JustMe_DF Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Asfalt curat si cer insorit va doresc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Vreau să merg Âşi eu! Mă pescuiți din PiteÂşti, asta dacă sunt binevenit în grupul vostru!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 as merge si eu. ma gindesc ca pina la ora asta ar trebui sa stim cam cine merge. ma gindesc sa nu fie grupu (surprinzator de) mare si sa nu gasim locuri. ca nu m-ar incinta sa stau obligat la cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Octombrie 27, 2006 Autor Share Postat Octombrie 27, 2006 Pana acum : - Eu si Carmella - Viorel si Florina - Adi si Ina ( pentru d m w - tatasocru si mamasoacra....ca sa fiie CLAR ) - Placebo ( Mircea ) si Cristina - D M W ( Mihai ) si Kid ( Teo ) Locuri ( paturi ) asigurate 12-14 dar la o adica ne mai inghesuim..... Preturi la cazare : - camera cu 2 paturi - 30 ron/pat ( rezervata ptr. Placebo....asa cum a spus si Adi are nevoie de spatiu pentru.... ) - camera cu 4 paturi - 25 ron/pat - camera cu 6 paturi - 20 ron/pat Cabanierul ne asteapta cu o tuica fiarta din partea casei Bautura gasim la cabana , dar cu mancarea trebuie sa ne organizam noi ( in seara asta vom cumpara din Bucuresti tot ce trebuie si va fi transportat in masina lui Ina ) se ocupa Adi .... acolo impartim valoarea cheltuielilor la cate persoane suntem. Deci in mod sigur va fi o masina @misu canishu - sigur ca esti binevenit - lasa te rog nr. de tel. si te sun eu sa fixam unde ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Am auzit la radio ca se /sau deja s-a inchis Transfagarasanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Octombrie 27, 2006 Autor Share Postat Octombrie 27, 2006 La lista se mai adauga si Marius si ...... Pana acum suntem 12 pers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 M-ati pus pe lista mai? Io nu vreau la cort ca ma luati cu spaclu dimineata de pe izopren. Si la mancare inuta sa mai bage 2 persoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Octombrie 27, 2006 Autor Share Postat Octombrie 27, 2006 La lista se mai adauga si ninja skija si ...... Pana acum suntem 14 pers. ...... o sa iasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 (editat) Ce naspa ca imi schimb serviciul (de fapt asta nu e naspa) si bani mai iau abia peste o luna (asta e naspa).... Ufffff.... Have fun! Asfalt uscat si aveti grija ca au anuntat ploi incepand de sambata in partea aia (cel putin asa am vazut la meteo). Editat Octombrie 27, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 (editat) Oameni buni. Un sfat ar fii acela sa verificati starea vremii inainte de plecare. Simbata sunt anuntate ploi in Ardeal si modolva, adica partea de nord a tarii, iar duminica in toata tara. Adica vine un curent rece din nord....... S-ar putea sa nu fie chiar placut toamna sa ai parte de ploaie si vint rece Pentru cei care pleaca drum bun, si distracti placuta. Editat Octombrie 27, 2006 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Octombrie 27, 2006 Autor Share Postat Octombrie 27, 2006 @legionaru - cu motorul tau poti sa mergi linistit si peste o luna ....chiar daca ninge @dabix - o sa ploua dupa ce ajungem noi acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Am auzit ca duminica ploua in toata tzara. ... Asta este ... Multzumim Adi pentru cumparaturi. Sa ne comunici cat trebuie sa dam fiecare. Noi cred ca plecam pe la 13:00 daca cineva vine mai tarziu poate sa ne insotzeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 in cazul in care listele mai sunt deschise ...semnez.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 dupa cum am vorbit Doru, vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Aoleu ascundeti haleala ! ps Ai inviat mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 fost, vazut, placut, intors! Va multumesc tuturor pt atmosfera exceleta! Oameni de calitare si distractie cat cuprinde!Astepam pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 fost, vazut, placut, intors! Va multumesc tuturor pt atmosfera exceleta! Oameni de calitare si distractie cat cuprinde!Astepam pozele Subscriu. Eu am ajuns ceva mai devreme, pe la 11.45 eram deja in Bucuresti, cam inghetat ce-i drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 asa e. peisaje superbe; nu numai pe unde am fost eu in 'ocolirea' mea (Rm.Valcea, Horezu, Rm.Valcea, C.Arges,.... si de aici s-a lasat intunericul si nu am mai vazut decit pina unde batea farul) ci si pe drumul de intoarcere la Vidraru (eu si Matei am mers pe drumul din vestul lacului). oameni veseli, mincare, bautura, muzica, glume, caldura in camere, si lume SUUUUPER. am ajuns acolo mai multi decit ne laudasem dar nimeni nu a fost in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Eu vreau să le mulțumesc organizatorilor! Nu Âştiu altora, dar mie mi-a plăcut! Îmi cer din nou scuze pentru că am mers prea încet Âşi mereu a trebuit să mă aÂşteptați! 2 mulțumiri speciale le am pentru Placebo: 1* m-a ajutat să ridic motorul când l-am cam scăpat pe jos; 2* mi-a rămas alături atunci când am rămas fără benzină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Foarte misto. Ma dor toate dar a meritat. Super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 iar eu cred ca sunt singurul care nu a suferit de ceva in timpul somnului... lung de la 2200 la 1000. foarte fain!. la anu intra pe traseul meu de "adventure rides" VREM POZEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 iar eu cred ca sunt singurul care nu a suferit de ceva in timpul somnului... lung de la 2200 la 1000. VREM POZEEE Cum ai reusit sa dormi cu cateaua aia disperata care facea scandal la 8 dimineata langa cortul tau? noi care nu trezisem ne si inchipuiam injuraturile tale in aceste circumstante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 nu a auzit cateaua, dupa vreo juma de ora l-a deranjat mestecatul cailor care pasteau linga cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 nu a auzit cateaua, dupa vreo juma de ora l-a deranjat mestecatul cailor care pasteau linga cort latratul e un sunet obisnuit.... caii nu's Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 nu are nimeni aparatul la servici? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate