gimsys Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Buna, Nu stiti vre-un magazin online sau service sa vanda surube cu amanuntul ? Am ceva surube la carenaj de care as avea nevoie si nu as pune alt tip deoarece strica estetica Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 Buna, Nu stiti vre-un magazin online sau service sa vanda surube cu amanuntul ? Am ceva surube la carenaj de care as avea nevoie si nu as pune alt tip deoarece strica estetica Multumesc In hornbah gasesti, si mie imi lipseau vreo 2 la carene si am cumparat de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gimsys Postat Septembrie 19, 2011 Autor Share Postat Septembrie 19, 2011 In hornbah gasesti, si mie imi lipseau vreo 2 la carene si am cumparat de acolo. nu cred ca avem in cluj hornbach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Nu pune surube, ca strici toata gramatica motorului. Pentru suruburi, e imposibil sa nu existe magazine dedicate in CJ. Intreaba de ele la maghazinele de feronerie. E bine sa nu inlocuiesti suruburile de la elemente de forta sau siguranta de pe motor, pt ca ai nevoie acolo de suruburi speciale, de o anumita rezistenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Nu pune surube, ca strici toata gramatica motorului. Pentru suruburi, e imposibil sa nu existe magazine dedicate in CJ. Intreaba de ele la maghazinele de feronerie. E bine sa nu inlocuiesti suruburile de la elemente de forta sau siguranta de pe motor, pt ca ai nevoie acolo de suruburi speciale, de o anumita rezistenta. omu a zis ca ii trebuie la carenaj.. nu cred ca tine niciun surub de siguranta pe acolo, exemplu: poti merge foarte sigur si fara carene.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gimsys Postat Septembrie 20, 2011 Autor Share Postat Septembrie 20, 2011 Exista magazin dedicat in cluj, fabory, dar nu dau numai la pf si firma. Ei ar avea si de-alea de inox de care am nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 omu a zis ca ii trebuie la carenaj.. nu cred ca tine niciun surub de siguranta pe acolo, exemplu: poti merge foarte sigur si fara carene.. Am inteles din prima ce a zis omu'. Eu ii dadeam un sfat in cazul in care mai are si alte planuri cu schimbatul suruburilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gimsys Postat Septembrie 20, 2011 Autor Share Postat Septembrie 20, 2011 Am inteles din prima ce a zis omu'. Eu ii dadeam un sfat in cazul in care mai are si alte planuri cu schimbatul suruburilor. faza e ca nu le schimb, nu le am, doar cateva erau originale din inox, restu erau de-astea normale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Exista magazin dedicat in cluj, fabory, dar nu dau numai la pf si firma. Ei ar avea si de-alea de inox de care am nevoie Avem Fabory si in Brasov, si la noi dau si la persoane fizice, si adevarul e ca, daca la ei nu gasesti, inseamna ca in alta parte nici o sansa, ma refer doar la Brasov aici. Si intr-adevar, au calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Am inteles din prima ce a zis omu'. Eu ii dadeam un sfat in cazul in care mai are si alte planuri cu schimbatul suruburilor. Pai nu a zis nimic :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Bine ca esti tu destept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 :| Bine ca esti tu destept... Suruburi de pus prin motor oricum nu gasesti la Hornbach, da vorbesti si tu sa te afli in treaba, ca de obicei. :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 N am zis nici de Hornbach, nici de motor, numa ca de la o vreme incoace te-a lovit o atitudine de patron de aprozar, de parca ti-au lasat babacii mostenire forumu asta. Bird Watching-ul nu te pasioneaza? Se cauta moderatori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate