pamu Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 ma bag si eu cu o intrebare. vreau cauciucuri pt hornet 2002( fata + spate), care si ce-mi recomandati sa-mi iau si de unde, la un pret cu bun simt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian42 Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Preturi destul de bune. http://www.anvelopemoto.eu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 ma bag si eu cu o intrebare. vreau cauciucuri pt hornet 2002( fata + spate), care si ce-mi recomandati sa-mi iau si de unde, la un pret cu bun simt ? Sau cauta second. Piese hornet 600 2004,vezi semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papy_bm Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 (editat) ma bag si eu cu o intrebare. vreau cauciucuri pt hornet 2002( fata + spate), care si ce-mi recomandati sa-mi iau si de unde, la un pret cu bun simt ? eu zic ca la cauciucuri e ultimu lucru la care ai vrea sa faci economie. Parerea mea, ele te tin pe drum. de ce sa nu ai cele mai bune atunci? Mai bine strange bani si iati un set bun.Pentru motocicleta asta cred ca merg cele de sport touring. Sunt serrile de la bridgestone bt-021 si bt-023 sau michelin pilot road 2 / 3. Editat Februarie 17, 2012 de Papy_bm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 cand am luat eu pentru horneata, cel mai bun raport calitate/pret (dupa mintea lui je) au fost continental sportatack de la anvelopemoto.eu vezi ce mai are acum pe stoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Februarie 22, 2012 Autor Share Postat Februarie 22, 2012 Vine, vine... primavara... Si eu ma pregatesc sa comand la inceputul lunii martie un set Metzeler M3. O intrebare, ce fel de ambreaj are hornetul din 98-01? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papy_bm Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 deci am luat Bridgestoneurile BT-023. Vreau sa iti zic atat doar WoW!!!! aderenta am zici ca e vara 40 de grade cu ele, desii sunt decat 11 grade afara. Pur si simplu se lipesc de drum sa nu mai zic ca dupa 1 mila deja erau deja la temperatura buna de mers. inainte pe suzukiu meu aveam ceva maxixss cum leo zice... si de exemplu pe viraje cand inclinam nu imi dadeau nici un fel de raspuns, aveam impresia ca pica inclinata. Pe cand cu astea iar iti zic wow, se inclina atat de usor si iti da atat de multa precizie incat eu ca incepator cu motocicleta din decembrie, deja prin sensurile giratorii unde inainte ma luptam cu a1a si a 2a la maxim 15 mile pe ora, acum mai am sarit cu 35 mile si sa am inclinat ceva de motor, fara sa para ca il fortez. Iti recomand si tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 (editat) deci am luat Bridgestoneurile BT-023. Vreau sa iti zic atat doar WoW!!!! aderenta am zici ca e vara 40 de grade cu ele, desii sunt decat 11 grade afara. Pur si simplu se lipesc de drum sa nu mai zic ca dupa 1 mila deja erau deja la temperatura buna de mers. inainte pe suzukiu meu aveam ceva maxixss cum leo zice... si de exemplu pe viraje cand inclinam nu imi dadeau nici un fel de raspuns, aveam impresia ca pica inclinata. Pe cand cu astea iar iti zic wow, se inclina atat de usor si iti da atat de multa precizie incat eu ca incepator cu motocicleta din decembrie, deja prin sensurile giratorii unde inainte ma luptam cu a1a si a 2a la maxim 15 mile pe ora, acum mai am sarit cu 35 mile si sa am inclinat ceva de motor, fara sa para ca il fortez. Iti recomand si tie Senzatia asta apare de fiecare data, cand schimbi cauciucurile vechi si aplatizate, cu unele noi. Editat Februarie 22, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Februarie 24, 2012 Autor Share Postat Februarie 24, 2012 D'abia astept si eu sa simt senzatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate