mihai_prd Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Iaca, m-am pricopsit cu un 700 S. Caut cadru de atas, ca deocamdata e pe unu de Ij si o locatie pe care va rog sa mi-o indicati unde as putea reface plexiglasul. Â Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Cred că Bogdan Harea te-ar putea ajuta cu plexiglasul, sau măcar cu sfaturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 hai sa il stapanesti sanatos si sa iti foloseasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Cred că Bogdan Harea te-ar putea ajuta cu plexiglasul, sau măcar cu sfaturi... problema plasticului m-ar interesa si pe mine pentru atas,v-as fi recunoscator pt. ceva informatii. Cred că Bogdan Harea te-ar putea ajuta cu plexiglasul, sau măcar cu sfaturi... problema plasticului m-ar interesa si pe mine pentru atas,v-as fi recunoscator pt. ceva informatii.un bip.la 0723297338 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 se gasesc placi de plexi in Hornbach, eu am vazut in cel de la Prisma, sunt mai multe grosimi. Bucatele mici le-am termoformat eu. Cred ca, daca faci incercari reusesti sa ii dai forma OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 La Buzau e un tip care face parbrize din plexiglas. Ii trebuie doar placa originala ca sa aibe forma. Eu tot la el o sa merg pentru geamul parbrizului Stoye. Precizez ca nu cunosc preturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate