Cavaleru Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 stiti ceva filme in care te invata/ se explica cum sa mergi la rally, tehnici de pilotaj, stuff like that? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Dual sport riding tehniques 1 si 2 in caz ca nu le-ai vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Era un topic mai vechi al lui _Raul_, sper ca nu gresesc user-ul, in care detalia experienta unui rally raid din prisma unui neofit sa zic asa... destul de interesant si din ce am citit e un accent mai mare pe orientare decat pe gaz si speed... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 ai citit tot topicul asta: /index.php?/topic/11784-mic-manual-de-off-road/page__st__50, ai vazut toate filmele de acolo si tot nu ai gasit ce te interesa? Daca da, e naspa, nu cred sa mai gasesti altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Era, intr-adevar, un topic despre rally raid, deschis de Raul Popescu dupa ce am fost deschizatori de traseu la Transcarpatic 2009. .... Sau poti sa astepti pina anul viitor si sa vii la noi, la editia a doua a scolii de rally. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate