craksman Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 Pe saitul de la semnatura mea puteti vizualiza cateva poze de la KRONSTADT BIKERS MOTO PARTY 2011 din Rasvov. Binenteles ca puteti posta si pozele voastre aici. Felicitari inca o data Kronstadt Bikers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 Picasa Album Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Septembrie 11, 2011 Autor Share Postat Septembrie 11, 2011 nu ai fosta atent.....am deschis deja un topic!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 multam pt poze... apar io pe ici colo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 (editat) nu ai fosta atent.....am deschis deja un topic!!! cand am incarcat pozele pe picasa nu era inca topic... nu am mai dat refresh paginii de forum si am creat topic direct... scuze! poate le contopeste un moderator Editat Septembrie 11, 2011 de cristineo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 am primit si noi un link... multumim ptr. FOTOGRAFII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 (editat) Sper ca ati ajuns toti cu bine acasa.Multumim pentru prezenta si speram ca v-ati simtit bine alaturi de noi! http://www.youtube.com/user/emilelsan#p/u/0/DlUmkqOifHQ Numai bine, FLoRin PS Micutzule...esti de milioane ... (min 1:40) Editat Septembrie 12, 2011 de FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardei Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 super tare.....A fost frumos...e si mobra mea pe acolo....hi hi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Super marfa... Pus ca ati avut o muzica super, care a mers la suflet. Respect Dj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Cateva poze si de la mine pacat ca nu am ramas si eu mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 A fost foarte frumos , muzica , bautura , mancare...tot ce vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Pun si eu cateva pozute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Cele doua poze pe care le-am facut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 speram sa fie la fel de frumos si la anul si poate o sa fie si vreo trupa ceva sa ne (in)cante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Septembrie 13, 2011 Autor Share Postat Septembrie 13, 2011 Cele doua poze pe care le-am facut... asa de bine sa simtit lumea?......au facut si f00ti?...............)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Foarte faina intrunirea, in sfarsit am reusit sa vin si eu pe la voi si sa stau peste noapte. foarte buna ceapa, slana, palincaaaa si multe altele. cateva poze facute spre Rasnov respectiv catre Kronstadt bikers moto party 2011 (pe la party nu am mai apucat sa fotografiez) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 app nici merci nu ai zis de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Se face si Editia V ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 app nici merci nu ai zis de poze merci fata, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 si eu merci mult pt geaca :*:*:*:* si sa mergem si la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 (editat) Cele doua poze pe care le-am facut... banuiam eu ca giani cu goldwing-ul nu mai are ulei in pompa si apropo, zgarciti mai sunteti la poze Editat Septembrie 14, 2011 de Jardi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Doar cateva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 asa de bine sa simtit lumea?......au facut si f00ti?...............)) A fost zguduiala mare Ca pe la munte,ancestral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 https://picasaweb.google.com/106965654986181340880/KronstadtBikersMOTOPARTYIV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate