dyg69 Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 toate tipurile (an afara de cele ionizate) pe langa asta mai reconditionez faruri auto-moto matuite zgariate (doar cele din plastic bineanteles) stopuri, parbrize moto si polishari moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Am o viziera SUOMY transparenta la care a inceput sa se exfolieze pe margini folia anti-fog din interior. Ai solutie pentru problema asta? Practic, ce anume reconditionezi la o viziera? Elimini zgarieturile de pe suprafata sau mai mult de atat? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyg69 Postat Iunie 21, 2011 Autor Share Postat Iunie 21, 2011 Am o viziera SUOMY transparenta la care a inceput sa se exfolieze pe margini folia anti-fog din interior. Ai solutie pentru problema asta? Practic, ce anume reconditionezi la o viziera? Elimini zgarieturile de pe suprafata sau mai mult de atat? Merci. problema e ca nu se va mai putea salva folia anti-fog deoarece deja e deteriorata anvechita,an rest toate zgarieturile vor disparea,folia aia e practic un strat fin de lac problema e ca nu se va mai putea salva folia anti-fog deoarece deja e deteriorata anvechita,an rest toate zgarieturile vor disparea,folia aia e practic un strat fin de lac nu anseamna nimic pt tine ca ies toate zgarieturile,chiar si cele adanci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 problema e ca nu se va mai putea salva folia anti-fog deoarece deja e deteriorata anvechita,an rest toate zgarieturile vor disparea,folia aia e practic un strat fin de lac nu anseamna nimic pt tine ca ies toate zgarieturile,chiar si cele adanci? Merci pentru raspuns. Din pacate, inteleg ca nu ai solutie pentru problema vizierei mele. Ea nu este zgariata, doar lacul antifog este deteriorat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 si cat costa sa polishezi o viziera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 am si eu o viziera zgariata mai peste tot. semi fumurie Uvex. cat costa polishatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Si eu sunt interesat. Cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyg69 Postat Iunie 22, 2011 Autor Share Postat Iunie 22, 2011 (editat) Merci pentru raspuns. Din pacate, inteleg ca nu ai solutie pentru problema vizierei mele. Ea nu este zgariata, doar lacul antifog este deteriorat. am anteles acuma si nu am cu ce sa te ajut ,solutia e sa-ti cumperi alta noua si afalt uscat!! Editat Iunie 22, 2011 de dyg69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 pana la urma cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyg69 Postat Iunie 22, 2011 Autor Share Postat Iunie 22, 2011 si cat costa sa polishezi o viziera? 40lei Si eu sunt interesat. Cat costa? 40ron toate tipurile (an afara de cele ionizate) pe langa asta mai reconditionez faruri auto-moto matuite zgariate (doar cele din plastic bineanteles) stopuri, parbrize moto si polishari moto tel 0731435709 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 O viziera noua 20-40 E si e noua ,cu strat protector, nu deformeaza imaginea, nu transpira,nu se murdareste repede,nu se uda.Eu il schimb in fiecare sezon ,e mai ok (25E) tigarile pe 10 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 O viziera noua 20-40 E si e noua ,cu strat protector, nu deformeaza imaginea, nu transpira,nu se murdareste repede,nu se uda.Eu il schimb in fiecare sezon ,e mai ok (25E) tigarile pe 10 zile. Poate la tine in Grecia o viziera noua este 40 euro. De exemplu, aici una noua transparenta pentru Suomy Vandal este minim 200 RON (la dealer, bineinteles). Asa ca, daca n-aveam problema cu lacula ala si era doar zgariata preferam sa dau 40 RON si sa mai trag de ea un sezon, doua. In cazul meu, am facut deja comanda pentru una iridium, ma duce undeva la 240 RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 http://fatbikez.com/suomy-vandal-replacement-color-shields-visors-.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 http://fatbikez.com/...ds-visors-.html Mdeah...ce sa zic?! No comment! E de retinut pentru viitor! Din pacate, acum e prea tarziu! Merci pentru link! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Sau pe ebay gasesti viziere aftermarket pentru mai toate castile. Pentru Arai am gasit viziera L type aftermarket construita foarte bine cu 110 RON din Anglia. Pentru celelalte casti, Shoei, Suomi probabil gasesti mult mai ieftin aftermarket. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 40lei 40ron tel 0731435709 Polishezi doar exteriorul vizierei sau poti si interiorul? Te intreb fiindca a mea e zgariata rau pe interior de la stratul antifog care se freaca pe viziera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzganel Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 pt dyg69: "an afara" "anvechita" "nu anseamna" "am anteles" ??!! .... No offence, dar nu m-am putut abtine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyg69 Postat Iunie 24, 2011 Autor Share Postat Iunie 24, 2011 Polishezi doar exteriorul vizierei sau poti si interiorul? Te intreb fiindca a mea e zgariata rau pe interior de la stratul antifog care se freaca pe viziera. se face si la interior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 Salut.Am si eu nevoie de un sfat.Am o casca Roof Boxer care va intra in "refacere" paintjobul e usor de refacut dar viziera nu.Intrebarea e: O pot infolia gen cum sunt geamurile la masini,va rezista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyg69 Postat Septembrie 8, 2011 Autor Share Postat Septembrie 8, 2011 Salut.Am si eu nevoie de un sfat.Am o casca Roof Boxer care va intra in "refacere" paintjobul e usor de refacut dar viziera nu.Intrebarea e: O pot infolia gen cum sunt geamurile la masini,va rezista? un sezon rezista fara probleme,folia o poti pune singur dar pe interior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 Merci mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krooger Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 buna am o viziera de la o casca zeus destul de zgariata am scapato in mers de pe mana crezi ca ma poti ajuta sau daca stii de unde sa cumpar una noua multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_tl Postat Ianuarie 11, 2015 Share Postat Ianuarie 11, 2015 Mai este valabil? Da pm te rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Solon Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Mai intra si tu pe contul utilizatorului, si te lamuresti singur: dyg69Member Since 19 Mar 2011OFFLINE Last Active Feb 23 2014 10:19 PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expresul Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Se ia pasta de dinti de preferat iefrina se pune pe pe viziera se se freaca in cerculete mici si se tine putin apasat pe ambele parti ale visierei.. Zgieturile mari nu dispar dar se vede foarte bine.rezultat garantat.(daca nu ti-a iesit mai trebuie sa insisti.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate