Johann800 Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Banuiesc ca poate mai exista un topic de acest fel,nu am verificat Pentru cei care au probleme cu CDI-ul,recomand firma ceha ignitech@ignitech.cz,super seriozitate,calitate..eu am comandat la ei un CDI pt suzuki dr800...sunt foarte multumit..plata se face prin transfer bancar sau PAYPAL..transportul prin DHL in 2 zile am primit pachetul,,,costul la Suzuki era 19 mil..la ei am platit 6mil cu tot cu transport..iti trimit pana si schema de montaj Parerea mea decat sa iei un second hand la 100-150euro mai bine un aftermarket de calitate nou la acelasi pret. Eventual ei iti mai cer ceva de genul asta in cazul ca e un model nu prea des intalnit:http://www.ignitech.cz/english/poptavka.htm Sper ca topicul asta sa ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Subscriu. Si eu am luat de NX650/250. Merg impecabil. 150euro nou nout cu garantie cativa ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Eu am avut si CDI si regulator de la ignitech, recomand. Oricum oamenii nu au nevoie de nici o recomandare, sunt cunoscuti in afara destul de bine. Aici e "fabrica" Ignitech, Prelouc, Cehia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Am si eu un modul "Ignitech" de aprindere programabila din soft pentru un proiect pe care nu am avut timp sa'l finalizez (TPS si harti de aprindere 3D). M'am proptit in setarile servo-motorului de la EXUP pe care nu le'am gasit nicaieri, se pare ca va trebui sa le determin empiric. Oricum, oameni seriosi, produse de calitate. Singura problema, cel putin la vremea aia, comunicarea in limba engleza. Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 Seriosi seriosi... dar nu raspund la mail-uri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etzmz Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 Am scris si eu un mail ,dar nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 am trimis si eu un mail la ei cu o comanda pt un cdi pt ktm400exc. a durat cam o sapt sa-mi dea un raspuns. cred ca au multe mailuri primite. acum sunt nehotarat din cauza unei probleme, cdi-ul lor nu are TPS. ei spun ca nu e nici o problema, cdi este neprogramabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate