superbec Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 n-ati vrut la gratar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Daca nu sint indiscret cind a fost gratarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 asta? e de sambata, am pus poza doar sa va ademenesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 daca mai mancati mult va ingrasati si motorul pierde cai datorita kg voastre:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
San Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Dupa un gratar deasta trebuie sa-i pui filtru de aer sport ca sa echilibrezi Ca sa raspund intrebarilor voastre: Motocicleta nu o voi inmatricula pe numele meu, astfel ies si cu asigurarea mai ieftin. Pe anunturile cu motociclete din Belgia ori sunt prea scumpe ori cele ieftine sunt tzapa. M-am hotarat sa o aduc din Germania sau Italia, aveti idee daca gasesc undeva un tabel cu taxele care trebuiesc platite? (vama, inmatriculare, impozit) In proportie de 90% motocicleta va fii o Honda Hornet de 600 Multumesc pentru informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Lasa ca este intodeauna o data viitoare,,,,,, Poti sa ai moto pe numele tau si asigurarea pe alt nume nu este illegal,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Daca poti sa atasezi un linck sau o adresa cu legea care iti interzice acest lucru;asa ne mai informam un pic;eu am moto pe numele meu si asig pe num sotiei(are decit ,asiguratorul a spus ca nu este illegal la diferite controale rutiere nu am fost atentionat ca nu este asig in regula ....... ARE DECIT B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
San Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Are si A- ul nu e asta o problema, puteti sa-mi ziceti ceva de taxele alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Salut, Se plateste o taxa la inmatriculare, in functie de puterea motorului: http://finances.belgium.be/fr/particuliers/transport/immatriculation_et_impots/taxe_de_mise_en_circulation/ Si taxa anuala (54,38€ in Bruxelles, depinde de zona geografica): http://finances.belgium.be/fr/particuliers/transport/immatriculation_et_impots/taxe_de_circulation/ Si aici ai formalitatie pentru importat un vehicul: http://finances.belgium.be/fr/particuliers/transport/achat_vehicule/achat_a_etranger/en_europe/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 colegiii....am nevoie de putin ajutor am un buell xb 12 s lightning sa spart motorul,adica am nevoie de vibrochen cu rulmenti cu tot,bielele,pistoanele si camasi sau motocicleta intreaga buell xb 12 s,ss,ligtning,intre anii 2004 si 2010 accidentat dar sa nu fie distrus motorul sau motor de ocazie ,daca e careva care are putin timp sa se uite pe site-urti care cunoasteti sau magazine,ceva dezmembrari moto as fi recunoscator,si va rasplatesc cum va doreste inima bere sau...bere sau...bere ,bine ce vreti voi,am postat si la nemti o sa postez si la englezi,eu in belgia nu am gasit nimic...doar un sit din olanda twinmotocycle sau ceva de genul si doar vibrochenul duce undeva la 1000 euro iar pe e bay e motorul intreg la 1500 dolari...dar parca mi cam frica sa comand fara sa vad... gata am gasit piesele... si printre altele nu are chef careva maine de o iesire spre bastogne la un mic gratar pe marginea drumului? plec maine dim cu jokerul daca mai vrea careva sa vina 0483510495 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eth Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 bea careva o cafea în zona bruxelles? bea careva o cafea în zona bruxelles? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan rs125 Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 Bonjour tuturor! M-am mutat in bxl de putin timp, dar mobra e tot in Bucuresti. Vreau s-o aduc cat mai curand! Chiar daca n-am mobra poate ne intalnim si ma plimbati si pe mine hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitranator Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Salut, duminica 22 se suna goarna si se strang motociclisti din toata belgia si nu numai. La 12 la Bruxelles la Cinquantenaire, se da plecarea la ore diferite din diverse orase. Manifestatie FBMC pentru a face un pic de zarva sa ajute in trafic, prea multi soferi "nu ne vad". Cineva interesat sa ne strangem, eventual sa ne cunoastem? Detalii plecari pe Facebook FBMC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitranator Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Nu e relevant la ce am pus. Personal ma tentează 28 dar sunt la Graspop pentru Slayer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitranator Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Sa știi ca nici anul asta nu e rău deloc. Dar Slayer au primul turneu fără Kerry King și sunt tare curios sa vad cum o sa fie live. Vezi pe site la Graspop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 bine bine muzica ca muzica dar cu iesirea de duminica cum ramane?haideti hotarativa cativa pana diseara sa avem ce iesi maine:)daca sunt 2-3 eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 Pentru prima oara imi merge motorul bine si as fi tentat sa vin dar nu singur, vad ca Gianni nu a scris nimic inca, iar prietena nu cred ca e dispusa sa mearga atata drum pasager ... Pana un alta ce se intampla acolo? Parada, apoi ce ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitranator Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 Mai mult nu stiu nici eu. În celelalte dati a fost parada, manifestație, muzica, standuri. Maine...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 nu am fb asa ca zi si mie unde se strang sau ce se zice pe fb respectiv ?nici macar ora si loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitranator Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 Pai uite aici, stii cum se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte dar din pacate in afara de fb nu gasesc nimic pe net, totul a ramas pe fb La 12 e adunarea, la cinquantenaire La 11 cei din bruxelles se vad la atomium, se pleaca la 11:30 Se pleaca de la Wavre si la Louviere la 10:30 Se pleaca de la Mons,Tournai, Namur la 9:30, Charleroi, Liege la 10, » Post actualizat in 21 Jun 2014 18:01Vlad , stiu cum este, nici eu nu am avut pana de curand Fb, il urasc dar exact ca tine nu am stiut de multe intruniri pt ca totul se face pe fb. Plecarile se fac la 9:30, 10 sau 10:30 din diverse orase. La bruxelles intrunirea se face la 11, plecarea la 11:30 la atomium. Strangerea se face la 12 la Cinquantenaire. Eu personal cred ca am sa ma duc pana la Bierges la benzinarie de unde se pleaca la 10:30, asa mai fac un pic de drum, sa am de unde sa ma intorc :-) Pana una alta vad ca nu sunt amatori, pacat , vremea frumoasa si pretextul sa ne fi strans mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 pai hai sa facem sa fie la 11 vine careva la ora 11 la atom ? in afara de mine si dan? haideti motociclisti de weekend acu e momentu:)) iesiti in fata si anuntati-va prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitranator Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 La Bierges nu te/va tenteaza, sa avem si noi 20km de venit in grup? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 e ok o sa il sun pe joker sa vad el ce face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitranator Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 Vlad, dacă veniți da un semn, poate mergem impreuna. mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 Da, is foarte organizati vad ... din toata belgia plecari doar din 4-5 orase, si niciunul langa mine. Am vorbit cu Gianni, nu poate ... sincer sa fiu nu am mai mers de mult cu motorul si in momentul de fata sa vin pana acolo singur imi e urat, tu'i ... » Post actualizat in 24 Jun 2014 19:45Si pana la urma am ajuns, cu tot prietena, a fost interesant desi nu ma asteptam ca plimbarea sa fie pana in Ardennes, sincer nu pot sa zic ca as mai face-o odata in aceleasi conditii(prima iesire pe sezonul asta, sezonul trecut nu am facut km, etc, etc). Pana una alta ma bucur ca am ajuns sa va cunosc intr-un final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate