CozonacRutier Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 (editat) Knox Handroid hand armour, haloeu mancatziash. Luate la reducere de pe fc-moto, 149 de euro, le-am pe lista de cumparaturi de cand le-am vazut prima data pe net, cred ca intr-un articol de pe Smash?! Sunt foarte comode, cu niste protectii fantastice. N-au fost scoase la drum inca dar gripul pe manere este foarte bun. Piele de cangur in palma, subtirica sa simti comenzile bine dar elastica sa poti intinde si strange mana cum vrei. Sistem de prindere BOA, foarte foarte misto, usor de folosit cu manusile puse (atat la prindere cat si la dat jos). Nu stiu care e durata lor de viata dar in mod sigur o sa mai imi iau o pereche atunci cand ma vor lasa astea. O sa revin cu ceva pareri dupa ce le tocesc putin pe drum. http://www.youtube.com/watch?v=yKd6tS57TjQ Editat Septembrie 2, 2011 de Discordless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 cand ma gandesc ca un cangur a fost ucis ca tu sa poti purta manusile astea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 cand ma gandesc ca un cangur a fost ucis ca tu sa poti purta manusile astea ... LOOOOOOL, urmeaza protest al motoretistilor in genul manechine anti blana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Septembrie 2, 2011 Autor Share Postat Septembrie 2, 2011 cand ma gandesc ca un cangur a fost ucis ca tu sa poti purta manusile astea ... Mai multe specii chiar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 asta o fi fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Septembrie 2, 2011 Autor Share Postat Septembrie 2, 2011 La cat de fina e cred ca era un pui mai fraged, dar ne indepartam de subiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 (editat) Sunt superbe! Le-am vazut cu 250$ parca pe moto superstore. Din pacate doar manusile astea sunt misto, alte produse ca lumea nu am vazut sa aiba knoxu' Editat Septembrie 2, 2011 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrill Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Am contemplat putin mai mult la achizitionarea acestor manusi. Daca as avea certitudinea ca nu mi se vor rupe in palma dupa un sezon mi le-as comanda si eu - pana acum am schimbat 3 perechi de manusi, cate una pe sezon, deoarece toate s-au rupt in zona palmei. Revino cu impresii dupa ce faci un drum mai lung cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Septembrie 2, 2011 Autor Share Postat Septembrie 2, 2011 (editat) Asa arata o manusa dupa accident, si in care-ti spune nenea ala care a fost faza. Cred ca ar trebui sa fie destul de rezistente Editat Septembrie 2, 2011 de Discordless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 Sunt misto ca idee dar nu le-as purta pt ca arata prea SF si prea "incarcate", pt gusturile mele cel putin. As prefera oricand un Vanucci Speed Profi II, la aprox acelasi pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 .. sau poate Held Phantoms ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 Sunt superbe! Le-am vazut cu 250$ parca pe moto superstore. Din pacate doar manusile astea sunt misto, alte produse ca lumea nu am vazut sa aiba knoxu' Mai aveau niste genunchiere belea, pe Polo, dar le-au scos destul de repede... nu stiu de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Presupun ca nu am nicio sansa sa gasesc manusile prin romania ca sa le pot testa inainte sa le cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Sunt superbe! Le-am vazut cu 250$ parca pe moto superstore. Din pacate doar manusile astea sunt misto, alte produse ca lumea nu am vazut sa aiba knoxu' Knox...asa ca idee generala, sint cam nr 1 in ceea ce priveste protectiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Septembrie 14, 2011 Autor Share Postat Septembrie 14, 2011 Pana acum isi vindeau patentele (la cam toate firmele mari gen alpine stars, revit, etc). Probabil s-au prins ca pot scoate niste bani mai faini din produse proprii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Knox Handroid hand armour, haloeu mancatziash. Luate la reducere de pe fc-moto, 149 de euro, le-am pe lista de cumparaturi de cand le-am vazut prima data pe net, cred ca intr-un articol de pe Smash?! Sunt foarte comode, cu niste protectii fantastice. N-au fost scoase la drum inca dar gripul pe manere este foarte bun. Piele de cangur in palma, subtirica sa simti comenzile bine dar elastica sa poti intinde si strange mana cum vrei. Sistem de prindere BOA, foarte foarte misto, usor de folosit cu manusile puse (atat la prindere cat si la dat jos). Nu stiu care e durata lor de viata dar in mod sigur o sa mai imi iau o pereche atunci cand ma vor lasa astea. O sa revin cu ceva pareri dupa ce le tocesc putin pe drum. Sa le porti sanatos, si eu ma gandeam acum cateva luni sa-mi iau din astea. Cred ca sunt extrem de comfortabile, am vazut cateva review-uri pe afara si am fost impresionat. Poate totusi ne dai si noua un update la felul in care se comporta, sunt foarte curios. Sistemul de strangere pe antebrat e usor de folosit? le-ai incercat si cu costumul de piele sa vezi cum se strang pe maneca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Astea da manusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Cine mai doreste ar fi bine sa la probeze inainte, nu se potrivesc chiar la fix . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 In afara de plasticele de deasupra care zboara in secunda doi , mie mi se par de o calitate foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Februarie 28, 2012 Autor Share Postat Februarie 28, 2012 La mine nu au zburat plasticele, nici in accident nici in vreo cateva cazaturi pe (pseudo)forestier. Iar bec nu stiu despre ce vorbeste, probabil a gresit topicul sau nu stie ce face Knox de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Februarie 28, 2012 Autor Share Postat Februarie 28, 2012 Ah, pai asa spune, deci le-ai vazut si e clar ca-s de (cuvant urat). Hai ne-auzim cand le si folosesti mai mult de 5minute, de preferat vreo luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Aprilie 9, 2012 Autor Share Postat Aprilie 9, 2012 (editat) Luat manusi noi, mai scumpe cu 20 de euro. Observ c-au modificat cate ceva pe la ele, o sa pun niste poze pe seara. Sunt modificate protectiile din palma, mi se par putin mai mari si au niste gaurele in ele acum. Mai era banderola aia care vine peste inchizatoarea cu scai de la incheietura, si aia e putin mai mare si acopera mai bine. Sunt modificate protectiile de la degete, par mai solide iar deasupra mainii, pe centru au modificat complet prinzatorile pentru "cabluri". Dar cea mai ok modificare mi se pare sistemul de inchidere care merge mai finut acum, cred ca i-au pus niste dinti mai mici sa ai mai multe setari. Poze pe seara. LE: Ce urasc cand e nou echipamentul si trebuie sa-l frec sa se lase iar nu mai ajung la semnale cu manusile. Editat Aprilie 9, 2012 de Discordless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Ti-ai luat modelul Knox Handroid de care vorbim aici? Poze? Pareri? P.S. Sa le stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 pune poze ca nu stiu daca am modelul vechi sau nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Asta e modelul nou sau ala vechi? http://www.ebay.co.uk/itm/KNOX-HANDROID-GLOVE-BLUE-MEDIUM-/280616291909?pt=UK_Motorcycle_Gloves&hash=item415608ce45#ht_2385wt_1185 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate