nicoara69 Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Cateva poze de la intrunire, grupul de la Iasi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Multumesc cu ocazia asta pentru cea mai buna cafea bauta dupa o noapte de inghet ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
76cpo Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 frumos grup ...baieti de calitate...amedeo baga poze ... a fost si ice ageul pe acolo ...amedeo baga poze in puii meii...hai pa ...doamne ajuta si asfalt uscat... si va asteptam la motor fest2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vdy_speed Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Salutare am si eu o intrebare: Unde s-au incarcat pozele facute de fotografi la concurentii de la concursurile organizate la Borzont!!!Nu de alta dar amconcurat si eu:p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Salutare am si eu o intrebare: Unde s-au incarcat pozele facute de fotografi la concurentii de la concursurile organizate la Borzont!!!Nu de alta dar amconcurat si eu:p Poate te gasesti la intalniri, evenimente....etc ca mai e topic si acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 ULTIMA POZA CE MOTOR E? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Norton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Norton frumos! un Up-grade la cafe racer.... vulcanul de 800 cu saua de bicigleta un alt fenomen. tare faine mobre pe la Gheorgehi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
izyryder Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 ULTIMA POZA CE MOTOR E? e un Kawasaki,nu e norton,dar e facut beton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate