DAC MOTORS Postat Octombrie 15, 2011 Share Postat Octombrie 15, 2011 DAC MOTORS, impreuna cu OPEN PUB, au placerea sa va invite la HALLOWEEN PARTY VI Locatia: OPEN PUB, str. Tunari nr. 65 Data: 29.10.2011 Program: incepand cu ora 19:00 si pana ultimul "mascat" pica sub masa. Eveniment organizat cu sprijinul Open Pub, Ciuc Premium, Dambla motors, Editura Dacica, Scoala Moto louis si ABA Security. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 15, 2011 Share Postat Octombrie 15, 2011 nu putem lipsi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 loc pt moto, daca nu ninge, e? am voie cu femeia, sau gasesc acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 Vin si io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 Intrebare: Cum faci petrecere de Haloween cu motociclisti? Raspuns: Nu-si da nimeni jos echipamentul complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 Gluma de moderatori Despre muzica ce se aude? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 in curind vom da mai multe detali,vb de premii,muzica,beutura:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 anu' trecut, si-acu' doi ani, si-acu' trei ani... a fost pisda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 anu' trecut, si-acu' doi ani, si-acu' trei ani... a fost pisda! Au fost si pixde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 Deja-mi caut costum...Anul trecut am lasat pe ultimul moment si dupa ce l-am achizitionat, m-am imbatat si am uitat sa ma mai costumez Defapt, daca nu caut din timp, macar sa tin minte sa nu ma mai imbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Eu ma maschez in mine insumi , ca vin de la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnisiaCox Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Eu voi fi in costumul Evei...:)Pupila partenerul meu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 (editat) Eu voi fi in costumul Evei...:)Pupila partenerul meu..... Partener da, insa nu Adam...E prea frig si n-am gasit frunze imblanite sau captusite cu goretex Editat Octombrie 19, 2011 de Pupila Dilatata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Vin si io Cu fatza pe care o aveam azi-dimineata. perfecta pt halloween:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pac_indahood Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria82 Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Da da!!! Partyyy!!!! Sa vina pizdeleeee!!!..... primiti si dracusori?? daca da si eu is prezenta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Da da!!! Partyyy!!!! Sa vina pizdeleeee!!!..... primiti si dracusori?? daca da si eu is prezenta!! Primim si dracusori...Tu nu esti dracusoara aia, mare fan ducati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Octombrie 21, 2011 Autor Share Postat Octombrie 21, 2011 Cu ocazia DACORUM HALLOWEEN PARTY, lansam si ce-a de-a sasea editie a CAMPANIEI "SUFLET PENTRU SUFLET". Detalii de la editiile precedente: /index.php?/topic/602361-campania-suflet-pentru-suflet-editia-a-v-a/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 ok primul concurs,din cele doua DANS PE CHOPPER INGERASUL SI DRACUSOARA premiul este zicem noi destul de consistent,se va tine cont de costumatie impresia artistica si timp, mai exista un premiu pt cel mai original costum..in rest va asteptam sa va destrabalati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Aoleu... iar ma imbat:-s:(( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calduta Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 uh ... anu trecut aproape am castigat o vodka:) anu asta voi reusii??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria82 Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 Primim si dracusori...Tu nu esti dracusoara aia, mare fan ducati? nu stiu eu d'astea... tu nu esti "ingerasul" ala, mare fan honda?? ... si PS: Abia astept sa dansez pe chopper:))))) va iau premiile anul asta.. pe toate mah:)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 nu stiu eu d'astea... tu nu esti "ingerasul" ala, mare fan honda?? ... si PS: Abia astept sa dansez pe chopper:))))) va iau premiile anul asta.. pe toate mah:)))))) pt concurs dracusoarea cistigatoare primeste printre altele o bustiera din piele,asa ca va rog ''dracusoarelor sa va masurati si sa trimiteti masurile,bustiera ttrebuie sa vi se potriveasca nuuu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria82 Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 pt concurs dracusoarea cistigatoare primeste printre altele o bustiera din piele,asa ca va rog ''dracusoarelor sa va masurati si sa trimiteti masurile,bustiera ttrebuie sa vi se potriveasca nuuu?? dada.. unde trimit masurile ... ca va iau premiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 dada.. unde trimit masurile ... ca va iau premiu... asaaa din partea motolouis avem doua scolarizari gratuite pt cat A PLUS BUSTIERA...masurile la mine in pm:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate