ThunderByte Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 curge ulei din furca:| Pai i-ai facut servisarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 nu am schimbat inca simeringurile:)) nu am avut timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 5 :6:7 iulie BIKERS CLASSICS la spa francorchamps.....Mai multe detalii gasiti pe saitul circuitului(asta daca sinteti interesati) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitranator Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Merita sa aruncam o privire si aici : http://www.motobalade.be/calendrier.htm Si pentru cei ce-si pot permite, ceva ce nu trebuie ratat: http://www.clubmoto80.be/programme.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitranator Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Ce ziceti de asta? Un test facut de amicii de la fbmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Interesant testul pacat ca multi din participantii la trafic nu sint interesati si de soarta celorlalti.... Ex astazi era sa ma tavaleasca un tractor care iesea de pe o strada laterala .Bine ca nu venea nici o masina de pe contrasens ca la 70 la ora ma opream direct ...la spital Fiecare zi este o aventura deci succes... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 Are cineva idee in ce conditii pot transporta si baga in tara un vehicul partial dezmembrat in vederea dezmembrarii in tara, e vorba de un atv care nu mai are motor + alte cateva elemente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 buna buna .. ma poate ajuta cineva si pe mine? o sa ajung si eu prin zona la vizitat prin august.. cam ce taxe sunt pe acolo? si dupa 11 august are cineva chef de plimbat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 buna buna .. ma poate ajuta cineva si pe mine? o sa ajung si eu prin zona la vizitat prin august.. cam ce taxe sunt pe acolo? si dupa 11 august are cineva chef de plimbat? In ce zona o sa ajungi? sau ajungi in Belgia si nu sti incotro si ce sa vizitezi? ce taxe te intereseaza? nu se plateste nimic,daca nu ai nr de Belgia, nu platesti vinieta si alte tampenii. benzina e aprox 1.65-1.74€ depinde de regiune.........cat despre plimbari doar sa fie vreme faina, chef este :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 pai ma voi intoarce din londra ..si o sa merg spre luxembourg si de acolo germania sau elvetia .. asa ca nu stiu exact pe unde .. vad ce drum ma atrage mai mult. stiu sigur ca o sa ma opresc in bruxelle si o sa raman prin ferrieres asta nu stiam daca acolo e cu vinieta, taxe de drum ceva.. incerc sa ocolesc autostrazile cat pot de mult .. dar daca cumva nimeresc pe vreuna sa stiu cam cat e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Alo, roxynel, cand vii tu din Uk? Eu plec pe 3 august din UK, ca mi-am luat scuter cu steroizi, adica un Pacific Coast PC800, si ma duc sa-l aduc acasa. Pe continent, traseul este Calais - Bruxelles - Luxemburg - Munchen - Vaduz - Stelvio - Milano - Arezzo - Verona - Trieste - Ljubljana - Viena - (Bratislava, dar nu e obligatoriu) - Budapesta - Timisoara - Turda - Sibiu - Bucuresti. Poate ne incrucisam pe undeva. Trec prin Italia, la Arezzo, sa o pescuiesc pe amica mea, ea vine cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 pai ma voi intoarce din londra ..si o sa merg spre luxembourg si de acolo germania sau elvetia .. asa ca nu stiu exact pe unde .. vad ce drum ma atrage mai mult. stiu sigur ca o sa ma opresc in bruxelle si o sa raman prin ferrieres asta nu stiam daca acolo e cu vinieta, taxe de drum ceva.. incerc sa ocolesc autostrazile cat pot de mult .. dar daca cumva nimeresc pe vreuna sa stiu cam cat e. autostrazile nu se platesc. ori pe camp ori prin padure ori pe autostrada nu platesti, asta daca nu ai nr de Belgia. Esti in vizita, nu iti are nimeni treaba, dar vezi ca au niste drumuri jalnice....cam ca si in Romania, singurul avantaj e ca poti circula noaptea pe autostrada ca sunt toate luminate :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 merci frumos joker. Kali.. iti dau un tel zilele astea si vorbim .. in principiu undeva dupa 11 o sa plec din londra.. depinde cat am chef sa stau .. nu am treaba nu nimic .. merg doar la plimbare asa ca mi se schimba traseul.. oricum germania elvetia belgia si luxembourg sunt sigure.. vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Eu trebuie sa ajung in tara in 13 august cel tarziu, dar preconizez ca va fi mai repede. Cu siguranta plec din Londra pe 3 august si vreau neaparat sa ajung pe Stelvio. Apoi ma opresc in Italia un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 pe 3 august o sa fiu prin scotia .. pe 10-11 ajung inapoi in londra si depinde daca mai am chef sa mai stau pe acolo sau plec spre belgia .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 si mi-a zis ca daca aduci de acolo tre sa platesti o taxa de import In EU nu exista taxa de import. Probabil e vorba tot de o taxa de prima inmatriculare insa ca si la olandezi, sub alt nume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 joker .. trebuie sa fie vreme frumoasa ca vreau sa vizitez deci ce recomanzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 joker .. trebuie sa fie vreme frumoasa ca vreau sa vizitez deci ce recomanzi? desi e adresata jokerului intrebarea...iti raspund si eu depinde cat timp stai si in ce zile.,..vrei peisaje ? sau poate arhitectua ? ceva mai modern ? spune si daca suntem liberi te plimbam pana te doare fundu de la sa:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 i-am adresat lui pt ca el mi-a raspuns si ca a zis ca e chef de plimbatnu am o perioada anume .. stau unde imi place si am ce sa vad cat vreau .. si de regula cand merg pe undeva merg cam pt tot ..peisaje/locuri de vizitat si daca mai e si viata de noapte cu atat mai bine pai daca nu imi iau si eu o pernuta sau ceva oricum presimt ca o sa ma doara rau de tot dosul )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 i-am adresat lui pt ca el mi-a raspuns si ca a zis ca e chef de plimbat nu am o perioada anume .. stau unde imi place si am ce sa vad cat vreau .. si de regula cand merg pe undeva merg cam pt tot ..peisaje/locuri de vizitat si daca mai e si viata de noapte cu atat mai bine pai daca nu imi iau si eu o pernuta sau ceva oricum presimt ca o sa ma doara rau de tot dosul )) de vizitat ai ce vizita, dupa cum spunea si kharly mai sus depinde ce vrei....eu in ultima vreme mi-am pierdut noptile prin chefuri si betii crunte si nu am mai av vreme de motor... mai ales ca a2a zi eram mahmur si nu ma simteam in stare de nimic...zi exact cand vi si facem o iesire. sincer si mie mi dor de o iesire cu mai multi... so let us knoz when u stop by BE cu vremea e cam ca la lotto in belgia,sau ca si in anglia...momentan e super soare 25 grd dar cine stie cat tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 (editat) jokere dar tu? cand te prezinti la o plimbare ? ai sarit peste vreo 2 plimbarici:) sambata duminica?> ce zici? il anunt si pe Dan...BAAAAA mai vine careva de pe foruuuummm? trebuie sa strig sama auziti? Editat Iulie 16, 2013 de kharly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 eu vin...sa mor de nu, am fost pe skipperstraat in antwerpen...sti tu...bagaboante la vitrine si beuturi si striptease....nu am prea fost in stare de nimic. Sambata sunt liber, trebuie doar sa imi tund umpic pletele si sa imi ung lantzu ) ziceti unde si la ce ora si VIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Cat de curand o sa am si eu cu ce, acum sunt in tara, am de rezolvat niste treburi si ma intorc cu tot cu motor. Jokere, ziceai ca drumurile sunt si in belgia proaste, am traversat romania de la oradea la iasi, apoi am coborat spre braila. La un momentdat imi era mila de masina, imi veanea sa ma intorc sa caut alt drum ... poate nu stii cu adevarat cam ce drumuri sunt prin tara, in belgia rar am vazut un drum mai prost, si era doar mai prost nu aproape impracticabil sau offroad pur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 thunder te cred,nu am zis ca sunt mai bune la noi, dar au si astia drumuri jalnice,care zica ca sunt autostrazi sau nationale principale....si is jale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 da ce jokere te incurca pletele la rulat?) nu ai treaba bagi casca in cap si doamne ajuta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate