calin.moto Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 @samir-hd, spune-mi te rog,in mare, cam ce mai ai(piese de carpati).multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 salutare, am intrat in posesia unui un motor de Simsoneta, spre marea mea surprindere este nou nout, nu are aprinderea,carburator, si capacul aprinderii, se mai gasesc Simsonete de vanzare in stare jalnica pt. restaurat? sau restureaza careva Simsoneta? daca ar vedea motorasu ar fii mai ceva ca un copilas de craciun, numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.N.L. Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 salut .caut buson rezervor carpati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Are cineva de dat aparatorile de le carburatorul de la Carpati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antique_house Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 salut! am un carpati c1 pe care il restaurez dar am nevoie de niste piese, sper sa ma puteti ajuta voi. pentru inceput am nevoie de placutele aparatoare de la carburetor, stanga dreapta si de suportul de claxon din fata. daca cineva se poate desprinde de ele si le poate vinde rog sa ma contacteze cumva. multumesc frumos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 salut! am un carpati c1 pe care il restaurez dar am nevoie de niste piese, sper sa ma puteti ajuta voi. pentru inceput am nevoie de placutele aparatoare de la carburetor, stanga dreapta si de suportul de claxon din fata. daca cineva se poate desprinde de ele si le poate vinde rog sa ma contacteze cumva. multumesc frumos!! Cu aparatoarele de carburator e o nimica toata, o sa arunce cu ele dupa tine; mai greu cu suportul pentru claxon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antique_house Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 inteleg ca sunt piese pe cale de disparitie? nimeni nimeni....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Iulie 13, 2014 Share Postat Iulie 13, 2014 Am inceput sa surubaresc la Carpati-ul meu ... am probleme cu aprinderea , la inceput parea motorul blocat , in schimb am gasit in locasul de la aprindere multa rugina , am reusit sa-l fac sa se invirta , compresie decenta , buna as zice in schimb da rateuri in carburator... 1 sau 2 apio nimic ... ce sa aiba , aprinderea ... arata cam rau , se pare ca bobina care trebuie sa produca curent pentru lumini este arsa , dar scinteie este....Caut cine are de dat o aprindere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antique_house Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Salut! piesele despre care vorbeam mai sus sunt pe cale de disparitie, asa am constatat, dar nu ne dam batuti ) ma poate ajuta cineva cu o poza detaliu a suportului de claxon la c1, poate se poate fabrica!?!?!? multumesc anticipat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rims Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Far de Carpati si sa modelul lung tare mi le doresc .0745026040 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 segmenti si platini originale NOS de vanzare 50 ron platina 60 ron segmentii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 Caut pentru un prieten o aripa fata de Carpati super.Detalii aici sau P.M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 Intimplator, astazi la noi in sat s-a organizat o mica intilnire de vehicule clasice la care am fost invitat sa particip si eu. Spre surprinderea mea am plecat acasa cu o diploma si citeva cadouri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 bravos... unde anume s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Intr-un satuc micut numit Viver de pe linga Castellon - Spania A, era sa uit de afisul cu evenimentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 foarte frumos... mai pui niste poze cu Mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Ai facut impresie in Spania cu motoreta romaneasca ? Bravo . Cred ca cei de acolo nici nu stiau de aceasta firma[Mobra] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Intimplator, astazi la noi in sat s-a organizat o mica intilnire de vehicule clasice la care am fost invitat sa particip si eu. Spre surprinderea mea am plecat acasa cu o diploma si citeva cadouri ! 11.JPGCarpati super.JPG 22.JPGpremio.JPGpremio..JPG Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 -Va multumesc pentru aprecieri, fotografii prea multe nu mai am decit din vremea reconditionarii. Tocmai pentru a nu exista confuzii am tinut sa confectionez si acel tablou informativ cu datele tehnice si locul de fabricatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Bune ai alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Ce bine arata elementele cromate.Frumoasa motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Rider Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Salut! am dat din intamplare peste niste piese de carpati. Far (fara reflector si sticla) kilometraj ,contact, rezervor ,ceva arpi, roti ,frane..scrieti aici daca aveti nevoie de ceva si poate poate. Le-am gasit in podul unui vecin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leo80 Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 (editat) Salut! am dat din intamplare peste niste piese de carpati. Far (fara reflector si sticla) kilometraj ,contact, rezervor ,ceva arpi, roti ,frane..scrieti aici daca aveti nevoie de ceva si poate poate. Le-am gasit in podul unui vecin. Salut un prieten cauta ptr Carpati ,cablu km ,far spate aveti asa ceva ? Mersi Editat Septembrie 12, 2014 de Leo80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Sau o oglinda originala Carpati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 @Adi Rider,ar fi buna o poza cu piesele,atunci poate poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate