cata_30 Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 (editat) Salut, nu prea am vazut un topic dedicat acestui tip de motor. Ma bate un gand sa-mi iau asa ceva. Asa ca rog si eu ca posesorii care au avut sau au asa ceva, sa-mi dea si mie ceva informatii. As vrea sa stiu daca se potriveste pt 1,70m. Deocamdata nu cunosc pe nimeni cu 1200RT(1100RT sau 1150RT), ca sa-mi fac o idee. Si daca ma hotarasc sa-mi iau asa ceva va fi pentru 90% din drumuri cu o a doua persoana. Mai detin un CBR600 F4. Ceva km am la activ cu ea, peste 30 000km. (cred ca am gresit plasarea topicului, rog adminul sa-l duca unde trebuie, ms) Vreau sa stiu si minusurile, ca plusurile imi dau seama si singur. Editat Septembrie 13, 2011 de cata_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 13, 2011 Admin Share Postat Septembrie 13, 2011 /index.php?/topic/47068-grupul-posesorilor-de-bmw/page__st__3280 Citeste pe aria asta, gasesti tot ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Septembrie 14, 2011 Autor Share Postat Septembrie 14, 2011 Merci Luigi, am rasfoit si ce mi-ai dat tu, mai demult. Vreau ceva mai concret, eventual si inaltimea driverilor. Ca nu imi pot lua asa ceva si sa stau pe varfuri pe ea, ca are ceva kg. Ma intereseaza modelele 2007-2009, 1200RT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Ma intereseaza modelele 2007-2009, 1200RT. Vezi ca tocmai am deschis un topic dedicat seriei R1200 "de strada": /index.php?/topic/668417-bmw-seria-r1200-rt-r-s-st/ In legatura cu intrebarea ta, cel mai bine urca-te unul daca ai ocazia undeva; ia in calcul si ca exista sa mai joasa, fie originala BMW, fie de la clasicii producatori Wunderlich sau Touratech. Nu e exclus sa-l gasesti deja la cumparare cu sa joasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Salut, nu prea am vazut un topic dedicat acestui tip de motor. Ma bate un gand sa-mi iau asa ceva. Asa ca rog si eu ca posesorii care au avut sau au asa ceva, sa-mi dea si mie ceva informatii. As vrea sa stiu daca se potriveste pt 1,70m. Deocamdata nu cunosc pe nimeni cu 1200RT(1100RT sau 1150RT), ca sa-mi fac o idee. Si daca ma hotarasc sa-mi iau asa ceva va fi pentru 90% din drumuri cu o a doua persoana. Mai detin un CBR600 F4. Ceva km am la activ cu ea, peste 30 000km. (cred ca am gresit plasarea topicului, rog adminul sa-l duca unde trebuie, ms) Vreau sa stiu si minusurile, ca plusurile imi dau seama si singur. Nu imi place ca poluam sectiunea asta, dar am avut sansa sa ma dau cu asa ceva la un test drive si ca inaltime nu cred ca iti va pune probleme decat la manevre pe loc(dat cu spatele). Eu am 1.78 si nici nu se punea problema de a nu ajunge jos. In rest e o motocicleta superba si care mi-a lasat o impresie foarte placuta din toate punctele de vedere(mi-a placut mai mult ca si K1600GT). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Septembrie 15, 2011 Autor Share Postat Septembrie 15, 2011 scuze ca nu am fost atent la deschiderea topicului, rog un admin sa-l mute, sau sa-l inchida, pentru ca s-a deschis unul pe sectiunea corespunzatoare. multumesc de informatii, ma orientez pe RT pentru ca drumurile vor fi in doi, eu si sotia mea. pe cbr nu prea mai poate sta, mai ales la drum lung cu asfalt prost, la frane vine pe mine si ma rupe la maini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate