asdfghjk Postat Iunie 18, 2011 Autor Share Postat Iunie 18, 2011 va multumin va asteptam sa participati. ba nene, citesc pe aici si de multe ori ma crucesc, parca sunt texte de la scoala ajutatoare. unu' are o problema strict tehnica cu un gps, altu' zice ca nu e in stare cica sa ajunga cica la murighiol. alalalt ma intreaba daca stiu ce am cumparat, adica m-am dus la aia, le-am dat 5000 sau cat a fost pe un scuter si nu stiu ce am cumparat. frate unii cred ca ar trebui pusi la insectar si dusi la antipa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 e noua ma, are 300 km. sigur ca are 250. asa ti se pare tie ca cumpar si nu stiu ce cumpar? alo, ai mancat arici stricati ? alta era ideea ca poate are ceva..ho ca n am dat cu paru' relax:P va multumin va asteptam sa participati. ba nene, citesc pe aici si de multe ori ma crucesc, parca sunt texte de la scoala ajutatoare. unu' are o problema strict tehnica cu un gps, altu' zice ca nu e in stare cica sa ajunga cica la murighiol. alalalt ma intreaba daca stiu ce am cumparat, adica m-am dus la aia, le-am dat 5000 sau cat a fost pe un scuter si nu stiu ce am cumparat. frate unii cred ca ar trebui pusi la insectar si dusi la antipa. daca ai dat 5000 e si nu merge 100 nu e bine. )) e first bike cumva? clar, azi te lasam ca esti suparat tare. nu ti place 1600-ule, stiu eu sac sac. foxu over and out , end of transmission, Antipa Square Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 18, 2011 Autor Share Postat Iunie 18, 2011 (editat) foxu over and out , end of transmission, Antipa Square for good please! RUTA FORMAT GARMIN CU POI IN LOCALITATI - CLICK AICI Editat Iunie 18, 2011 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 Posibil sa apar si eu.... Daca e, va astept la km 20 de pe autostrada. Just in case Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 19, 2011 Autor Share Postat Iunie 19, 2011 Posibil sa apar si eu.... Daca e, va astept la km 20 de pe autostrada. Just in case vino la benzinarie ca trebuie sa sun sa spun cati suntem. daca vii de la ploiesti, vii pe centura si depasesti locul unde te sui pe autostrada cu cca 300m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 salutare iartane nenea daca team suparat sa fi iubit drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 19, 2011 Autor Share Postat Iunie 19, 2011 salutare iartane nenea daca team suparat sa fi iubit drum bun gata v-am iertat, ne-am plimbat, f frumos, drum bun si mancare buna. si acum sunt cimpoi. e un loc de mers. cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 (editat) Misto pozele.. mai ales penultima, in curba eu in spatele lui Mihai .. gg Anemona http://www.youtube.com/watch?v=tKEftAY0CBU Editat Iunie 19, 2011 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriangbs Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 Multumesc de poza si mai ales, multumesc ca m-ati primit in excursie cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 Multumim de poze si de filmulet, frumoasa plimbarea, masa delicioasa, compania perfecta. Ne vedem la proxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate