d_paulo Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) Black & White Motor Fest 2011 Chopper Academy MC va invita la o distractie in stil "motorizat" Nu va lipsi traditionala palinca, slana si ceapa. Concerte rock sustinute de: Phenomenon, White Walls, Trax, Glissando, Voodoo, Pseudonoise, Magnum Opus si Reborn. Concursuri cu premii si multe alte surprize. Camping gratuit Intrarea gratuita Editat Iunie 27, 2011 de d_paulo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tigrulcarpatin Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Prezent!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Care-mi puteti spune ceva despre locatie ?... e camp deschis, e padure, e deal, ce e ? Vreau sa stiu ce "logistica" sa-mi iau la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Pe imaginea din satelit pare sa fie pajiste cu un palc de copaci - la Lehliu esti in plina campie romana, daca e vreme buna, va fi destul de cald, dar ne-am cam saturat cu totii de frig, nu? Interesant, o intalnire cu intrarea libera - un "thumbs-up" pentru organizatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 ... pe site-ul de meteo arata bine si vremea in weekendul acela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Detalii privind locatia se mai gasesc si aici http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=197504450301750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Iunie 28, 2011 Autor Share Postat Iunie 28, 2011 (editat) Este un loc amenajat, are o padurice si chiar un lac micut. Atasez cateva poze facute in urma cu 2 sapt. Am tras chiar si un wallpaper prin graul ala PS: A mai aparut inca o formatie pe afis, este vorba de Lefters In rest, carnati, mititei, protzap, licoare pt digestie... etc Editat Iunie 28, 2011 de d_paulo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Super bine aleasa locatia! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Iunie 29, 2011 Autor Share Postat Iunie 29, 2011 Multumim de aprecieri, sper sa va simtiti ca la voi acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Foarte misto locatia... si camp si padure...marfa ! ...maaaarfa ! .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Din pacate, de data asta nu pot sa ajung, ca nah, m-a mancat in kur sa plec din tara pe timp de vara, dar vin la anu'. Sa aveti o petrecere pe cinste, asa cum stiti sa le faceti de fiecare data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Din pacate, de data asta nu pot sa ajung, ca nah, m-a mancat in kur sa plec din tara pe timp de vara, dar vin la anu'. Sa aveti o petrecere pe cinste, asa cum stiti sa le faceti de fiecare data Nu-i nimic, o sa-ti trimitem poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 hâc ! venim !!! Ordinea e asta : Venim, hac ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 Am uitat sa mentionam ca daca o sa aveti undita la voi, in aceeasi locatie exista si o balta. Asa ca va puteti delecta cu o pasiune care pe mine ma depaseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaurus Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Salutare , stie cineva in ce zi canta White Walls? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Chiar asa... Un program al trupelor - ceva sau o ora de incepere putem afla si noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Evenimentul va avea loc in judetul Calarasi langa localitatea Lehliu Gara, intrarea va fi libera iar pretul berii va fi de 3 ron.Festivalul debuteaza vineri incepand cu ora 12:00. In ziua de 8 iulie (vineri) vor urca pe scena Reborn, Lefters, Glissando, Voodoo incepand cu ora 20:00. Sambata tot de la aceeasi ora vor urca pe scena PseudoNoise, Magnum Opus, Trax, Phenomenon, White Walls. Vor exista concursuri moto atat vineri cat si sambata precum si o serie de activitati premergatoare show-ului ce va incepe in fiecare zi la ora 20:00. Vor exista standuri de mancare si bautura, produse moto, dusuri, camping, sau cazare la locatiile contactate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Multumim frumos! Deci concertele vor incepe la orele 20:00! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaurus Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Evenimentul va avea loc in judetul Calarasi langa localitatea Lehliu Gara, intrarea va fi libera iar pretul berii va fi de 3 ron.Festivalul debuteaza vineri incepand cu ora 12:00. In ziua de 8 iulie (vineri) vor urca pe scena Reborn, Lefters, Glissando, Voodoo incepand cu ora 20:00. Sambata tot de la aceeasi ora vor urca pe scena PseudoNoise, Magnum Opus, Trax, Phenomenon, White Walls. Vor exista concursuri moto atat vineri cat si sambata precum si o serie de activitati premergatoare show-ului ce va incepe in fiecare zi la ora 20:00. Vor exista standuri de mancare si bautura, produse moto, dusuri, camping, sau cazare la locatiile contactate. Multam frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 I'm in... trec sa va vizitez sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Eu plec vineri in jurul orei 16:00 (pentru cei din Campina). Care vreti sa veniti cu mine, bagati un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sati Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Din pacate, de data asta nu pot sa ajung, ca nah, m-a mancat in kur sa plec din tara pe timp de vara, dar vin la anu'. Sa aveti o petrecere pe cinste, asa cum stiti sa le faceti de fiecare data Tica, ma duc eu si pentru tine si beau eu cateva beri tot pentru tine. Chopper Academy M.C. Bravo voua, ne vedem acolo !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Ce-i drept, un pic cu intarziere de cateva ore deoarece am avut probleme cu netul... dar cred ca merge si acum... NUMAI MAINE NU-I POIMAINE! P.S. Sper s-avem unde parca cel putin 4 masini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Tica, ma duc eu si pentru tine si beau eu cateva beri tot pentru tine. Chopper Academy M.C. Bravo voua, ne vedem acolo !!!! Mersi fain man!!! Raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate