bach Postat Decembrie 5, 2011 Autor Share Postat Decembrie 5, 2011 (editat) Sus cu Simson-ul ! multumesc de "Up", esti un domn! 1800LEI VALABIL O SAPTAMANA!!! 1800LEI VALABIL O SAPTAMANA!!! 0741 962 259 Editat Decembrie 5, 2011 de bach Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 Hai cu „Samsonu”! Ofertă! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 12, 2011 Autor Share Postat Decembrie 12, 2011 Hai cu „Samsonu”! Ofertă! MS Ovidiu! Oferta de sarbatori ...MOCA!!! Cadou de craciun! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Serios? Nu mă ispiti... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 (editat) In curand Aline va trebui sa dai tu bani cuiva sa-ti ia simsonelul, poate si o cantare la nunta ceva... si eu ma chinui cu Bombita sa o dau asa ca nu dispera, o sa-ti gaseasca ele pe cineva care sa le ia... Editat Decembrie 13, 2011 de magic4ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 13, 2011 Autor Share Postat Decembrie 13, 2011 Nu disper, vroiam sa-mi iau un ural cu atas, aia era marea graba, da acu asta este, abia astept weekendul sa-l scot la o plimbare . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 alo,guvernarea.pai daca infiintati Asociatia celor ce nu vand nic,ma bag si io Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 alo,guvernarea.pai daca infiintati Asociatia celor ce nu vand nic,ma bag si io hai sa-ti spun eu un mic secret.. ca vad ca te plingi ca nu vinzi..ma refer la nipru ala al tau,banuesc ca la el te referi.. daca vrei sal vinzi repede, dul spre original si schimbai culoarea obligatoriu,arunca de pe el toate nebuniile ce nau ce cauta acolo..si ai sa vezi ca o vinzi imediat..in general se cauta nipru cit mai original...fara improvizati si nebunii puse aiurea... despre simson la fel cum spuneam..la cum arata sismonul ala greu de gasit un client..care sai place modificariile care lea facut fostul prop. vind pe an 10-20 de motociclete si stiu exact despre ce vorbesc. spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Are dreptate Dany,eu cind cumpar un moto cautam cit mai original,nu rujate,coafate.toate moto ce le detin sunt originale 90%,ultimul ij 56 cumparat este mai mult decit 100% original. Are dreptate Dany eu cind cumpar un moto,caut cit mai original nu coafat,rujat.toate moto ce le detin sunt originale 90%,ultimul cunparat, ij 56 este mai mult decit 100% original Are dreptate Dany,eu cind cumpar un moto cautam cit mai original,nu rujate,coafate.toate moto ce le detin sunt originale 90%,ultimul ij 56 cumparat este mai mult decit 100% original. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 (editat) Are dreptate Dany,eu cind cumpar un moto cautam cit mai original,nu rujate,coafate.toate moto ce le detin sunt originale 90%,ultimul ij 56 cumparat este mai mult decit 100% original. Are dreptate Dany eu cind cumpar un moto,caut cit mai original nu coafat,rujat.toate moto ce le detin sunt originale 90%,ultimul cunparat, ij 56 este mai mult decit 100% original Posteaza cateva poze cu IJ-ul 56 pentru ochiul critic al lui Lolo_ID (chiar sunt curios cum arata un IJ 56 tinut in stare originala la noi in tara - sincer sa fiu ... nu am vazut niciunul ... e posibil sa fie asta o premiera). Editat Decembrie 13, 2011 de Lolo_ID Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Alooooo ! Lasati topicul omului sa respire !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Posteaza cateva poze cu IJ-ul 56 pentru ochiul critic al lui Lolo_ID (chiar sunt curios cum arata un IJ 56 tinut in stare originala la noi in tara - sincer sa fiu ... nu am vazut niciunul ... e posibil sa fie asta o premiera). Lolo poze nu pot pune,nu rade dar cred ca sunt singurul care nu am tel.care pozeaza,sau aparat foto modern(nu sunt pasionat de electronica,si nici priceput)nu ma interesat niciodata.am un junghi de laptop numai ptr.a coresponda cu voi.daca nu crezi cu moto intreaba-l pe krokodilu,daca vrei sa te convingi vino la mine,chear te invit cind vin in tara,am si alte .moto a fost tinut in casa de fostul prop.SUNT DE PAROLA am nr.tau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Posteaza cateva poze cu IJ-ul 56 pentru ochiul critic al lui Lolo_ID (chiar sunt curios cum arata un IJ 56 tinut in stare originala la noi in tara - sincer sa fiu ... nu am vazut niciunul ... e posibil sa fie asta o premiera). roagal pe crocodilu sa posteze ceva poze cu fostul ij56 pe care la avut,avea si vopsea originala,o bijuterie de motocicleta. daca se urmareste diferitele adrese unde se vind moto..vedeti ce se vinde si ce nu...e simplu de verioficat.. cu ceva ani in urma se mai cumpara cite o comunsite sa se foloseasca de ea omul...acuma sint scutere si alte nebuni acesibile care nu consuma si nus stricacioase...cine cauta o comunista in general o cauta cit mai originala sa poata surubai la ea..ca se poarta de la o vreme cu reconditionatul..e la moda acuma cica reconditionatul de vechituri...de aia zic si voi zice tot timpul:ca sa vinzi o moto pe banii care ii merita tre sa fie origianla in proportie de 90%...nu ati vazut cit a ajuns un buson de mz 100 lei.. cam cu cit gasesti un mz complet pe la tara abandonat pe care nu lau luat iubiti nostri tigani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Apropo de originalitate, spunea tata ca cineva din Focsani are un moto de nou tinut in boxa, el zice ca e ceva rt dar cum descrie el eu cred ca este DCW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 13, 2011 Autor Share Postat Decembrie 13, 2011 Apropo de originalitate, spunea tata ca cineva din Focsani are un moto de nou tinut in boxa, el zice ca e ceva rt dar cum descrie el eu cred ca este DCW Vezi ca "DCW" se scrie cu "K" si tu postezi deja minuni pe topicul pe care eu incerc sa-mi vand urata si atat de neoriginala si neinteresanta motocicleta care o detin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 roagal pe crocodilu sa posteze ceva poze cu fostul ij56 pe care la avut,avea si vopsea originala,o bijuterie de motocicleta. daca se urmareste diferitele adrese unde se vind moto..vedeti ce se vinde si ce nu...e simplu de verioficat.. cu ceva ani in urma se mai cumpara cite o comunsite sa se foloseasca de ea omul...acuma sint scutere si alte nebuni acesibile care nu consuma si nus stricacioase...cine cauta o comunista in general o cauta cit mai originala sa poata surubai la ea..ca se poarta de la o vreme cu reconditionatul..e la moda acuma cica reconditionatul de vechituri...de aia zic si voi zice tot timpul:ca sa vinzi o moto pe banii care ii merita tre sa fie origianla in proportie de 90%...nu ati vazut cit a ajuns un buson de mz 100 lei.. cam cu cit gasesti un mz complet pe la tara abandonat pe care nu lau luat iubiti nostri tigani "figlio della migniota"stii ijul?acela este,este la mine.daca are krokodilu poze dai un pm.ca eu sunt putin mai practic sa le puna.daca nu il sun personal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Vezi ca "DCW" se scrie cu "K" si tu postezi deja minuni pe topicul pe care eu incerc sa-mi vand urata si atat de neoriginala si neinteresanta motocicleta care o detin! nu tre sa ne placa noua simsonul tau,e a ta si parerea nostra chiar nu conteaza aici deloc. mai urcam topicul,nui cu suparare. sa fim seriosi acuma pe adresa asta nu cred ca sau vindut in ultimi ani 10 motociclete..aici e asa mai....se sta la pinda pt.cite un chilipir sau alte rahaturi pe care le pune unul.. altul.. ca nu stie unde sa le posteze..e un loc unde mai poti comenta sau te mai iei de unul altul ca in alte parti nu poti face asta, postezi anuntul si gata..dar aici e alta treba..sint 2,3 cerculete care se ajuta pe la spate.. si aici mai dau unul la altul cite un impuls....sa fim seriosi daca ai ochiul format vezi imediat care cu care se ling si am mai observat ca pt.2,3 fiare ruginite chiar au inceput sa se placa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Apropo de originalitate, spunea tata ca cineva din Focsani are un moto de nou tinut in boxa, el zice ca e ceva rt dar cum descrie el eu cred ca este DCW Si io cred tot le fel.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Vezi ca "DCW" se scrie cu "K" si tu postezi deja minuni pe topicul pe care eu incerc sa-mi vand urata si atat de neoriginala si neinteresanta motocicleta care o detin! Scuze de greseala.Spor la vanzare. Cumparati samsonul acesta, pentru cadou de sarbatori... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 16, 2011 Autor Share Postat Decembrie 16, 2011 Scuze de greseala.Spor la vanzare. Cumparati samsonul acesta, pentru cadou de sarbatori... Saru`mana, esti un domn, nu e graba oricum graba era sa iau un moto cu atas da deja e cam tarziu ca se pun zapezile si e mai nasol deja, cine stie poate la anu`, da poate atunci nu-l mai dau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Tu stii mai bine,fiecare cu pasiunile lui credeam ca primesc un asemenea cadou de sarbatori "glumeam" bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
recool Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Salut, Ce zici de un schimb cu oaresice masina? Am prea mult de lucru si imi trebuie o scuza. Sunt mai degraba masinist decat motorist, dar intrucat nu vreau sa divortez... Ia-o ca pe o propunere decenta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 17, 2011 Autor Share Postat Decembrie 17, 2011 Salut, Ce zici de un schimb cu oaresice masina? Am prea mult de lucru si imi trebuie o scuza. Sunt mai degraba masinist decat motorist, dar intrucat nu vreau sa divortez... Ia-o ca pe o propunere decenta! Multzam de oferta, am mai primit oferte de masini, n-am ce face cu ele ca n-am "B-ul" si nah nu cred ca as renunta la moto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 pot sa te intreb despre ce masina-i vorba? daca-i ce trebuie poate iese ceva. Subscriu. Daca nu iese ceva cu nime'n drum' poate iese ceva cu mine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
recool Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 pot sa te intreb despre ce masina-i vorba? daca-i ce trebuie poate iese ceva. Prima ar fi un Fiat Croma i.e.turbo din 1989, dar n-as vrea sa-i viciem topicul omului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate