ianachim Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 DECOLAT DIM PE LA UN 5.30 dupamiaza deja pe plaja sambata o tura de insula si schimbat plajele plaja de marmura, golden sands, gialo duminica plecare lejera pe la 9.00 pe seara in bucuresti fara rezervari fara incepatori cazare 2 - 3 stele adica fara "ba.sini" mancare pe la taverene oricum iesi mai ieftin decat in romania3 zile in MAMAIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 DECOLAT DIM PE LA UN 5.30 dupamiaza deja pe plaja sambata o tura de insula si schimbat plajele plaja de marmura, golden sands, gialo duminica plecare lejera pe la 9.00 pe seara in bucuresti fara rezervari fara incepatori cazare 2 - 3 stele adica fara "ba.sini" mancare pe la taverene oricum iesi mai ieftin decat in romania3 zile in MAMAIA Frumos drumul prin Zlatograd. Bucuresti - Keramoti...550 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 4, 2011 Autor Share Postat August 4, 2011 ca de obicei modificare cica de SAMOTRAKI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 (editat) Sunt vreo 550 pana in Kavala si apoi cu ferry. Din pacate nu sunt ferryuri din Keramoti. Ce as fi mers si eu dar am program duminica, o sa fie ffff misto. Daca se merita mutam gasca din 1-4 sept in Samothraki HARTA Editat August 4, 2011 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 4, 2011 Admin Share Postat August 4, 2011 (editat) Coane Akime..cam ce medie vrei sa scoti, tot 150km/ora? Intreb asa, stiu ca tu mergi mai linistit de felu' tau.. Editat August 4, 2011 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 ............. Din pacate nu sunt ferryuri din Keramoti............. http://www.thassos-ferries.gr/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 4, 2011 Autor Share Postat August 4, 2011 ce dracu are kavala cu samotraki....... luv man plecam cam 5 deci clar nu ma pot alerga cu ei la 150 insa nu o lalai pe drum clar va fi cald si nu am nici o placere sa stau pe motor aiurea scopul e sa ajungem repede la Mareeeeer si sa ne plimbam pe insula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 ce dracu are kavala cu samotraki....... luv man plecam cam 5 deci clar nu ma pot alerga cu ei la 150 insa nu o lalai pe drum clar va fi cald si nu am nici o placere sa stau pe motor aiurea scopul e sa ajungem repede la Mareeeeer si sa ne plimbam pe insula la naiba...pai n-am vorbit ca o tinem blana pe la 180 ? nu mai merg..ca n-am rabdare sa stau dupa voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 http://www.thassos-ferries.gr/ nu sunt spre Samotraki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 8, 2011 Autor Share Postat August 8, 2011 multumesc dan.s pentru idee super tare acest SAMOTRAKI merci gastii de participare sper ca toata lumea a ajuns ok.... http://www.youtube.com/watch?v=2cvJFvqBD3w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 mai mergi in Sitonia pe 1-4? ca la mail nu te inghesui sa raspunzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Asta de abia raspunde la telefon... @plescoi: m'a sunat dydy. Cuget vreo 2 zile si dau de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate