murano Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Salutari! Nu de mult am achizionat o yamaha xt 600 si sunt curios ce probleme pot intampina la aceasta.Doresc sa stiu daca is stricacioase,daca sunt probleme care is specifice la custile astea etc. Mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Salutari! Nu de mult am achizionat o yamaha xt 600 si sunt curios ce probleme pot intampina la aceasta.Doresc sa stiu daca is stricacioase,daca sunt probleme care is specifice la custile astea etc. Mersi anticipat! din pacate nu te pot ajuta direct, dar iti pot spune sa intri pe topicul dedicat modelului, o sa-ti raspunda oamenii mai repede. sa nu uit: intrebarea asta trebuia pusa inainte s-o iei noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 http://advrider.com/forums/showthread.php?t=198261 http://www.horizonsunlimited.com/hubb/yamaha-tech/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 dai sa sune acolo nu te mai agita dinainte ce probleme poate sa aiba, nu e "stricacioasa" deloc daca stii sa mergi cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murano Postat Octombrie 3, 2011 Autor Share Postat Octombrie 3, 2011 Oi vedea. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 dai sa sune acolo nu te mai agita dinainte ce probleme poate sa aiba, nu e "stricacioasa" deloc daca stii sa mergi cu ea. Ca orice alta motocicleta, cum o intretii asa o ai. Nu are probleme "specifice", si - vorba lui @frigider - asta trebuia sa te intrebi inainte sa o iei! La cat mai multi km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate