bogdan192 Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 (editat) Salut. Stiti vreun service/persoana care se ocupa cu sudura scaritelor/suportilor de scarite in Bucuresti? Daca e si pe langa Nicolae Grigorescu e si mai bine. Editat Septembrie 19, 2011 de bogdan192 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Salut. Stiti vreun service/persoana care se ocupa cu sudura scaritelor/suportilor de scarite in Bucuresti? Daca e si pe langa Nicolae Grigorescu e si mai bine. In Militari daca vrei vorbeste cu Cezar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Septembrie 19, 2011 Autor Share Postat Septembrie 19, 2011 (editat) Kakaia Cezar ca-s vreo cateva sute. L.E: nvm, l-am gasit. Editat Septembrie 19, 2011 de bogdan192 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Si pe colentina sunt multi cu sudura-n argon.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Kakaia Cezar ca-s vreo cateva sute. L.E: nvm, l-am gasit. Am vazut suportul. Ala nu mai tine la inca o sudura. Daca vrei facem altul, daca nu gasesti la dezmembrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Octombrie 7, 2011 Autor Share Postat Octombrie 7, 2011 (editat) Ca idee, am rezolvat situatia la Cesar. L-am convins cu greu sa sudeze suportul inca o data, a pus niste chestii pe ici pe colo sa mareasca rezistenta sudurii, a pierdut juma de zi pentru piesa aia (cred) dar pana la urma a iesit cum trebuie. Acum am luat si un suport SH ca sa-l am de rezerva, dar lucrarea lui Cesar tine bine. Recomand, gege no re, ichiban number uoan omul. O observatie totusi: cand iesiti din curtea atelierului si e intuneric afara, si n-aveti frana spate, mergeti AL DRACU de incet ca-s niste cratere pe acolo de zici ca a dat cu bombe (eu era sa ma vars cand am incercat sa evit unul si am luat un petec de nisip cu fata). Editat Octombrie 7, 2011 de bogdan192 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Bah, Cezar, asfalteaza si tu ca isi rup oamenii capu la tine acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Octombrie 7, 2011 Autor Share Postat Octombrie 7, 2011 (editat) Initial am zis ca e speciala zona aia ca sa mai aiba si omu de reparat o carena, o scarita, o sudura, o atentie o maslina. Da pe urma cand am vazut ca munceste pana la 10-11 am realizat ca e defapt pusa sa nu vina decat aia care chiar au nevoie mare de ajutor si-s destul de curajosi sa intre in curte cu motorul. Un fel de sant de aparare cu cratere si nisip, echivalentul santului cu apa de la castele. Editat Octombrie 7, 2011 de bogdan192 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate