bogdan_harea Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 bogdan sa te bucuri de ce ai enumerat trebuie macar 4 zile una dus 2 colindat si 1 retur sf de sapt inseamna 2 zile juma Exact asa am zis si eu. Doua zile pe drum si inca doua pe insula. Un weekend usor prelungit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Turism fara turisti, asta vad eu interesant. Zone pustii, drumuri libere, la alegere asfalt sau pamant, cazarea si masa in pensiuni familiale, meniuri traditionale, peste, fructe de mare, rahat, serbet, fistic, adevarate Cel putin asta sper sa gasesc. Traseu ideal pt un sfarsit de saptamana. Avand in vedere istoria insulei, cred ca partea cu traditia o sa fie mai problematica. Sau nu foarte autentica in orice caz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 Avand in vedere istoria insulei, cred ca partea cu traditia o sa fie mai problematica. Sau nu foarte autentica in orice caz. Faptul ca pe insula nu exista Metro si Carrefour mi-e de ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Hai la multi ani! Va reamintesc ca 1Mai anul asta cade marti, deci cu vineri si luni liber de la munca, iese de-o tura frumoasa. Pun watch topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Intradevar 1Mai anul asta cade bine. Avem 4-5 zile libere. S-ar putea merge in ambele insule, distanta intre ele pe sosea este putin peste 200 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Intradevar 1Mai anul asta cade bine. Avem 4-5 zile libere. S-ar putea merge in ambele insule, distanta intre ele pe sosea este putin peste 200 km. pai hai, ne organizam? un buget estimat pe cap de vita furajata/motor de la cei care au mai fost in zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 pai hai, ne organizam? un buget estimat pe cap de vita furajata/motor de la cei care au mai fost in zona? Deschide un topic nou la intalniri+excursii, ca sa nu-l intoxicam pe asta. Eu merg sigur cu inca 2-3 prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 Domnule, eu fac, da' unde mergem pana la urma? ca inca mie nu mi-e foarte clar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 Domnule, eu fac, da' unde mergem pana la urma? ca inca mie nu mi-e foarte clar... Eu vin cu inca 2-3 prieteni si suntem flexibili. Daca ar fi dupa mine 1 zi pe drum la dus, 1 zi in Gonckeada, 1 zi in Alexandropolis si cazarea seara pe Samotraki, 1 zi plimbare pe insula si ultima pe drumul de intoarcere. Total 5 zile si cred ca le putem aduna pe 1 Mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 22, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2012 (editat) eeeee da un SAMOTRAKI 2012 DE MAI AR MERGE AL DRACULUI DE CE........PAI DE ASTA http://www.youtube.com/watch?v=v6WDxL-gcbc&feature=related Eu vin cu inca 2-3 prieteni si suntem flexibili. Daca ar fi dupa mine 1 zi pe drum la dus, 1 zi in Gonckeada, 1 zi in Alexandropolis si cazarea seara pe Samotraki, 1 zi plimbare pe insula si ultima pe drumul de intoarcere. Total 5 zile si cred ca le putem aduna pe 1 Mai. FARA SUPARARE da o sa te arzi la poponet sa faci buc bulg turcia feri insula intr o zi e cam f...tere mai ales ca depinzi si de un feri o zi pe o insula e f putin a treia zi iar feri iar turcia si ajungi in alexando.puli si sa mai iei si feri care ATENTIE nu e ca pe thasos din juma in juma de ora spre samo .... o zi pe samo iar e f f putin nu faci mai nimic iar apoi o ultima zi pe drum in mare fuga caci depinzi iar de feri so ori turcia ori samo da iti zic sincer samo e cam pustie turisti ioc iar "bastinasii" nu prea sunt interesati de noua yamaha Editat Ianuarie 22, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 salutare, cred ca ideal pt samotraki ar fi 3 zile , in afara de cele 2 zile dus - intors prima zi : Fonias - prin canion, vizitat cascadele si lacurile ( vezi clip din primele pagini) a 2 a zi : Therma - izvoarele termice si vizitat diverse plaje a 3 a zi : plajele Vatos - cu aspect vulcanic, se pot vizita numai cu vaporasul, aranjamentele facute din ziua a 2 -a @ianachim: am in plan insula Limnos, sa zicem in mai,,,vroiam sa-ti dau PM dar mai bine te intreb aici, poate mai sunt interesati si altii planul posibil : plecare 27 aprilie, vineri din kavala sau de unde se poate intoarcere 1 mai, marti o motocicleta + un pasager pretul ? am incercat 3 link uri,,, imi da intoarcerea pe 2 mai miercuri sau intoarcerea pe 30 mai,,,iar cand dau click continue imi spune "select itinerary" desi porturile le-am selectat deja,,,ceva e in neregula http://www.ferries.gr/ http://www.greekferries.gr/ http://www.greeka.com/greece/greece-ferries.htm de unde iau informatia corecta ? AJUTOR ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 22, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2012 salutare, cred ca ideal pt samotraki ar fi 3 zile , in afara de cele 2 zile dus - intors prima zi : Fonias - prin canion, vizitat cascadele si lacurile ( vezi clip din primele pagini) a 2 a zi : Therma - izvoarele termice si vizitat diverse plaje a 3 a zi : plajele Vatos - cu aspect vulcanic, se pot vizita numai cu vaporasul, aranjamentele facute din ziua a 2 -a @ianachim: am in plan insula Limnos, sa zicem in mai,,,vroiam sa-ti dau PM dar mai bine te intreb aici, poate mai sunt interesati si altii planul posibil : plecare 27 aprilie, vineri din kavala sau de unde se poate intoarcere 1 mai, marti o motocicleta + un pasager pretul ? am incercat 3 link uri,,, imi da intoarcerea pe 2 mai miercuri sau intoarcerea pe 30 mai,,,iar cand dau click continue imi spune "select itinerary" desi porturile le-am selectat deja,,,ceva e in neregula http://www.ferries.gr/ http://www.greekferries.gr/ http://www.greeka.com/greece/greece-ferries.htm de unde iau informatia corecta ? AJUTOR ! sal man intreb grecul si ti zic e ca devreme pt feri si s ar putea sa nu fct in perioada aia asa zilnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 eeeee da un SAMOTRAKI 2012 DE MAI AR MERGE AL DRACULUI DE CE........PAI DE ASTA http://www.youtube.com/watch?v=v6WDxL-gcbc&feature=related FARA SUPARARE da o sa te arzi la poponet sa faci buc bulg turcia feri insula intr o zi e cam f...tere mai ales ca depinzi si de un feri o zi pe o insula e f putin a treia zi iar feri iar turcia si ajungi in alexando.puli si sa mai iei si feri care ATENTIE nu e ca pe thasos din juma in juma de ora spre samo .... o zi pe samo iar e f f putin nu faci mai nimic iar apoi o ultima zi pe drum in mare fuga caci depinzi iar de feri so ori turcia ori samo da iti zic sincer samo e cam pustie turisti ioc iar "bastinasii" nu prea sunt interesati de noua yamaha OK sefu' am zis si eu ca inecatu' mai mult sa tatonez terenul. Astept noutati si vedem ce grup se formeaza si hotaram mai aproape de plecare. De plecat plec sigur. Unde , cat , cum mai vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 (editat) @marius: aceeasi problema am avut-o si eu cand am vrut sa verific acum vreo 3 saptamani. e ceva ce nu merge in pagina aia... @ianachim: adevar graiesti! deci, bem ceva, de preferinta in gura? Editat Ianuarie 23, 2012 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axeq Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Salutare. Vreau sa fac si eu tura pe care ati facut-o voi anul trecut in Samotraki luna viitoare, cu un gsr600. Voi pe unde ati ajuns la alexandroupoli? Pe la cat s-a plecat din bucuresti , stiu ca vaporul e pe la pranz. Am incercat sa rezervam la ferry dar se pare ca nu se obisnuieste pt samotraki, desi am auzit de lume care nu s-a putut urca...voi ati avut probleme,era aglomerat? In afara de obiectivele pe care le-a enumerat magarusulmarius mai stiti si altele? Pentru cascade/zona montana se merge pe asfalt sau pe macadam...noi fiind cu naked uri nu stiu daca e fezabil sa ne bagam pe drumuri de pamant...am mai fost acum 3 ani intr-o tura in thassos si din ce vad prin filmuletele voastre, drumul de coasta e mai spectaculos in thassos, dar cascadele din samotraki fac toti banii, si probabil numarul mic de turisti. Am rasfoit netul cu frenezie in cautarea unor informatii despre ture moto in samotraki si n-am gasit nimic cu exceptia topicului si filmuletelor voastre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 16, 2012 Autor Share Postat Mai 16, 2012 Salutare. Vreau sa fac si eu tura pe care ati facut-o voi anul trecut in Samotraki luna viitoare, cu un gsr600. Voi pe unde ati ajuns la alexandroupoli? Pe la cat s-a plecat din bucuresti , stiu ca vaporul e pe la pranz. Am incercat sa rezervam la ferry dar se pare ca nu se obisnuieste pt samotraki, desi am auzit de lume care nu s-a putut urca...voi ati avut probleme,era aglomerat? In afara de obiectivele pe care le-a enumerat magarusulmarius mai stiti si altele? Pentru cascade/zona montana se merge pe asfalt sau pe macadam...noi fiind cu naked uri nu stiu daca e fezabil sa ne bagam pe drumuri de pamant...am mai fost acum 3 ani intr-o tura in thassos si din ce vad prin filmuletele voastre, drumul de coasta e mai spectaculos in thassos, dar cascadele din samotraki fac toti banii, si probabil numarul mic de turisti. Am rasfoit netul cu frenezie in cautarea unor informatii despre ture moto in samotraki si n-am gasit nimic cu exceptia topicului si filmuletelor voastre... 1 prin bg pe la svilengrad 2 biletele de fery au fost luate de un prieten grec 3nu se comenteaza de samo ca nu prea e turistica 4noi am fost pe fuga si nu am apucat sa vedem toata insula 5asfaltul era ok daca te manaca poti iesi si pe off dar nu ai cu ce 6 dif destul de mare intre thasos si samo ca nr de oameni si locuri de cazare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axeq Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Mersi mult. Cat ati facut pana la barca? Nu as vrea sa ies de pe asfalt, intrebasem doar daca pt a merge la cascade a trebuit sa o luati pe drumuri de pamant sau se lasa moto la asfalt si se urca cu piciorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate