dragosc Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 (editat) Salut. Stiti cumva unde as putea gasi un sistem de prindere pentru bratul oglinzii unei Aprilia Pegaso Strada? Cred ca se numeste prindere semighidon.. (?!) Oglinda am gasit-o, dar in urma unei cazaturi, filetul mama in care se insurubeaza bratul acesteia s-a fragmentat. Teoretic ar trebui schimbat doar un semi-ring, pentru a evita schimbarea intregului sistem de prindere acolo, dar nu aparent nu pot sa gasesc asa ceva. Mersi mult. Editat Octombrie 19, 2011 de dragosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 ia de o sudează, scapi cu maximum 10 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Daca mai ai bucata lipsa si filetul este in ordine, merge sudata. Daca nu, gasesti noua pe louis.de. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosc Postat Octombrie 19, 2011 Autor Share Postat Octombrie 19, 2011 ia de o sudează, scapi cu maximum 10 lei. As suda-o, dar pe interior este un filet, practic. Cred ca nu s-ar putea reface filetul. Plus ca nu sunt convins ca inca mai am bucatica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 merge sudată Âşi fără bucata lipsă, se încarcă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosc Postat Octombrie 19, 2011 Autor Share Postat Octombrie 19, 2011 merge sudată Âşi fără bucata lipsă, se încarcă. O recomandare de loc, Monsteristule? Eventual pe privat, ca sa nu fie reclama? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupul Gri Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Ca o a doua recomandare ar fi sa inlocuiesti suportul de oglinda/ambreiaj cu totul. Destul de probabil ca de potriveste cel de BMW f650, pe care il gasesti la dezmembrari (cu tot cu maneta de ambreiaj ar trebui sa fie in jur de 150 de ron). Evident, mai scump decat sudatul, dar in caz ca nu merge sudat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacubovici Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Stiu ca e o solutie mai "din topor" dar eu am patit pe vremuri la un Piagio Liberty, si am umplut locasul cu poxipol si am tinut fixa oglinda juma de zi pana s-a intarit rasina. Dezavantajul e ca nu prea mai poti regla oglinda cum trebuie, dar nici nu o sa mai pive ever... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Ia vezi ca gasesti urmatorul suport la aproape orice magazin moto (eu l-am vazut intamplator la MyMoto, cam 100-120 lei, daca-mi amintesc bine). Folosesti din el doar partea de semicerc care are suportul, o inlocuiesti pe cea rupta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate