borsulica Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Asta este motoreta mea. Mai am de lucru la ea, insa o am de doua saptamani si vreau sa pun cateva poze cu ea. Este un ZZR 400 din 1995, cumparata de la Tomina. Acum trebuie sa o inmatriculez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_RTR Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tyby Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 LANTUL !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 4, 2011 Autor Share Postat Octombrie 4, 2011 Da, stiu! Se schimba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Da, stiu! Se schimba! Lantul.....da' aparatoarea de pe el????Da e faina jucaria!Sa o stapansti bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Foarte lucrata mobra...arata bine spalata sa o stapanesti sanatos...ti-ai rezolvat chestiile care erau de bibilit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 4, 2011 Autor Share Postat Octombrie 4, 2011 Sunt cu ea la nasu'! Se rezolva! Sper... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 arata destul de bine pt vechimea ei. Cam cat te;'a dus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 8, 2011 Autor Share Postat Octombrie 8, 2011 sa o stapanesti sanatos Multumesc! Mai ai ceva din dezmembrari de la a ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 stickeru cu HRC face toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 9, 2011 Autor Share Postat Octombrie 9, 2011 Stiu! Asta e: multi vad, putini cunosc! Voi incerca sa pun altceva in locul lor, eu asa am luat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 (editat) un mic sports tourer dar foarte bun ca motocicleta carburatoare curatate si sincronizate, filtru aer curat, ulei bun si benzina si trebuie sa manance pamantul! felicitari pt achizitie! sa nu o fortezi foarte tare pe treapta a2a ca sunt pacatoase la acea treapta - mai degraba sensibile! Editat Noiembrie 11, 2011 de cs_05_hho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate