inanna Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Am primit acum informatia ca a facut accident in zona Pescarie din Contanta.Din ce am aflat o masina a intrat peste el pe banda.Tot neacordare de prioritate.Motoreta este neagra cu ceva desene pe ea.Are toata fatza mucita si scrie RR pe coada.Cel care mi-a dat informatia nu isi poate da seama ce motor e exact!Motociclistul a fost luat de SMURD, traieste, dar nu stim mai mult! Stie cineva cine e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares_mlnmr Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Cred ca ar trebui postat pe regiunea Constanta si Litoral, acolo ar fi oameni care pot ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 (editat) Am vazut motoreta. Din primele relatari se pare ca el mergea pe banda 1 iar in dreptul sau era un ML pe banda 2. Masina a virat dreapta brusc proiectandu-l intr-un logan parcat in benzinaria unde vroia sa intre ML-ul. Motorul praf, are furca rupta din cadru. De asemenea circula vorba ca el era tot pe banda 2 in spatele ML-ului si a tasnit pe banda 1 vrand sa faca o depasire prin dreapta. Baiatul e la spital, se pare ca e grav. P.S. E un 1000rr negru modelul 2006-2007. Editat Iunie 30, 2011 de sorinm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 (editat) da-l naiba de fier, el sa se faca bine. fir-ati ai dracu cu oglinzile voastre ! Editat Iulie 1, 2011 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_wpa Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 (editat) nu este vorba de neacordare de prioritate, ci de neasigurare la schimbarea directiei de mers, ceea ce se sanctioneaza cu 3 puncte penalizare +2 sau 3 amenda, si nu suspendarea dreptului de a conduce; asta in cazul in care nu sunt vatamari corporale. depinde unde a intrat in ml, daca a intrat in spate moto este vinovat, iar daca l-a lovit in lateral atunci ml este vinovat, chiar daca moto a depasit prin dreapta, pentru ca rezulta ca moto efectua manevra in timp ce cel cu ml-ul a schimbat directia de mers, iar la moto este posibil sa fie trecuta nu ca depasire, si ca devasare daca nu se poate dovedi ca a veit tot de pe banda 2. cand "depasesti" un autovehicul fara a schimba directia de mers (adica banda) se numeste devansare si nu depasire. sanatate multa motociclistului Editat Iulie 1, 2011 de alex_wpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jay333 Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Am trecut ieri prin zona la putin timp dupa accident. Motociclistul era intins pe iarba, inca nu ajunsese ambulanta SMURD (pe care am vazut-o un minut mai tarziu). Loganul nu mai avea portbagaj. Chiar ma intrebam cum/ce s-a intamplat de erau in benzinarie si el, si loganul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 E nu avea portbagaj. Avea bara rupta in coltul dreapta spate. ATAT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jay333 Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Eu asa am vazut din mers. Mai ai noutati de starea lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Ce LOGAN? era ML Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Ce LOGAN? era ML a fost lovit de un ML, care a intrat peste el de pe banda doi pe banda 1 (conform primelor declaratii ale politiei) si proiectat intr-un Logan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobsacamano Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Din cate stiu este vorba despre Marian Simionov. Se afla in spital acum cu o gramada de fracturi (femur, mana, coaste, probleme naspa la gat etc) dar e viu si constient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noldy Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 (editat) nu este vorba de neacordare de prioritate, ci de neasigurare la schimbarea directiei de mers, ceea ce se sanctioneaza cu 3 puncte penalizare +2 sau 3 amenda, si nu suspendarea dreptului de a conduce; asta in cazul in care nu sunt vatamari corporale. depinde unde a intrat in ml, daca a intrat in spate moto este vinovat, iar daca l-a lovit in lateral atunci ml este vinovat, chiar daca moto a depasit prin dreapta, pentru ca rezulta ca moto efectua manevra in timp ce cel cu ml-ul a schimbat directia de mers, iar la moto este posibil sa fie trecuta nu ca depasire, si ca devasare daca nu se poate dovedi ca a veit tot de pe banda 2. cand "depasesti" un autovehicul fara a schimba directia de mers (adica banda) se numeste devansare si nu depasire. sanatate multa motociclistului nu cred ca are rost sa vorbim despre ce s-a intamplat atata timp cat nu am fost acolo, iar dupa spusele tale si atunci moto e de vina daca circula pe banda 1 cu 50 km/h, ML pe banda 2 cu 30km/h si face brusc dreapta catre benzinarie si moto intra in spatele lui? Sanatate multa motociclistului! Editat Iulie 1, 2011 de Noldy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 sanatate rider-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_wpa Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 (editat) eu m-a referit la faptul ca nu a fost neacordare de prioritate, ci neasigurare la schimbarea directiei de mers. nu m-am exprimat foarte bine. nu e vinovat, insa au fost cazuri unde cel care a intrat in spatele masinii a fost scos vinovat pentru ca nu s-a putut demonstra ca cel din fata care a virat/schimbat banda nu s-a asigurat, si s-a presupus ca cel care a intrat in spate nu a vazut ca are masina in fata sa. chiar a fost un accident asa pe aici pe forum aici se spusese ca un zvon ca ambii s-au bagat in acelasi timp de pe banda 2 pe banda 1 nu cred ca are rost sa vorbim despre ce s-a intamplat atata timp cat nu am fost acolo, iar dupa spusele tale si atunci moto e de vina daca circula pe banda 1 cu 50 km/h, ML pe banda 2 cu 30km/h si face brusc dreapta catre benzinarie si moto intra in spatele lui? Sanatate multa motociclistului! Editat Iulie 2, 2011 de alex_wpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kryst666 Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 Sunt sigur ca ala cu ml-ul a fost vinovat . Am dat si eu peste un destept din asta zilele trecute : depasire fara semnalizare , s-a bagat in fata mea la 1metru a pus frana si a facut stanga ; am prins pata de ulei iar restu e can-can (mentionez ca nu aveam mai mult de 40km/h). Eu sunt un caz fericit : o julitura , o entorsa de incheietura , blugi putin rupti , piesa cu care reglezi ambreiajul de la maneta scimbata . Insanatosire grabnica bikerului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate