Cavaleru Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 am o bucata de plastic din catre tre sa plelucrez o portiune cat sa intre fix laba cricului in ea. la cine imi recomandati sa apelez. eventual sa aibe program si dupa 18.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeB Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 in spate la united motors e un atelier de strungarie. am facut si eu una alta la ei. sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Din ce inteleg eu, tie iti trebuie mai degraba un frezor nu un strungar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Daca iti trebuie un sidestand foot enlarger, pune un puc de hochey si dai cu o freza 2 gauri in el ca sa ascunzi suruburile, apoi 2 gauri in cric si nu o sa iti intre nici in pamant si iti mai si ridica mobra catre verticala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 25, 2011 Autor Share Postat Iulie 25, 2011 Daca iti trebuie un sidestand foot enlarger, pune un puc de hochey si dai cu o freza 2 gauri in el ca sa ascunzi suruburile, apoi 2 gauri in cric si nu o sa iti intre nici in pamant si iti mai si ridica mobra catre verticala cam asa ceva am, numai ca e plastic, dar nu prea am loc de 2 gauri in talpica la TDM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobrar Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 am o bucata de plastic din catre tre sa plelucrez o portiune cat sa intre fix laba cricului in ea. la cine imi recomandati sa apelez. eventual sa aibe program si dupa 18.00 Salut, Vezi pe Soseaua Berceni, este un atelier unde au baietii strunguri, freze, morteze etc... sunt super de treaba m-au ajutat la multe chestii. Pe langa asta oamenii vand si furtun hidraulic si industrial, sertizeaza pe loc furtunurile hidraulice. Recomand!!!! De fiecare data cand am nevoie de ceva il sun pe baiatul de acolo, Andrei - 0756.024.454. Multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate