ianachim Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 plecare samb dim devreme adica undeva la 7 iesire din buc cat mai mult prin sate si drumuri fara radare deci NU moto de viteza aprox 400 km pe un sens dus pe un drum intors pe altul cazare in zona pe la pensiuni daca ploua pica ca e pacat de peisaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 M-am uitat pe prognoza si se anunta vreme buna (chiar daca nu e o problema ploaia). Daca nu apare ceva neprevazut eu merg. Bugetul banuiesc ca e cel putin 1000 de euro pentru aroganta asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 23, 2011 Autor Share Postat Mai 23, 2011 M-am uitat pe prognoza si se anunta vreme buna (chiar daca nu e o problema ploaia). Daca nu apare ceva neprevazut eu merg. Bugetul banuiesc ca e cel putin 1000 de euro pentru aroganta asta? daca ploua nu bag drumul pana sus in zona ca e pacat am fost ieri pe cheia si plouase /ploua si nu te bucuri de curbe si peisaje mai deloc la 2 zile 1000 de euro e aproape la limita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 daca ploua nu bag drumul pana sus in zona ca e pacat am fost ieri pe cheia si plouase /ploua si nu te bucuri de curbe si peisaje mai deloc la 2 zile 1000 de euro e aproape la limita Fiind zona de munte, ploaia e intotdeauna o perspectiva eu o sa-mi iau umbrla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 golaneala sau si pasageri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 golaneala sau si pasageri? Aroganta se da numai cu golăneală Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 25, 2011 Autor Share Postat Mai 25, 2011 120 - 140 nici nu stau 2 ore in benzinarie dar nici nu dau forja daca vrei sa cari pasager e prob ta dar sa nu iti fie greu daca e peisaj mai oprim mai tragem si o foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 voi aici vreti sa ajungeti , nu ? imi pare rau ca nu va pot insoti , sunt din Prund , daca aveti probleme p-acolo dati un semn . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 plecare samb dim devreme adica undeva la 7 iesire din buc cat mai mult prin sate si drumuri fara radare deci NU moto de viteza aprox 400 km pe un sens As veni si eu prin zona, dar cred ca independent, ca am sentimentul ca se va merge cam tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 As veni si eu prin zona, dar cred ca independent, ca am sentimentul ca se va merge cam tare Eu cu mai mult de 120/80 nu merg, tin la carnetul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Eu cu mai mult de 120/80 nu merg, tin la carnetul meu Cam care ar fi traseul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 26, 2011 Autor Share Postat Mai 26, 2011 As veni si eu prin zona, dar cred ca independent, ca am sentimentul ca se va merge cam tare pai daca vii independent iti faci orice traseu vrei tu eu gandesc ceva cat mai ferit de radare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 eu gandesc ceva cat mai ferit de radare da, asta vroiam si eu, nu neaparat sa vin independent, ci sa pastrez carnetu pentru Alpi Deci daca e asa, merg in grup. Bineinteles daca preferati sa nu vin cu voi, e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Ramane sa ne intalnim Sambata dimineata la ora 7:00 in benzinaria dintre Carefour si Dragonu Rosu? parca e Pertom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 26, 2011 Autor Share Postat Mai 26, 2011 Ramane sa ne intalnim Sambata dimineata la ora 7:00 in benzinaria dintre Carefour si Dragonu Rosu? parca e Pertom ?????????? MERGETI SPRE MARE?///////// traseu ca idee buc targ cmp lung rasnov zarnesti secaria fagaras voila cincu agnita medias tarnaveni iernut ludus sarmasu reghin teaca saratel bistrita livezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 ?????????? MERGETI SPRE MARE?///////// traseu ca idee buc targ cmp lung rasnov zarnesti secaria fagaras voila cincu agnita medias tarnaveni iernut ludus sarmasu reghin teaca saratel bistrita livezi Perfect, traseul e super si probabil se pleaca prin Chitila pe la mine. Daca vreti ne putem intalni la 7 in parcare la marketul Plus din satul Chitila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 drum bun, am auzit ca Bargaoancele sunt foc! sfat: megeti fara pasagera poate barganitzi ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 26, 2011 Autor Share Postat Mai 26, 2011 eu am sunat la pensiunea lumina lacului am luat o cam cu baie si una fara daca mai stiti ca mergeti faceti rez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 eu am sunat la pensiunea lumina lacului am luat o cam cu baie si una fara daca mai stiti ca mergeti faceti rez Eu vreau sa vin, imi dai si mie nr de telefon sa sun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 26, 2011 Autor Share Postat Mai 26, 2011 Contact: Tel : 004 0263 265570 / 0740 490229 Fax : 004 0263 265570 E - mail : luminalacului@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 120 - 140 nici nu stau 2 ore in benzinarie dar nici nu dau forja ritmul mi-ar placea daca vrei sa cari pasager e prob ta Cine a zis ca as vrea?! Problema e, tru' dar sa nu iti fie greu Greu cu, greu fara ( inainte si dupa )... Dar, nelegat de pasager, ar trebui sa trec peste o tura cu bicicleta si o mutare de mobila ca sa ma bag ( si tot ar trebui sa ma fofilez de pasager ca sa ma golanesc )... una peste alta pare cam pas la tura asta si ora de fatza, cel mai probabil bag ceva de consolare duminca. Drum bun. @PopaCosmin - ex Motoadvpunctro sau pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 ?????????? MERGETI SPRE MARE?///////// traseu ca idee buc targ cmp lung rasnov zarnesti secaria fagaras voila cincu agnita medias tarnaveni iernut ludus sarmasu reghin teaca saratel bistrita livezi Recomand motoare enduro touring. Zona de dupa Medias si, in special, Reghin -Bistrita te zgaltaie bine de tot. Informatia e proaspata, sunt in Bistrita acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Deci ne intalnim in chitila la 7 sau cum facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 27, 2011 Autor Share Postat Mai 27, 2011 ok 7 chitila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Eu nu mai vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate