Bigfoot Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Din pacate Hard Rock si Jadoo erau rezervate pt. alte evenimente. Asadar, am rezervat la White Horse, tot la 19:30, maine seara (joi). Masa este la parter, rezervata pe numele meu. Inteleg ca suntem deja vreo 10 care mi-au confirmat fie mie, fie lui Ianachim. pacat... Primiti cu Duracellu' primiti primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 8, 2011 Autor Share Postat Decembrie 8, 2011 Primiti cu Duracellu' primiti primiti? Bineeee.... hai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 Poate ne informatzi si pe noi, astialalti din provincie, dupa ce va treziti din betie ce s-a discutat si daca s-a hotarat vreun traseu macar ca idee pentru la anu'! Vorba lu' @dydy: hai, ca mai sunt vreo 6 luni... @Vlad: mai esti in Bucuresti sapatamana viitoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate