimis mie un pm asa am aflat si eu de el!! Apropo,salutari,ce tot combinati aci si io nu stiu?......... pai ...mai nimic....da'am vrea si noi sa avem o masina de alergat cu ea un BMW, ceva....sa vedem ce va iesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Sa aveti grja sa nu fugiti ca ala din Constanta,de l`au dat astia jos cu autogenu de pe stalp.asa ca..........FESTINA LENTE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Februarie 28, 2007 Autor Share Postat Februarie 28, 2007 (editat) Sa aveti grja sa nu fugiti ca ala din Constanta,de l`au dat astia jos cu autogenu de pe stalp.asa ca..........FESTINA LENTE!!! n-am auzit de asta.....cine stie ce kelemek era ala.....io alerg frecvent cu supernova cu 170-180 si nu am probleme, nici macar de radar! Editat Februarie 28, 2007 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 .........maine trebuie sa-mi vina numarul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 bz05 awo e ocupat, am vazt io pa o dacie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 bz05 awo e ocupat, am vazt io pa o dacie din informatiile mele stiu ca e vorba despre bz90awo......asa mi-a zis taica-miu......sper sa nu-mi dea iarasi dobitocii de la politie numere de masina........apropos, io am mai avut la Simson bz90awo dar, inainte de a mi-l da, mi-au dat numarul de care spui tu, bz05awo si erau doua, in format auto.....stii ca politaii sunt niste cretini.......mai ales fraierul ala de Chitic, de la ghiseu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 toti politaii mai putin Bornaz ca el ie motociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 (editat) Gata!........numarul este BZ-90-AWO.........si am rezolvat si problema consumului excesiv de benzina facand alte jiglere principale........e spirt acum!.........rupe!..........asa cum ai spus tu aseara, Marineskule, parca mai are inca un motor pus pe ea! ......mii de multumiri pentru sfaturi referitoare la jiglere lui Motofane!.....si mii de multumiri lui Mihai_p pentru vacuumetrele cu care am facut sincronizarea carburatoarelor!........acum sunt gata de alergat! Editat Martie 12, 2007 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Gata!........numarul este BZ-90-AWO.........si am rezolvat si problema consumului excesiv de benzina facand alte jiglere principale........e spirt acum!.........rupe!..........asa cum ai spus tu aseara, Marineskule, parca mai are inca un motor pus pe ea! ......mii de multumiri pentru sfaturi referitoare la jiglere lui Motofane!.....si mii de multumiri lui Mihai_p pentru vacuumetrele cu care am facut sincronizarea carburatoarelor!........acum sunt gata de alergat! BRAVOOO ,MAN MA BUCUR PENTRU TINE , HAI SA ALERGAM ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 da mie cind imi faceti motoru? HONDA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 da mie cind imi faceti motoru? HONDA? pai, ba Marineskule, il revendicase Jon......zicea ca ne trimite bani sa i-l facem ..........asa ca, io zic ca e momentul sa te apuci sa-i ceri chirie ......si, dupa modelul minunatilor nostri conducatori, ii poti baga si taxa pe picaturile de ploaie care ii ruginesc piesele desfacute ......parca vad ca te imbogatesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 nu stiu frate....da' ar trebui sa il doneze si el... sau sa luam banii de reparatie si sa luam tot noi motoru??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 nu stiu frate....da' ar trebui sa il doneze si el... sau sa luam banii de reparatie si sa luam tot noi motoru??? da, asa ar trebui procedat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 da, asa ar trebui procedat baaaaaaaaaaaaa, daca imi ia ala motoru' din curte, ce imi mai pun io in avatar????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 (editat) baaaaaaaaaaaaa, daca imi ia ala motoru' din curte, ce imi mai pun io in avatar????????? naspa rau, ba, Marineskule............da', ce zici de poza asta? Editat Martie 26, 2007 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 lasa, coa...ne, nu te in-betzi tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 lasa, coa...ne, nu te in-betzi tu? ............dar, sa lasam prostiile pentru o vreme......pe unde as putea gasi un furtun de presiune cum este cel din poza?..............facea parte din frana pe fata......are lugime aproximativ 56 cm, ochiurile au diametrul interior de aproximativ 10 mm iar cel pe care il vedeti are insertia textila.......m-ar interesa mult mai mult unul cu insertie metalica dar nici chiar la 60E ca doar nu e insertia din platina!.........dintre cei care isi mai arunca cate un ochi pe aici, ma poate ajuta careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 ............dar, sa lasam prostiile pentru o vreme......pe unde as putea gasi un furtun de presiune cum este cel din poza?..............facea parte din frana pe fata......are lugime aproximativ 56 cm, ochiurile au diametrul interior de aproximativ 10 mm iar cel pe care il vedeti are insertia textila.......m-ar interesa mult mai mult unul cu insertie metalica dar nici chiar la 60E ca doar nu e insertia din platina!.........dintre cei care isi mai arunca cate un ochi pe aici, ma poate ajuta careva? nu-s bune alea de fiat 850? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 nu-s bune alea de fiat 850? nu ma, nu merg, ca alea aveau ochi la un capat si holender la celalalt........nu merg.........si, oricum nu mai am nici unul....oricum, cele la care te referi erau cele de pe fata...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 ............dar, sa lasam prostiile pentru o vreme......pe unde as putea gasi un furtun de presiune cum este cel din poza?..............facea parte din frana pe fata......are lugime aproximativ 56 cm, ochiurile au diametrul interior de aproximativ 10 mm iar cel pe care il vedeti are insertia textila.......m-ar interesa mult mai mult unul cu insertie metalica dar nici chiar la 60E ca doar nu e insertia din platina!.........dintre cei care isi mai arunca cate un ochi pe aici, ma poate ajuta careva? dar al tau ce e cu el e spart?la noi in cluj se face la comanda asemenea furtune dar trebuie sa duci furtunul la acea firma si til face exact dupa cel vechi.dar nu e cu insertie metalica.furtunul e marca semperit daca cunosti firma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 dar al tau ce e cu el e spart?la noi in cluj se face la comanda asemenea furtune dar trebuie sa duci furtunul la acea firma si til face exact dupa cel vechi.dar nu e cu insertie metalica.furtunul e marca semperit daca cunosti firma. da, pur si simplu a explodat.......hmmmm.....nu stiu cum as putea ajunge la Cluj numai pentru un simplu furtun........da-mi niste date de contact de la firma respectiva, poate stabilesc cu ei sa le trimit furtunul prin posta sau sa le dau datele exacte de pe care sa-l faca.......oricum, e ceva standard......asa ca..... oricum, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 furtune pe comanda face Mathias... nu stiu sa iti zis un numar de telefon dar acum un an lucra la magazinul de chestii pentru motoristi de pe Bd Timisoara (care acum e magazin de Kymco si Rieju) am vazut un furtun cu invelis metalic pt un Pegaso si arata foarte bine. nici de bani nu stiu sa iti zic prea multe dar era ceva mai ieftin decat furtunul original (fara camasa metalica) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate