tamas_daniell Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 (editat) Cu durere in suflet va anunt ca prietenul nostru Flaviu Rusu in virsta de 24 de ani a decedat vineri 08.07.2011, dimineata in jurul orei 3 (ora germaniei) in urma unui accident transversal cu un camion. Din pacate cu el pe sea se afla si un pasager in virsta de 22 de ani care a murit la scurt timp dupa ce a fost transportat la spital. Accidentul a avut loc in Gutersloh Germania. Cine cunoasta mai multe detali sa complecteze. Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace. :rose: R.I.P. :rose: Motocicleta era Suzuki GSXR600 dupa 2000 negru. Era un motociclist cu capu pe umeri, nu circula cu viteza, doar avea pasiunea motoarelor de mic (pe la 14 ani el avea Hionar si eu Mobra). Sursa: http://www.mareaunire.com/germania/discutie_1529510_8_10.html http://www.nw-news.de/lokale_news/guetersloh/guetersloh/4701300_Zwei_Tote_bei_Motorradunfall.html Editat Iulie 11, 2011 de tamas_daniell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 R.I.P. :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Se pare ca soferul camionului a vrut sa faca stanga, semaforul fiind verde. Ce nu inteleg eu, si nu vad scris este daca motocilistul venea din sens opus sau daca venea din lateral? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnywal Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 (...) motocilistul venea din sens opus sau daca venea din lateral? din sens opus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 (editat) R.I.P. Din pacate ieri s-a intamplat si vice-versa. La iesire din Zalau, pe Meses, un coca cu un VW Bora a iesit larg intr-o curba (nu i-au ajuns 3 benzi) si a lovit frontal un domn de 46 de ani de cetatenie germana aflat pe motocicleta. In urma impactului, motoristul are fracturate ambele maini si i s-a acumulat sange undeva in zona plamanilor. Motorul dauna totala. Erau un grup de vreo 6 motoare, 3 sunt preoti (fac parte din clubul Christ und Motorrad Berlin), aflati in vizita in Romania. In urma accidentului , pe restul i-a cazat un amic pana azi cand au plecat mai departe spre Sibiu, mai putin 3 dintre ei (ranitul si inca 2)care vor mai sta aici pana cand doctorii isi vor da OK-ul spre a fi transportat ranitul spre Germania. Editat Iulie 11, 2011 de alin_barburas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Iulie 11, 2011 Autor Share Postat Iulie 11, 2011 (editat) Se pare ca soferul camionului a vrut sa faca stanga, semaforul fiind verde. Ce nu inteleg eu, si nu vad scris este daca motocilistul venea din sens opus sau daca venea din lateral? Din poze reiasa ca motociclistul era in stinga camionului, acum adevarul numa Dumnezeu il stie, s-au dat zvonuri ca avea vitza mare in jur de 170km/h, da de unde! avea vitezometru digital! soferul camionului a intrat in soc si a fost dus la spital. Era ultima data cind mai mergea in germania la lucru, la prietena-sa ii spunea numa "nevasta-mea" urma sa se casatoreasca! :rose: RIP :rose: venea din sens opus...caz clasic in care au verde ambii conducatori doar ca cel ce vireaza stanga trebuie sa acorde prioritate circulatiei din sens invers. Iti dau dreptate, cel ce vireaza stinga pierde prioritatea, dar nu in cazul in care se aproprie un motociclist la care ii tai banda!(da-l in masa sa frineza ce au am dat destula prioritate) Sunt sigur ca multi dintre noi au trait experiente deastea nasoale cind te mai salveaza doar viteza de reactie si ingerul pazitor! Editat Iulie 11, 2011 de tamas_daniell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany92moto Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 R.I.P :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Am ajuns sa citesc cam in fiecare zi ,in ultimul timp,numai de nenorociri,sfartecati(arad),zdrobiti(sacalaz-tm) si nu mai stiu cate...e al dracu de ingrijoratoare situatia,problema e ca ne am cam inmultit pe drum,e plin de incostienti de ambele parti(conservari si mobristi) si de aci consecinte dezastruoase,ce sa mai zici...trist si dureros, si un sfat asa...mult mai multa atentie,in fiecare zi pe mobra sau cu conserva vad numai incostienti pe drumuri,nimeni nu mai respecta nimic si se circula ca la balamuc...nu stiu unde mama dracu o sa ajungem...condoleante familiei si prietenilor mobristului mort in Germania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 RIP TRIST CAND auzi vesti asa proaste !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Iulie 14, 2011 Autor Share Postat Iulie 14, 2011 (editat) RIP TRIST CAND auzi vesti asa proaste !!! mai ales cind il cunosti, ai mers cu el la plimbari si sti ca nu mergea niciodata cu viteza, nu facea depasiri la mustata, nu croseta prin oras... ... azi il aduce acasa, sper sa ne stringem citiva sa mergem la el. :rose: Editat Iulie 14, 2011 de tamas_daniell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 R I P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius1991 Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Dumnezeu să-l odihnească! Era prea tânăr, avea o întreagă viață înainte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Iulie 16, 2011 Autor Share Postat Iulie 16, 2011 Astazi la ora 13 o sa il conducem pe ultimul drum. Sa il odihneasca Dumnezeu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate