sorin das Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Passo della Mendola cu Sorin Das http://www.youtube.com/watch?v=MfM5Gpopsqw multam cristi......poate cel mai frumos drum.. passo del mendola !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 multam cristi......poate cel mai frumos drum.. passo del mendola !!!!!!!! ai ma ce naiba ai fost pe atatea "coiuri" si asta e cel mai frumos.... fii serios man,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 (editat) "NU DATI BANII PE PROSTII, FACETI POZE LA COPII !!!" Oameni buni, m-ati inebunit cu atatea poze !!! Eu nu am apucat nici sa mi le transfer pe ale mele. Daca reusesc in week-end, o sa si postez cateva... . Super poze, super vreme, super locuri, SUPER GASHCA !!! Amintiri frumoase... . Multumesc tuturor pentru saptamina petrecuta impreuna, mi-a facut deosebita placere sa calatoresc alaturi de voi! Vlad, iti multumesc !!! Editat Iulie 12, 2011 de marele alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Filme si poze de la Grossglockner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 13, 2011 Autor Share Postat Iulie 13, 2011 (editat) 'na ziua! Berchtesgaden, pe fundalul panning-ului, pensiunea "lui Vlad". Panorama este compusa din 4 cadre in panning ale aceluiasi Ducati, lipite. Grossglockner In continuarea programului, Pass Pordoi, vazut de pe varf Editat Iulie 13, 2011 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Panorama este compusa din 4 cadre in panning ale aceluiasi Ducati, lipite. Te-ai miscat repede cu aparatu' imi place poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 13, 2011 Autor Share Postat Iulie 13, 2011 era cu setarile facute pt panning, asteptam motoare la cotitura. saru' mana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Important este ca am ajuns cu totii cu bine la Nauders. (va urma) Marti... vreme de vis; in program era ziua rezervata pasurilor din Tirol, de departe cea mai frumoasa zona din Austria. Din pacate unii au fost foarte nerabdatori sa mearga pe Stelvio asa ca dupa micul dejun am plecat in directii diferite. Alaturi de mine au mai mers Daniel, Radu, Razvan si Jaro. Inainte de a ajunge la Landeck am virat la dreapta catre Kaunertal sa urcam la ghetar. Am ajuns in final la partiile de ski la 2800m altitudine e-am luat cafeaua pe terasa, la soare dupa care a inceput joaca... Era superb, nu ne mai induram sa plecam... dar a trebuit; am oprit apoi pe malul unuia dintre lacurile din zona... Apoi ne-am dat seama ca suntem cam in urma cu timpul si am "bagat viteza" pe pasuri, asa ca din pacate nu prea am mai facut poze; dar mai important este ceea ce am vazut cu ochii nostri si mai ales pe ce vreme... peisaje de vis, trasee pe masura... am mers de la Landeck pana la Imst apoi am trecut catre Lechtal pe pasul Hahntennjoch, pe Lechtal (valea raului Lech) pana la cocheta statiune de ski Lech, am trecut apoi Flexenpass, Arlbergpass si apoi iar pe valea Inn-ului pana "acasa" la Nauders unde Didi se ocupase sa rezerve o masa intr-o ambianta deosebita, la restaurantul din curtea castelului. (va urma) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Marti... vreme de vis; in program era ziua rezervata pasurilor din Tirol, de departe cea mai frumoasa zona din Austria. Din pacate unii au fost foarte nerabdatori sa mearga pe Stelvio asa ca dupa micul dejun am plecat in directii diferite. Alaturi de mine au mai mers Daniel, Radu, Razvan si Jaro. Inainte de a ajunge la Landeck am virat la dreapta catre Kaunertal sa urcam la ghetar. Am ajuns in final la partiile de ski la 2800m altitudine e-am luat cafeaua pe terasa, la soare dupa care a inceput Era superb, nu ne mai induram sa plecam... dar a trebuit; am oprit apoi pe malul unuia dintre lacurile din zona... Apoi ne-am dat seama ca suntem cam in urma cu timpul si am "bagat viteza" pe pasuri, asa ca din pacate nu prea am mai facut poze; dar mai important este ceea ce am vazut cu ochii nostri si mai ales pe ce vreme... peisaje de vis, trasee pe masura... am mers de la Landeck pana la Imst apoi am trecut catre Lechtal pe pasul Hahntennjoch, pe Lechtal (valea raului Lech) pana la cocheta statiune de ski Lech, am trecut apoi Flexenpass, Arlbergpass si apoi iar pe valea Inn-ului pana "acasa" la Nauders unde Didi se ocupase sa rezerve o masa intr-o ambianta deosebita, (va urma) rectific UNII DINTRE NOI AU VENIT DOAR PENTRU A SE DA PE ACELE PASURI NU SA NE DAM IN LANTURI "hadica " "HICI II SA" si MULTAM FAIN am tot avut din astea in TURA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 Passo Pordoi - langa Arabba in Dolomiti: Cu dedicatie speciala pentru echipa de Iasi: si Filmuletele de la Passo Pordoi aici Umbrail Pass (Stelvio) http://www.youtube.com/watch?v=n0cpMJozxCY si coborarea de pe Kaunertal cu DYDY http://www.youtube.com/watch?v=dLrLdh8gvD4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 UNII DINTRE NOI AU VENIT DOAR PENTRU A SE DA PE ACELE PASURI NU SA NE DAM IN LANTURI Bine ca te-ai dat de mai multe ori pe Stelvio pe Stelvio ca sa-l "pricepi" mai bine... si ai pierdut alte locuri (si pasuri!) frumoase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 (editat) Bine ca te-ai dat de mai multe ori pe Stelvio pe Stelvio ca sa-l "pricepi" mai bine... si ai pierdut alte locuri (si pasuri!) frumoase... Care de mai multe ori ? S-a dat o singura data, prima data a fost sa faca plaja pe Stelvio, nu sa se dea... , dar de "priceput" a priceput el cate ceva. Editat Iulie 18, 2011 de marele alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Apropo de amenzi, ca s-a discutat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 20, 2011 Autor Share Postat Iulie 20, 2011 Uat??? Ti'a venit ceva acasa???? acum am vazut linkul, de pe telefon nu se vedea. Nasol! Doamne-ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 (editat) Editat Iulie 21, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Asta e coborarea de pe Gavia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Nu pui si tu linkul dupa ce apesi pe butonul de "media" ca sa vedem filmul chiar aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Nu pui si tu linkul dupa ce apesi pe butonul de "media" ca sa vedem filmul chiar aici? gata BOSS multam fain inca o data de gazduire la atat memorie la mataluta in hard http://www.youtube.com/watch?v=rHXMOWxOgNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 multam fain inca o data de gazduire la atat memorie la mataluta in hard Eu multumesc pentru ca ai ales sa le gazduiesti la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 gata BOSS multam fain inca o data de gazduire la atat memorie la mataluta in hard http://www.youtube.com/watch?v=rHXMOWxOgNA ce relatie frumoasa .........!!!!! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 ce relatie frumoasa .........!!!!! ... si daca stai sa te gandesti.... nici nu am avut DUBLA impreuna http://www.youtube.com/watch?v=LkAbfzIQmCw si inca un drum care mie mi.a placut la nebunie vorba lui POMPI "DE VIS DOMNULE , DE VIS" http://www.youtube.com/watch?v=uh3lEcmBV0g&feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 (editat) (va urma) Din pacate am uitat complet ca nu am terminat povestea Turei IV... Miercuri am plecat iar toata gasca; a fost ziua dedicata Elvetiei. Din Nauders am intrat putin in Italia, pe Reschenpass, unde am oprit pentru primele poze. Am continuat apoi catre granita cu Elvetia, am facut o pauza de cafea in S-ta Maria dupa care am abordat Ofenpass. Dupa Ofenpass am virat la stanga unde am trecut prin tunelul "Munt la Schera" inapoi in Italia catre Livigno, unde lacul de acumulare era aproape in totalitate fara apa. Am iesit trecut iar din Italia in Elvetia pe Forca di Livigno, am intrat direct in Bernina Pass de unde am coborat pana la St. Moritz. Apoi a urmat o binevenita pauza de vreo doua ore, la un "beach club" pe malul lacului intre Silvaplana si pasul Maloja. Relaxare totala, mancat bine, unii chiar au facut o baie... Ne-am urnit cu greu de acolo... am intrat iar in Italia pt. cateva zeci de km ca apoi sa trecem iar in Elvetia pe unul dintre cele mai dificile pasuri: SplĂźgen Pass. Editat Ianuarie 12, 2012 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 att KHK mai da te.n PANA mea! de ce vrei tu sa.mi strici concentrarea de la job cu pozele astea????? de dimineata abia tineam masina pe sosea si tu...... bagi TURA pe net huuuuuuuuaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Ianuarie 13, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2012 @ianachim: like!!! gata, s-a dus in ma-sa concentrarea la munca! huoooo, Vlad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 ce pielea mea stricati cheful de munca la oameni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate